עבור לתוכן

לבטים אחרונים לפני קנייה של 970 gtx

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, אני ידוע ש msi מציג ביצועים טיפונת יותר טובים ברמה שלא מורגשת, אבל לפעמים יש פיצ'רים ששוה בשבילם לשנות.

בכל מקרה תודה לכולם אני אלך ה asus, עד עכשיו תמיד הייתי מרוצה מהמוצרים שלהם, אז נקווה שגם הפעם :)

אני כנראה אקנה מפלונטר מחיר טוב ולפי מה שאני זוכר חנות אמינה באזור תל אביב.

פורסם

למה לחכות 10 ימי עסקים, תרכוש ב-KSP תקבל את הכרטיס במקום.

ולדעתי כרטיס MSI יותר טוב וזול יותר.

פורסם
  • מחבר

אורי אני קניתי מספר פעמיים ב ksp, ולא כל כך אהבתי את היחס שלהם,לא היה יחס מחפיר או משהו אבל לא אהבתי אופן כללי את היחס, בנוסף לביקורות שקראתי פה מאנשים על ההתנהלות שלהם במתן אחריות, אז אני מעדיף לשלם קצת יותר\לחכות ולדעת שבמידה ויש בעיה אני אקבל שירות טוב. ועל פלונטר שמעתי דברים טובים לאורך השנים :)

פורסם

ב-KSP סניף ת"א השלום דווקא עזרו לי מאוד עם לוח-אם תקול, והשרות היה ממש טוב.

בכל מקרה, אני אישית לא קונה חלק עבור מחשב ומחכה 10 ימי עסקים ועוד בסוף לשמוע שיש עיכוב במכס (כבר קרה לי).

מחשב שלם אני יכול להבין.

אגב אין לי משהו אישי נגד פלונטר או כל חנות אחרת המומלצת פה בפורום, אבל... בזמן אחרון יש פה תרנ'ד של חנויות מומלצות על ידי-

כמה אנשים פה בפורום, וזה מעלה את החששות שלי שמדובר בטובות-הנאה.

פעם היו ממליצים פה על החנות IQ-PC מאשדוד שהיא באמת חנות לא רעה, אבל פתאום היא נעלמה מהמפה פה בפורום,

גם החנות הטובה זיגזג מחשבים 2000 נעלמה מהמפה...

רק חומר למחשבה...

פורסם

מצטרף להמלצה על KSP,

קודם כל כמדומני KSP היחידים שמאפשרים צפייה במלאי שלהם דרך האתר, שנית הם עובדים בשיטת מחסן - תבוא עם רשימה וידע מה אתה רוצה הם יעזרו לך אין בעיה.

מבחינת אחריות תיהיה הגיוני, לי הם מימשו אחריות על אינספור מוצרים.

סניף קרית ביאליק נותן לי שירות נהדר כבר שנים.

פורסם

החנויות שאמרת, הייתי מוסיף את rsm נעלמו כמעט מהמפרטים כי הם יותר יקרות ואנשים הולכים על הזול ביותר, בעיקר כל עוד אנשים סה"כ מרוצים מהשרות. זה לא הצדקה או לא אלה ניתוח לדעתי של הסיבה. אישית אני חושב שאם יש חנות טובה קצת יותר יקרה נגיד עד 10% שקרובה לבית זה שווה.

פורסם

כרטיס 970 של אסוס הבדל של 15 ש"ח בין פלונטר ל-RMS, זה ממש הפרש זניח.

בכל מקרה, אין אחידות בפילוח מחירים על כל חלקי המחשב, תמיד תמצא מוצר זול או יותר יקר בחנות אחרת.

עדיין אני חושב שבחלקי מחשב בודדים עדיף לרכוש מהרשתות הגדולות, מפני שלהם יש את הכוח הכלכלי להחזיק במלאי בהשוואה לחנויות הקטנות.

אין סיבה לשלם ולחכות לחלק שבוע ימים בגלל שהחנות לא רוצה להסתכן כלכלית בהחזקת מלאי.

