עבור לתוכן

לפטופ מחו"ל- להחליף את המקלדת למקלדת ישראלית?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360)

דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'.

אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי?

משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית?

תודה לעוזרים!

פורסם

אם אתה מקליד עיוור, זה לא צריך להפריע, ולא הייתי מפרק בשביל זה.

פורסם

תבדוק בחברה שצורבת מקלדות אולי הם גם מוחקים את הקיים לפני צריבה מחדש.

פורסם
  • מחבר
אם אתה מקליד עיוור, זה לא צריך להפריע, ולא הייתי מפרק בשביל זה.

מקליד עיוור אבל לא זאת היתה השאלה שלי..

מפריע לי שיש לי כתב בגרמנית ובמקום ctrl יופיע לי איזה strassen..

השאלה היתה אם מישהו יודע\מכיר דברים כאלה ואולי מושג איך זה מתבצע?

ותודה

פורסם

מן הסתם יש באיביי מקלדת QWERTY. הבעיה היא שבחלק מהמחשבים פירוק המקלדת פוגע באחריות. הייתי מדביק מדבקות וזהו. מבחינה אסתטית אתה יכול להשיג מדבקות שקופות עם פונט רבוע, (הרבה פעמים משווקות כמדבקות למק) זה יראה סביר.

פורסם

לפרק את המקלדת כנראה יצרוך ממך לפרק את כל המחשב פחות או יותר.

פורסם

תראה ביוטיוב סרטונים של איך מפרקים את המחשב הספציפי ותראה עד כמה זה מסובך. לפעמים זה סיוט מטורף ולפעמים זה לא מסובך בכלל.

כל מעבדת מחשבים תוכל לעשות לך את זה גם כן.

בכל אופן, 100 אחוז שזה מבטל את האחריות אז קח גם את זה בחשבון.

מנסיון שלי עם יבואנים ישראלים, לא תקבל שירות למוצרים שקנית בחו"ל כי הם לא נרכשו מהם.

פורסם

הבעיה שלי עם המקלדות האירופאיות זה אפילו לא הגרמנית, אלא הlayout המחורבן (ISO ולא ANSI). למרות שאצל HP בחלק מהדגמים גם הlayout הישראלי הוא כזה.

פורסם

יש מחשבים (Lenovo Flex 2 למשל) שניתן לפרק את המקלדת ישירות מלמעלה. אולי זה גם מבטל את האחריות רשמית, אבל אין ליצרן דרך לדעת כל עוד לא מוציאים את הבורג שמתחת למקלדת כדי לגשת ללוח, ואז מוכרחים לקרוע את המדבקה שעליו.

פורסם
הבעיה שלי עם המקלדות האירופאיות זה אפילו לא הגרמנית, אלא הlayout המחורבן (ISO ולא ANSI). למרות שאצל HP בחלק מהדגמים גם הlayout הישראלי הוא כזה.

לומדים לחיות עם זה, יש לי Corsair K60 עם layout בריטי שקניתי בKSP ולא שמתי לב לזה כשקניתי אותה, אבל לומדים להסתדר - קצת מוזר בהתחלה זה הכל.

פורסם

אפשר ללמוד לחיות גם בלי אצבע וגם בלי יד ובלי רגל. זה לא סיבה ללכת לכרות לעצמך איברים אם אתה לא חייב. :) יש דברים שShift שמאלי קטן לעולם יגביל אותך בהם, ולא משנה מה תעשה.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר בדיוק? :x

ISO או ANSI?

אז נגיד שאני מוותר על רעיון ה"החלפה"-

המדבקות האלה הן סבבה ו'נוחות' או ששטות מתקלפת ומצועצעת? (ברור לי שיש מליון דגמים...בגדול איך זה בלפטופים)

עצות מה הייתם עושים במקומי, הדגם הזה (HP Spectre X360) עולה בארץ באזור ה8000 שקל.

בגרמניה הדגם החדש (Skylake) עולה 5000 ש"ח (1200 יורו)..

תודה רבה חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים