עבור לתוכן

מסך חדש - קוריאני כמובן

Featured Replies

פורסם

תגידו יש להם ANTI GLEAR כמו למסכי מחשב?

וחיבור DP\DVI ?

• תגובות 160
  • צפיות 29.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן וכן.

פורסם

אוקיי אוקיי, זה מתחיל להיות מעניין.

רק למה לרוץ עכשיו על 4K שתכף זה הולך להיות סטנדרט מה שיוריד את המחירים לרצפה?

(אני איתך על הסיפון...)

פורסם

לא חושב שגם בעוד שנתיים יהיה מסך עם התכונות האלה האלה בארץ במחיר הזה (אני בכלל לא מדבר על מחירי רצפה). לא אומר את זה מידיעה אלא מתחושה אישית שלי.

פורסם

ומה הדעה הרווחת בנוגע לרזולוציית

2560x1440?

פורסם

תמקד את השאלה כי לא הבנתי..

פורסם

אותה השאלה בדיוק כמו הקודמת רק הפעם אני שואל לגביי 2K (2560X1440) ולא על 4K -

האם יהיה חכם להשקיע כעת במסך כזה עוד קוראני שאינו מותג ובמחיר לא זול, כשיש לנו את U2715 על הפרק.

(כמובן שהשאיפה היא לאזור ה38 אינץ' ככה)

פורסם

ניסיון עם מסכים קוראנים אין לי אז יהיה לי קצת קשה לענות על זה. אבל אם המחיר לא זול אז למה לחשוב עליו כאופציה בכלל.. הייתי משלם מעט יותר וקונה "על בטוח" את הדל (לצורך הדוגמה כן), אבל שוב קח את התגובה שלי בפרופורציה - אין לי ניסיון.

מה שאני כן יכול לומר זה שלדעתי כדאי מאוד להתייחס למס' הפיקסלים לאינץ (PPI), אם כיום אתה מסתכל על מסך 24" עם רזולוציית FHD ומבחינתך צפיפות הפיקסלים מושלמת, הכוונה שהיא לא מצריכה scaling של הוינדוס או משהו כזה אז הייתי שומר על אותו יחס של צפיפות\לגודל במסכים גדולים יותר (כמה שאפשר).

הכוונה שאם לצורך הדוגמה תיקח מסך 24" עם רזולוציית 4K אני לא רואה איך אתה מפיק תועלת מרזולוציה כזו גבוהה כי אם תפתח כמה תוכנות\דפים\מסמכים (או מה שאתה צריך) לא במצב מלא הכל יהיה כ"כ פצפון שלא תוכל ממש לעבוד עם זה.

אבל אם המסך יגדל ל-42" נגיד, אז על רזו' כזו כן תוכל לראות את כולם יחד באופן מספיק ברור שאפשר לעבוד עם זה.

פורסם
מיסים זה בערך הכל. מעל 25״ זה לא נחשב מסך מחשב. על מסכי ה-27 שהזמנתי בזמנו שילמתי בערך 350 ש״ח אם אני זוכר נכון (על בערך 300 דולר)

גם המסך השני שציינתי הוא ips, ואפשר להשיג ב-600 בערך. 39 אינץ׳ ולא 42, אבל נראה לי מספיק גדול [emoji6]

עשית לי חשק לקנות את ה- AMH A339U המחיר הנמוך שלו והביקורות הטובות גורמים לי לפיתוי בלתי נשלט :P

אבל איפה ראית שהוא - IPS? לא רשום בשום מקום שאני מסתכל..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שטעיתי.

די בטוח שראיתי את זה איפשהו...

אני מחפש ולא מוצא.

פורסם

מצאתי את הביקורת הזאת:

בדקה 4:18 הוא מתחיל לדבר על הפאנל, זה לא IPS אבל גם לא TN לפי מה שאני מבין ממנו.

פורסם
  • מחבר

SUPER MVA

מניח שזה איזה וריאנט של VA.

פורסם

שזה לא רע.... לא?

אתה עדיין מחשיב אותו כאופציה או שמבחינתך הוא ירד מהפרק בגלל הפאנל?

פורסם

אני שוקל להחליף 2 מסכים קוראנים IPS 27" במסך אחד 40/42 4K קוראני, מה אתם אומרים יש טעם (פחות גיימינג, יותר כתיבת קוד, אינטרנט ואופיס)?

פורסם

חברה אני מצטער אבל לא הבנתי את הראש

להחליף ספליט סקרין במסך קוראני עמוק שאיכותו לא ידועה ובמחיר לא זול ועוד פנל שאינו IPS ?

למה ?

כשאני אומר לא זול אני מתכוון שאחרי משלוח מכס וכל הזין הסכום יוצא לא רחוק מרכישה פה בארץ אם וכאשר יהיה דגם מקביל

ושוב, העניין הוא שפשוט אין דגם מקביל. אז השאלה היא האם לא כדאי להמתין עם הרעיון הזה עוד קצת עד ש4K יזיז תעצמו לכיוון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים