פורסם 2016 באוגוסט 189 שנים אם קונים מסך כזה, צריך כרטיס מסך מתאים לדעתי המינימום יהייה 980Ti. היו לי 3x970 בsli והם פשוט לא סחבו משחקים ב 4k ברמת גרפיקה גבוהה, רק בינונית ומטה. אז רכשתי גם את ה 1080 כדי באמת להנות מהחוויה של המסך.
פורסם 2016 באוגוסט 189 שנים ציטוט של Mightydwarf אם קונים מסך כזה, צריך כרטיס מסך מתאים לדעתי המינימום יהייה 980Ti. היו לי 3x970 בsli והם פשוט לא סחבו משחקים ב 4k ברמת גרפיקה גבוהה, רק בינונית ומטה. אז רכשתי גם את ה 1080 כדי באמת להנות מהחוויה של המסך. מעולה , אני עם זוג .
פורסם 2016 באוגוסט 199 שנים יודעים מה הכי עצוב?? אני הפכתי עולמות שיהיה לכם את המסך הזה.... אבל לי אין תקציב לקנות אחד
פורסם 2016 באוגוסט 199 שנים בכל אופן אני ממש שמח שאתם נהנים מהמסך.. מקווה שאצליח לקדם את הפרוייקט הבא שלי EKWB וכמובן מארזים של PHANTEKS נערך 2016 באוגוסט 199 שנים על-ידי leahd3
פורסם 2016 באוגוסט 199 שנים ציטוט של leahd3 יודעים מה הכי עצוב?? אני הפכתי עולמות שיהיה לכם את המסך הזה.... אבל לי אין תקציב לקנות אחד יצאה לך כבר לשבת איתו לביקורת? אם לא, צור איתי קשר בפרטי בבקשה.
פורסם 2016 באוגוסט 239 שנים חיכיתי עד עכשיו לירידת מחירים בשביל לרכוש כרטיס מסך, חושב שבקרוב ארכוש 1080. המחירים בSTARTPC לא רחוקים מהמחירים בחול, אבל המחירים בחול עדיין גבוהים מהMSRP שזה מעצבן. אגב המסך קרוב מידי אלי כרגע בגלל הסטנד המגוכח שלו, איזה פתרונות אפשר ליישם בשביל שהוא יהיה רחוק יותר? Works4me המליץ לי לפני זמן מה לרכוש זרוע, אבל יש לי פלטת זכוכית על השולחן ואני לא חושב שניתן לחבר אליה זרוע.
פורסם 2016 באוגוסט 249 שנים WORKS FORME תלה את המסך למיטב ידיעתי.. שאל אותו בפרטי הוא ייתן לך אחלה של עצות היה לי כיף לקשקש אתו שעה
פורסם 2016 באוגוסט 289 שנים ציטוט של leahd3 WORKS FORME תלה את המסך למיטב ידיעתי.. שאל אותו בפרטי הוא ייתן לך אחלה של עצות היה לי כיף לקשקש אתו שעה אני עם הזרוע הזו ( המחיר גבוה ב10 פאונד יותר ממה שקניתי ) כמו שהמלצתי לקנגורו גם אצלי יש פלטת זכוכית על השולחן , לא ממש מפריע וככה המסך יושב 5 ס"מ מהקיר , אשמח לצלם לכם כשאחזור מהמשרד . תמיד כיף "לקשקש"
פורסם 2016 בספטמבר 159 שנים בשביל מחיר אטרקטיבי גם אני מעוניין להצטרף. ניתן ליצור איתי קשר במייל - falukky@gmail.com
פורסם 2016 בספטמבר 219 שנים ציטוט של dwarriork אהלן חבר'ה, אני מזיל ריר על המסך הזה כבר כמה חודשים אבל אין אפשרות להשיג אותי במחיר שפוי בארץ. יש מעוניינים בניסוי לקנייה קבוצתית? מה זה קנייה קבוצתית ?
פורסם 2016 באוקטובר 39 שנים ציטוט של Mightydwarf אם קונים מסך כזה, צריך כרטיס מסך מתאים לדעתי המינימום יהייה 980Ti. היו לי 3x970 בsli והם פשוט לא סחבו משחקים ב 4k ברמת גרפיקה גבוהה, רק בינונית ומטה. אז רכשתי גם את ה 1080 כדי באמת להנות מהחוויה של המסך. המסך הזה עובד חלק ומעולה גם אם 780GTX TI תתפלא חחחח אבל כמובן ש 980 יהיה טוב יותר ישלי 980 במחשב
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים אחרי לבטים ארוכים אני ככל הנראה אצטרף לקהילה....התלבטתי רבות מול ה P348Q של אסוס, אבל עם המחיר שהשגתי על הפרדטור קשה לי לסרב המכולה מגיע עוד שבוע וחצי בערך ואני כנראה אקח מסך לעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.