עבור לתוכן

האתר hwzone לא זמין בדפדפן גוגל כרום

Featured Replies

פורסם

שלום

משהו מוזר באתר hwzone. אני מישתמש בחלונות XP וגולש בדפדפן גוגל כרום.
וגם לא תמיד דפדפן פיירפוקס.
בגוגל כרום אני ניכנס לאתר hwzone הראשי ופתאום מקבל הודעה האתר לא זמין.
אני בודק דפדפן פיירפוקס ופתאום הנה יש האתר זמין.
מה קורה לאתר hwzone חוסמים את דפדפן גוגל כרום.למה מה הסיבה?

המחשב שלי נקי וירוסים ואין תוסף תוכנות חוסמות פירסומות.

למנהלים אתר hwzone תיבדקו את דפדפן גוגל כרום שעובד עם האתר שלכם.

בתודה מראש!

error-google-1.JPG

• תגובות 35
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום בעיות עם כרום, הבעיה אצלך. נסה לנקות את הקאש (ctrl+shift+delete).

פורסם

כנראה תוצאה של מערכת הפעלה סופר ישנה שכבר לא נתמכת ע"י מיקרוסופט והוכרזה כ-end of life לפני שנה וחצי, יחד עם גירסה חדשה של כרום שקשוחה יותר מבחינת דרישות האבטחה שלה.

למה אתה לא עובר למערכת הפעלה של בני אדם? רק ATMים ומשרדים ממשלתיים מיושנים משתמשים עדיין ב-XP...

בכל אופן הפיתרון המיידי שאפשר להציע לך כרגע זה לא להשתמש בכרום, אני מניח.

פורסם
  • מחבר

עשיתי ניקויי דפדפן עשיתי גם איפוס דפדפן וגם היסרתי דפדפן והיתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה.

האתר Hwzone מה קרה לכם התחלתם לפטר חלונות XP שעובדים דפדפן גוגל כרום.
ופתאום אומרים לעבור לחלונות 7 או 10 חדש.
אתה יודע טוב מאוד. שאתה עשיר מאוד.
אתה לא לוקח בחשבון שאנשים אין להם כסף ליקנות מחשב חדש. גם אפילו יהיה מחיר זול 1500 ש"ח מחשב חדש.
תאמינו לי יעבדו עלי.יתנו לי מחשב החדש במחיר זול זה אומר מחשב חלש ואיטית ולא מהיר.
זה לא מקובל עלי ליקנות מחשב חדש וליקנות חלונות 7 או 10.
זה יקר מאוד.
לא החלטתי ליקנות חדש. אני חושב שבעוד חצי שנה אחשוב על מחשב חדש.עכשיו זה הרגע לא מתאים לי ליקנות מחשב חדש.

Hwzone אתם לא בסדר. זאת ממש חוצפה.

יש פה אנשים עניים שעובדים חלונות XP וגולשים דפדפן גוגל כרום מעולה. מרוצים ממנו.

תעשו משהו שיהיה להם ראש שקט.

תודה רבה!

פורסם
ציטוט של efi1924

עשיתי ניקויי דפדפן עשיתי גם איפוס דפדפן וגם היסרתי דפדפן והיתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה.

האתר Hwzone מה קרה לכם התחלתם לפטר חלונות XP שעובדים דפדפן גוגל כרום.
ופתאום אומרים לעבור לחלונות 7 או 10 חדש.
אתה יודע טוב מאוד. שאתה עשיר מאוד.
אתה לא לוקח בחשבון שאנשים אין להם כסף ליקנות מחשב חדש. גם אפילו יהיה מחיר זול 1500 ש"ח מחשב חדש.
תאמינו לי יעבדו עלי.יתנו לי מחשב החדש במחיר זול זה אומר מחשב חלש ואיטית ולא מהיר.
זה לא מקובל עלי ליקנות מחשב חדש וליקנות חלונות 7 או 10.
זה יקר מאוד.
לא החלטתי ליקנות חדש. אני חושב שבעוד חצי שנה אחשוב על מחשב חדש.עכשיו זה הרגע לא מתאים לי ליקנות מחשב חדש.

Hwzone אתם לא בסדר. זאת ממש חוצפה.

יש פה אנשים עניים שעובדים חלונות XP וגולשים דפדפן גוגל כרום מעולה. מרוצים ממנו.

תעשו משהו שיהיה להם ראש שקט.

תודה רבה!

פשוט תתקין לינוקס, זה בחינם, והרבה יותר מהיר מוינדוס.

פורסם

@efi1924 תודה על הדיווח, אבל מטעמי אבטחה, האתר לא תומך בגוגל כרום על מערכת הפעלה חלונות XP. אני מאמין שניתן לגשת לאתר בשאר הדפדפנים.

תודה.

פורסם

הבעיה היא לא באתר, הבעיה היא אצלך.

האתר עבר למערך אבטחה SSL לטובתו ולטובת הגולשים, וכפי שרשום בשגיאה אצלך SSL Version or Cipher Mismatch זה אומר או גרסא לא תקינה של SSL או אי היכולת לפענח את הקידוד אבטחה.

וחוץ מזה האתר עובד לך דרך הפיירפוקס, אז מה הבעיה שלך? מה אתה בא בתלונות כאילו אתה משלם לאתר הזה כסף בשביל לקבל תכנים ולא מקבל אותם?

ואני מאמין שלמרות הכל ינסו לתקן את זה בשביל בעלי וינדוס XP עם גוגל כרום (אני פשוט לא מבין את הגישה שלך.... בכלל לא חייבים לך כלום, וגם כי המערכת שלך מיושנת ולא נתמכת כבר בשום מקום)

פורסם

הבעיה היא לא עם האתר אלא עם דפדפן + מערכת הפעלה מיושנים (ולא נתמכים יותר) של פותח הדיון שלא תומכים בסטנדט האבטחה הדרוש כיום.

פורסם

איזו סיבה יש לכפות שימוש ב SSL? מדוע שהאתר לא יוכל לעבוד גם ב http?

פורסם
ציטוט של nachum37

איזו סיבה יש לכפות שימוש ב SSL? מדוע שהאתר לא יוכל לעבוד גם ב http?

אתה מוזמן לשלוח שאלה דומה לגוגל ופייסבוק ויוטיוב. אחרי שהם יענו לך, תבוא לפה.

פורסם

@nachum37 להפך גוטה, אנחנו מיישרים קו עם האתרים הגדולים ברמת אבטחה, ולא כופים דבר - בדיוק כמו שהבנק לא כופה עליך את השומר בכניסה. זה שכבת הגנה שקיימת בהרבה אתרים. 

כמו שנכתב, האתר עדיין עובד עם פיירפוקס על חלונות xp, ואני בטוח שיש עוד כמה דפדפנים שמעלים את האתר בחלונות איכספי :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות שלכם. מישהו עיצבן אותי. כי מישהו כתב לי :
"מה אתה לא עובר למערכת הפעלה של בני אדם?"
אני ניפגעתי זה ממש לא בסדר. חשבתי כנראה הבנתי עוד פעם אני אקנה חדש תוכנה חלונות 7 או חלונות 10 או 8.1
ואז זה מהחזיר אותי שוב להתחלה ליקנות מחשב חדש וליקנות חומרה חדשה וליקנות תוכנה חדש חלונות 10
ובלגל. וזה עולה לי מחיר הרבה כסף ויקר לי.אין לי כרגע כסף רק בעוד חצי שנה אקנה מחשב חדש.
זה לא הזמן מתאים לעבור לחלונות 10. הלוואי שהייתי רוצה מחשב חדש וחלונות 10.זה לא הזמן מתאים לי.
אבל מעניין לא ידעתי גוגל אמרו אין תמיכה לחלונות XP או דפדפן גוגל כרום לא תומך לחלונות XP.
זה לא טוב גרוע. אני לא מבין איך אני ממשיך להישתמש בדפדפן גוגל כרום ניכנס לכל אתרים ישראלים כמו למשל
האתר וואלה או נענע10 או בנק דיסקונט או ידיעות אחרונות ועוד וכולם עובדים בדפדפן גוגל כרום עובד עם
חלונות XP.
אני לא מבין למה האתר רק hwzone נחמד ויפה הפסיקו ליתמוך דפדפן גוגל כרום שעובד בחלונות XP
למה לאנשים שיש להם חלונות 7 או ומעלה עובדים גוגל והאתר דווקא hwzone עובד ותקין.
חבל חבל להפסיק גוגל תמיכה לחלונות XP יש הרבה אנשים עובדים עם זה.
האתר hwzone אני לא חייב להם כסף. אני לא דורש מיהם כלום.
אבל זה פוגע בי בגלל האתר אין תמיכה גוגל שעובד חלונות XP. חבל מאוד.
אני מבקש באתר hwzone תעשו משהו פיתרון שיעבוד גוגל עם חלונות XP. הייתי רוצה שכל האנשים והעולם
יראו את האתר hwzone שיהיו מרוצים  מימכם תוצאות טובות ולעקוב חדשות טובות מעניינות וגם חדישות.
אני בעד לטובת אנשים שידעו כמו שקרה תקלה. וזה טוב לדעת שאנשים קוראים את האתר hwzone.
זה זכותם לדעת כולם אנשים שידעו על זה.
אני רגיל ליגלוש בדפדפן גוגל כרום הוא הכי מאובטח.

אתם מבינים?

תודה רבה לכם.סוף שבוע טוב

פורסם

הצעתי לך פיתרון לבעיה, תתקין לינוקס,אבל אתה מתעלם. אז מה אתה רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים