עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WINDOWS 10 עולה לאחר 18שנ' עם כונן SSD

Featured Replies

פורסם

שלום 

המחשב שבמפרט עולה לאחר 18שנ' - חשבתי שזה נורמלי עד שהתחלתי להשוות ומסתבר ששלי ממש "Lags Behind" 

הכונן הוא Samsung EVO 850 256GB.

פורסם
  • מחבר

מת עליך אחי ^_^

פורסם

זה נורמאלי לגמרי, גם עם "FAST BOOT" וכל הבולשיט מסביב לוקח ללוחות אם זמן להפעיל את כל הבקרים והמערכות, זה בנוסף לעליה של מערכת ההפעלה..

פורסם

איך אתה מודד את הזמן ?

זה ששולחן העבודה מוצג איננו סוף האתחול. תלוי בדריברים/תוכנות האתחול ימשך עוד די

הרבה זמן לאחר הופעת השולחן.

פורסם
  • מחבר

מרגע הפעלת המחשב עד לאחר הלוגין האוטו'.

פורסם

זה  ממש לא סוף האתחול.

יש תוכנות קטנות שבודקות את הזמן, אין לי נסיון איתן.

פורסם

מוזר... אצלי אותו דבר

3570K + GA Z77DH3S

-

היה לי לפני 4790K + Z97-A והיה עולה תוך שניות בודדות.

אבל עם ה IVB לוקח יותר זמן.

פורסם

ככל שיש לך יותר אפליקציות/תוכנות בין אם עובדות ברקע או לא, הן מעלות דרייברים.

מעבר לזאת, ידוע שהעדכונים של חלונות בנויים בצורה של תלאים, ולכן כל עדכון רק מאריך את הזמן שלוקח למערכת לעלות.

אני עובד עם כוננים קשיחים רגילים (וישנים), אתה צריך לראות כמה זמן לוקח להם לעלות את חלונות 10 ואז תראה ששלך מהיר יותר.

אני למדתי לחיות עם זה, כמעט לא מכבה את המחשב (אבל כן נותן לו להכנס למצב של שינה), המחשב מחובר לאל-פסק (מומלץ בכל מקרה), ואם אני מגיע למצב שצריך לעשות reboot, אני הולך להכין קפה.

פורסם
ציטוט של moranhoresh

כל שיש לך יותר אפליקציות/תוכנות בין אם עובדות ברקע או לא, הן מעלות דרייברים.

רוב התוכנות לא מעלות דרייברים, אבל עושות הרבה פעולות אחרות (גישה לregistry, לקבצים, לשירותי מערכת), ולכן כן - ככל שיש יותר דברים מותקנים, בממוצע זמן העלייה מתארך.

ציטוט של moranhoresh

ידוע שהעדכונים של חלונות בנויים בצורה של תלאים, ולכן כל עדכון רק מאריך את הזמן שלוקח למערכת לעלות.

באופן כללי זה לא נכון. רוב הטלאים פשוט מחליפים קבצי מערכת בגרסאות חדשות של אותם קבצים. זה לא מאריך זמן עלייה.

ציטוט של moranhoresh

אני למדתי לחיות עם זה, כמעט לא מכבה את המחשב (אבל כן נותן לו להכנס למצב של שינה)

זו הדרך הנכונה. אפשר גם לתת לו לרוץ 24/7 אם הוא עושה משהו חשוב, ואם הרעש לא מפריע ולא אכפת מהתוספת (שלא גדולה בסה"כ לחשבון החשמל). אבל כמעט אין סיבה להפעיל את המחשב מחדש / לכבות אותו בשוטף. בגלל זה אני תמיד טוען שנותנים יותר מידי משקל לזמן העלייה של המחשב, כשבסופו של דבר זה פרמטר די שולי לרוב המשתמשים.

פורסם

תלוי במשתמש. מי שיש לו מארז לא שקט או בעיית רעש אחרת מכבה את המחשב. לי למשל היתה בעיית GROUND LOOP מעצבנת שהכריחה אותי לכבות את המחשב בלילה. וזה בלי לדבר על מחשבים ניידים.

נערך על-ידי ag43

פורסם

למה צריך לכבות? מספיק להכניס לStandby. אם המחשב לא נכנס לStandby אז זו בעיה במחשב.

פורסם

אז צריך לתקן את המחשב. :)

אני מבין את המצב שלך, וזה בדיוק אותו מקרה חריג. אבל כאמור - חריג. לרוב המשתמשים אין שום סיבה לכבות את המחשב. והפעם גם מראש אמרתי "רוב" ולא "כולם", אז אתה לא יכול לבוא אליי בטענות. ;)

פורסם

אנשים שאין להם מארז חרישי, שמשתמשים בו לעיתים נדירות מאוד עד שכן כדאי להם לחסוך בחשמל וניידים כאמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.