פורסם

לגבי חנות , פה אני לא ממש יכול לעזור לך , זה לדעתי תלוי מאיפה יותר נוח לך לקנות , קירבה לבית , מחיר , שרות ואחריות וכו' .

לגבי הדגם , אני גם אמליץ לך על סטריקס כמו שהמליצו לך כבר קודם כמה אנשים , כמובן שגם ה-G1 הוא מצויין אך כפי שאתה אומר הוא דיי גדול למארז שלך אז הוא יורד מהאפשרות .

MSI GAMING לא ממליץ מסיבה אחת , היעדר פלטה אחורית ל-PCB , ה-PCB בכרטיס הזה פשוט חשוף , שדרך אגב בהרבה סיקורים על הדגם הזה , מציינים את העובדה שזה מוזר ש-MSI החליטו לא לכסות את ה-PCB כמו בדגמים של יצרנים אחרים .

ולדעתי האישית הפלטה הזאת דיי חשובה , אפילו שהיא לא מתפקדת כמפזר חום נוסף מה-PCB כמו בדגם ה-G1 (שזה בכלל מעולה) , אלא רק ככיסוי אחורי , עדיין זה מאוד טוב כי הכרטיס מוגן בצד העליון , מפגיעות מקריות , זה גם נותן יותר קשיחות למבנה הכרטיס , וגם תסכים איתי שיותר קל לנקות אבק מהאזור הזה בכרטיס כאשר יש שם פלטה ולא PCB חשוף עם מלא שבבים זעירים .

זאת דעתי האישית לגבי הכרטיס הזה , יכול להיות שאני טועה , למרות שנראה לי שדווקה הרבה יסכימו איתי (אלו שכבר קנו אותו לא נחשבים :D) .

פורסם
לגבי חנות , פה אני לא ממש יכול לעזור לך , זה לדעתי תלוי מאיפה יותר נוח לך לקנות , קירבה לבית , מחיר , שרות ואחריות וכו' .

לגבי הדגם , אני גם אמליץ לך על סטריקס כמו שהמליצו לך כבר קודם כמה אנשים , כמובן שגם ה-G1 הוא מצויין אך כפי שאתה אומר הוא דיי גדול למארז שלך אז הוא יורד מהאפשרות .

MSI GAMING לא ממליץ מסיבה אחת , היעדר פלטה אחורית ל-PCB , ה-PCB בכרטיס הזה פשוט חשוף , שדרך אגב בהרבה סיקורים על הדגם הזה , מציינים את העובדה שזה מוזר ש-MSI החליטו לא לכסות את ה-PCB כמו בדגמים של יצרנים אחרים .

ולדעתי האישית הפלטה הזאת דיי חשובה , אפילו שהיא לא מתפקדת כמפזר חום נוסף מה-PCB כמו בדגם ה-G1 (שזה בכלל מעולה) , אלא רק ככיסוי אחורי , עדיין זה מאוד טוב כי הכרטיס מוגן בצד העליון , מפגיעות מקריות , זה גם נותן יותר קשיחות למבנה הכרטיס , וגם תסכים איתי שיותר קל לנקות אבק מהאזור הזה בכרטיס כאשר יש שם פלטה ולא PCB חשוף עם מלא שבבים זעירים .

זאת דעתי האישית לגבי הכרטיס הזה , יכול להיות שאני טועה , למרות שנראה לי שדווקה הרבה יסכימו איתי (אלו שכבר קנו אותו לא נחשבים :D) .

אוו אתה גורם לי להתמוגג מהעובדה שרציתי לקחת את הMSI GAMING 970 ולא היה אותו במלאי בסניף אילת של KSP ולכן 'התפשרתי' על הG1

רציתי אותו בגלל השקט (יש לי סלידה מASUS אז..) ועכשיו אני מאוד מרוצה מהבאק פלייט של הG1 וגם הוא שקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה strix תודה לכולם :)

פורסם

אחלה :xyxthumbs: .

תתחדש ותהנה מהכרטיס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים