פורסם 2016 ביוני 279 שנים גם המסך שלי הגיע.... תודה רבה לכל מי שהיה מעורב בדבר שלי מגיע ל 100hz, יש טיפה blb אבל לא ברמה שזה מפריע או מורגש לדעתי מעבר לזה מסך מדהים
פורסם 2016 ביוני 279 שנים יש מנהל שיכול לפנות אליי בפרטי? קיבלתי הצעה שקשה לסרב לה אך אני מאמין שאם אפרסם בפורום זה יעבור על חוקים.
פורסם 2016 ביולי 169 שנים חברה גם אני קניתי את המסך ומהנסיון שלי אני חייב לאמר שהאנשים ב StartPC (מישל במיוחד) עושים עבודת קודש עבור כל הגיימרים כאן בארץ. ישר מבינים שהם באמת נותנים את הנשמה ואני ממליץ עליהם בחום!! ההזמנה שלי הייתה בנגלה השנייה (אני חושב שהיא נסגרה כבר). מי שמתלבט - אין עוד הרבה זמן והמחיר רק עולה..
פורסם 2016 ביולי 169 שנים גם שוקל לרכוש את המסך, אני יודע שהדעה שלכם קצת משוחדת מההתלהבות הראשונית, אבל באמת איך זה לשחק משחקי FPS על מסך רחב? זה לא גדול מידי ואולי קצת IN YOUR FACE ? תודה בן
פורסם 2016 ביולי 169 שנים מהסקירה שעשית עבור ה-35" ה"פשוט" יותר לא הפריע לי במשחקים כלל, אפילו היה לי מאוד כיף עם מסך קעור...לעריכה זה כבר הציק לי מאוד:)
פורסם 2016 ביולי 189 שנים אכן, המסך לא מתאים לעריכה בגלל שהוא קעור. אבל כשזה מגיע לגיימינג ולעבודה שוטפת על על המחשב - המסך הזה לוקח!! אפשר להנות בשני העולמות מהחדות, מהצבעים ומהמרחב על המסך(ברזולוציה גבוהה יש יותר מסך ליותר חלונות או מרחב הראייה גדול יותר במשחקים). תענוג ששווה את המחיר לדעתי!
פורסם 2016 ביולי 199 שנים ציטוט של Mightydwarf אכן, המסך לא מתאים לעריכה בגלל שהוא קעור. אבל כשזה מגיע לגיימינג ולעבודה שוטפת על על המחשב - המסך הזה לוקח!! אפשר להנות בשני העולמות מהחדות, מהצבעים ומהמרחב על המסך(ברזולוציה גבוהה יש יותר מסך ליותר חלונות או מרחב הראייה גדול יותר במשחקים). תענוג ששווה את המחיר לדעתי! מסכים , בנוסף בגלל הרגל היחסית עמוקה שלו הוא יושב מאוד קרוב אליך אם אין לך שולחן גדול ( כמו אצלי ) אני כבר שמתי זרוע במקום ועכשיו סוף סוף אני לא מזיז את הראש מצד לצד כאילו אני צופה במשחק טניס
פורסם 2016 ביולי 219 שנים קיבלתי אישור לסקר מסך אחד כזה:)!!! איזה כיף לי.. אני הולך ליהנות ממסך למשך שבוע!
פורסם 2016 ביולי 279 שנים אסור לי לתת מחירים שכן זה עובר על חוקי הפורום... תחפש בחנויות ותמצא:) או שתשאל חבר פורום שהוא לא עובד חברה
פורסם 2016 באוגוסט 69 שנים לצערי המחיר שהחברה הראשונים קיבלו לא יחזור על עצמו... השגתי את המחיר שלהם רק עבור 5 מסכים...מפה זה רק עולה. כמובן שאני תמיד יכול לשאול בשבילכם אבל תארגן לפחות 3 אנשים ואני אבדוק...אני לא אבדוק סתם.
פורסם 2016 באוגוסט 79 שנים בשביל מחיר אטרקטיבי אני מעוניין להצטרף לקבוצת רכישה ולהתחייב על קנייה כולל מקדמה. ניתן ליצור איתי קשר במייל - netanelbuchnik@gmail.com
פורסם 2016 באוגוסט 79 שנים קדימה חברים להצטרף ! בינתיים אנחנו שניים.. ניתן ליצור איתי קשר במייל: shaytech87@gmail.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.