עבור לתוכן

עזרה למחשב בסיסי לסרטים וגלישה

Featured Replies

פורסם

לא התכוונתי שיש אצלי תקלות נקודתיות, אצלי אין שום תקלות. התכוונתי שיכולות להיות מכשירים עם תקלות באופן יחסי נגיד 1 מ 1000 וכ' כמו בכל רכיב.

פה סתם המצאת קישקוש, לוליפופ 5.1.1 זו מערכת עדכנית יחסית, אתה תוכל לעדכן את קודי במשך זמן רב עם מערכת ההפעלה הזו, ועד שלא תוכל, יעבור עוד

לא מעט זמן נוסף עד שהריפוזיטוריס חדשים לא יעבדו\יתמכו בגרסת קודי האחרונה שיש לך. אז נניח שבאופן תיאורטי בהנחה שלא יהיה שידרוג לעולם למערכת ההפעלה

שכל כמה שנים תאלץ להחליף את המכשיר לאחד מודרני יותר, ביג דיל, 150 שקלים... לפחות תקבל חומרה עדכנית יותר ופיצ'רים חדשים מה כ"כ רע בזה?

5 פעמים הדגשתי שאני מדבר על קודי ולגלישה\יוטיוב. לא שיש בעיה מהותית לצפות בסרטים דרך הנגנים הזמינים באנדרואיד אבל WHATEVER.

אל תיתמם, מי לא עושה שימוש בקודי היום בHTPC\מכשיר לצפיית סרטים? ספורים האנשים שממשיכים להוריד באופן ידני סרטים בנפרד ותרגום בנפרד

ומפעילים עם נגן מעבר לתכנים מיוחדים כמו 3D או 4K שפחות זמינים בקודי.

קודי זה לא התוכנה היחידה לצפייה בסרטים, אבל זו כן התוכנה היחידה שמאפשרת שליטה נוחה ביותר עם שלט, מאפשרת התאמה מושלמת של הסקייליניג

למסך, היחידה שמאפשרת קוסטומיזציה של מסך הבית לפי טעם ונוחות אישית, והיחידה שזמינות הכתוביות והאפשרויות בחירה עצומות, שלא נדבר על תוכן

מימי הקולנוע הראשונים עד לדקה זו. שום תוכנה - לא פופקורן טיים, לא SHOW BOX ולא כל התוכנות האחרות שמזרימות סרטים יש את היכולות של קודי.

מעבר לזה אתה סתם חופר, אין שום הזכרה לשרת הורדות\איחסון או לינוקס או בלה בלה בלה, אם זה המצב לצורך העניין, שיקנה NUC, אם זה לא המצב

וכל הנדרש זה ניגון סרטים, הפעלת קודי, יוטיוב ודפדפן, אין סיבה לשלם יותר מעבר למכשיר הנ"ל.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

השמש לא זורחת לך מהתחת.

אתה לא יודע מה השימושים של כל האנשים.

אני לדוגמא כן מעדיף קודם להוריד ואחר"כ לצפות כי כל הזמן אני מפסיק באמצע ויש עוד רבים.

נמאס לשמוע את הקשקוש שלך שכולם מקשקשים ורק אתה יודע.

עוד פעם, פותח הדיון בכלל לא אמר את העדפה שלו, אבל אתה כמובן יודע.

פורסם
ציטוט של Roy.T

אם זה המצב לצורך העניין, שיקנה NUC, אם זה לא המצב וכל הנדרש זה ניגון סרטים, הפעלת קודי, יוטיוב ודפדפן, אין סיבה לשלם יותר מעבר למכשיר הנ"ל.

כן רבים... רבים מתחילים לראות סרט ביום א' ומסיימים אותו ביום ד'.

וגם בקודי אין כפתור "pause" ובקודי אי אפשר להריץ את הסרט קדימה לנקודה שהפסקת..

סדר...

פורסם

מנסיון.

בתוספים של הזרמת טורנטים, זה מטרד שלא רואים רצוף, אין מה להשוות להורדה למחשב ואחר"כ צפייה.

אני מדבר בימים שונים לא הפסקה קצרה.

מעבר לזה שתתפלא לא כולם חושבים כמוך........

יש כאלה שגם עבור קודי יעדיפו משהו אחר, תתמודד.

אני לא פוסל את הקופסאות האלה, אבל להציג אותם בתור פתרון יחידי ועדיף על הכל לקודי (בלי קשר לשימושים אחרים) זה בדיחה.

נערך על-ידי none77

פורסם

אתם שמים לב שמישהו ביקש עזרה פשוטה בקניה של מחשב - נתן דוגמה מאייבורי - ואתם מורחים כבר 2 עמודים בויכוח (פתטי למדי, מה קשור עכשיו כל הויכוח הזה) אם אנדרואיד יותר טוב מ-NUC או לא - והוא לא ביקש אף אחד מאלה אלא **מחשב***?

אני הייתי מסכם ככה: אם אוהב אנדרואיד ורוצה בזול, שיקח מכשיר אנדרואידי. אם לא, באיזה 1000 ש"ח יש קופסה קטנה ויפה שנקראת NUC. שזה סוג של מחשב, שהוא קצת מוגבל בהתרחבות עתידית.

אבל אם ביקשת מחשב כי אתה רוצה מחשב, אמיתי, ואם אתה רוצה אפשרות להתרחב פעם ואולי אפילו לשחק, קנה מחשב HTPC רגיל.

תן את ההעדפה שלך, נמשיך לעזור לך מכאן.

זה הכל! בשביל מה להיכנס לויכוח עם עלבונות על משהו שהוא בכלל לא ביקש?!

נערך על-ידי E71

פורסם

מי מציג אותם בתור פיתרון יחיד? אני מציג אותם בתור אופציה סופר זולה שעושה את העבודה מצויין. כל אחד שיבחר במה שבא לו

מה שמצחיק זה שלא ניסית אפילו את המכשירים האלה, ואתה מדבר כאילו אתה כן. "יש בעיות ככה", "ויש בעיות ככה", "זה לא עובד" "זה

פחות נתמך".. כל מיני סיפורים שקראת ותו לא, לי יש ניסיון מעשי עם שניהם לכן אני גם בטוח במה שאני אומר.

שוב לא מבין מה הבעיה להמשיך לצפות מאוחר יותר, נגיד וקרה שהייתי צריך לצאת לשעה שעתיים ואחרכך להמשיך לצפות, פשוט עושים

עצור לסרט, קרה שנירדמתי וצפיתי רק בחלק מהסרט, יום למחרת מפעיל אותו שוב ומריץ לנקודה שהפסקתי. אתה אומר שיש בעיה עם זה, אני

לא מבין איפה הבעיה.

מה הקשר תתמודד? אתה מעדיף משהו אחר, תפאדל...

מי שמשתמש בקודי כמקור צפייה עיקרי, לפני או במקום יס או הוט, וצופה בסדרות\סרטים על בסיס קבוע,

יודע שקודי זה בערך האופציה הכי נוחה וטובה שיש. בשביל אדם כזה לחזור להוריד ידנית סדרות שפעם יש ופעם אין, סרטים

שלעיתים פתאום אתה מגלה שזה בכלל לא מה שמתואר, הזמן שזה לוקח, ועוד להוריד תרגום בנפרד מאיזה אתר מעצבן שרוצה

הרשמות וחארטות זה בשביל אותו אדם לחזור לימי הביניים האפלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים