פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים בעוד אין לי מה לומר על המקרה הראשון, במקרה השני לדעתי שווה לערער על פסק הדין.
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים מחבר לערער? בפני מי? בפני אותה המערכת שהולידה את פסק הדין הזה מלכתחילה?
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים נו באמת. דמגוגיה בגרוש. כאילו אין פסקי דין שמערערים עליהם והופכים אותם על פיהם בערעור למחוזי או לעליון.
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים לא רק שווה, אלא חובה לערער, ולא לשלם כלום. ההחלטה של ה"שופט" הזה (שהוא בכלל רשם) היא לא סבירה באופן כה קיצוני, שצריך לסגור את בית-הספר שהעניק לאפס מאופס כזה תעודת בגרות.
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים מחבר אם קראתם את הפרטים, אולי גם שמתם לב לכך שהחלטתו של אותו "שופט" מתבססת על כך ש"הנתבעת לא הוכיחה כי נקטה אמצעי בטיחות סבירים". אני מפספס פה משהו? ממתי חובת ההוכחה במקרים כאלו על הנתבע, במקום שיהיה על התובע להוכיח שהיתה רשלנות בעצם כך שהרכב הוחנה בקרבת מקום לביתו של אותו שכן פסיכופט?
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים הם פיספסו הרבה יותר מזה...בכתבה נאמר בבירור במקום 1 שהמצית יושב בכלא, ובמקום 2 שהשכן שהביא אותו יושב בכלא. האם זה אומר שהם כבר נתפסו, נשפטו (במשפט פלילי) ונזרקו לכלא, או שהם בכלא על דברים קודמים ? כי אם כן, מי הצית את הרכב ????
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים אם קראתם את הפרטים, אולי גם שמתם לב לכך שהחלטתו של אותו "שופט" מתבססת על כך ש"הנתבעת לא הוכיחה כי נקטה אמצעי בטיחות סבירים". אני מפספס פה משהו? ממתי חובת ההוכחה במקרים כאלו על הנתבע, במקום שיהיה על התובע להוכיח שהיתה רשלנות בעצם כך שהרכב הוחנה בקרבת מקום לביתו של אותו שכן פסיכופט?בדיוק מסיבה זו לדעתי גם הייתי מגיש קובלנה לאותו גוף שמטפל בתלונות על שופטים (מי שזה לא יהיה) אישית נגד ה"שופט", כי לאדם עם הגיון מעוות שכזה וחוסר הבנה כה בסיסי במשפט אין מקום בהיכל המשפט.מעניין כמה זמן ייקח עד שהבזיון הזה ימצא דרך לאתר של חיים קליר. נערך 2015 באוקטובר 2910 שנים על-ידי QttP
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים בהנחה שהכתבה נכונה ואין עוד פרטים שמשנים את התמונה - לדעתי זה פסק דין מגוחך שאין סיכוי שיחזיק מעמד בערעור.
פורסם 2015 באוקטובר 2910 שנים מחבר ושוב, למה אין סיכוי, לאור העובדה שבית המשפט כבר קיבל את טענת התביעה המגוכחת הזו פעם אחת?
פורסם 2016 במרץ 309 שנים אהבתי את תגובה מס' 3: "חברות הביטוח תמיד יחפשו שקרים ומיניבולציות כדי להתעלם בזמן אמת"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.