פורסם 2016 בפברואר 239 שנים כן, זה SOC. איכשהו החלפה של שלו (אין לי מושג איך הם מבצעים את זה ובודקים מגעים בהלחמת BGA אחרי זה) מצליחה לשנות משהו. זה באמת דיי מטורף עם המזעור של כל המערכת... https://www.ifixit.com/Teardown/LG+G4+Teardown/42705#s98213 ככה הוסבר לי לפני תחילת הטיפול (450 ש"ח). נערך 2016 בפברואר 239 שנים על-ידי multicore
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים כל מי שחושב כמוני שסה"כ צרבו לו PATCH שפותר את הבעיה לכמה שבועות עד שהיא חוזרת שיתן לי לייק.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים לגמרי הסיכוי שמעבדה בארץ תתעסק בזה שואף לאפס. ומאיפה בדיוק הם מזמינים SOC כזה?
פורסם 2016 בפברואר 249 שנים ציטוט של ag43 כל מי שחושב כמוני שסה"כ צרבו לו PATCH שפותר את הבעיה לכמה שבועות עד שהיא חוזרת שיתן לי לייק. זה היה הפתרון הראשן שלהם. לפחות הם ניסו (ולא הצליחו).
פורסם 2016 בפברואר 249 שנים בדיוק חזרתי מטיול אצל רונלייט, אחרי שהטלפון מת... עוד אחד שחשב שלו זה לא יקרה
פורסם 2016 בפברואר 259 שנים מחבר אחרי חודשיים של מלחמות עם החנות, סופסוף הם הצליחו לתקן, אלא שאחרי שהם תיקנו הם טוענים שבמכשיר היה מצלמה פגומה, שזה כמובן שטות גמורה והם לא מוכנים להודות שהרסו את המצלמה. מחר אלך לקחת את הפלאפון ואבדוק את המצלמה, אם אראה שהיא תקולה אשאיר את הפלאפון שם ואבא שלי ידאג לזה. בשיא חוצפתם הם עוד אומרים שאני צריך להגיד תודה שהם סידרו לי כי יש מלא שהם לא סידרו להם.
פורסם 2016 בפברואר 259 שנים ציטוט של multicore תעדכן פה בבקשה כמה זמן לקח להם לתקן אותו. שעה ועשר דקות הכנסתי את המכשיר לתיקון ב9:01 וקיבלתי אותו חזרה ב10:10
פורסם 2016 בפברואר 269 שנים מחבר הלכתי לחנות היום, ובינתיים הפלאפון פיקס בלי עין הרע. ניהלתי ויכוח עם המוכר שם, כי כביכול הם ספגו עליי 1000 שקל תיקון ואני היחידי שהם תיקנו לו, אז אמרתי לו שהוא לא עשה לי שום טובה וזה מתפקידם לתקן לי. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שהחליפו לי הוא גם לא חלק מהתופעה הזאת? והאם אני יכול לעדכן גרסה לפלאפון בלי שום בעיה. נ.ב החנות תיקנה לי אצל רונלייט נ.ב 2 מי שזה קרה לו שילחם על זה ולא יצא פראייר, ואם צריך שיתבע.
פורסם 2016 במאי 279 שנים זה גם קרה לי..בושה לאל גי. יש לי אל גי 4. קניתי במחסני הסלולר. צריך לתקן לי חינם? אני מזועזעת הלך לי הפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.