פורסם 2015 ביולי 210 שנים מה כל כך נורא בזה במכשיר עם סוללה נשלפת, ועוד כזה שמגיע עם שתים? שיאפשרו להגדיר את זה לפי בחירה. לדעתי רוב האנשים שגם כך יחליפו את המכשיר בשנה\שנתיים\שלוש הקרובות יעדיפו את הטעינה המהירה.
פורסם 2015 ביולי 210 שנים למה נראה לך שדיברתי רק בהקשר של הG4?או שהנזק לסוללה לא משפיע עלייך בטווח של פחות מ3 שנים?
פורסם 2015 ביולי 210 שנים משפיע בהחלט. התכוונתי שלדעתי עדיפה הטעינה המהירה גם במחיר הנזק.בכל מקרה אם כן נדבר על ה-G4 בו הסוללה נשלפת זה יותר לא מובן.
פורסם 2015 ביולי 210 שנים שמע, העובדה שהם חסמו את זה תוכנתית (איך לעזאזל? זה חומרתי לחלוטין) זה קצת תמוה. זה דיי לא שווה את ההשקעת זמןאם אתה שואל אותי כנראה הייתה פה איזה פשלה והם ידחפו את התיקון ביחד עם העדכון הבא (עד כמה שאני יודע עוד לא יצא עדכון לG4)וגם אם לא, לא הייתי מחשיב את זה כחיסרון למכשיר. אני כרגע טוען את הG3 שלי בקצבי QC1 וזה מגיע מ0 ל100 בקצת יותר משעתיים אם אני לא טועה אז כל דבר מעל זה מרגיש לי "בונוס"
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מעניין אגב שהיות ואין ברשותי מכשיר עם QC קניתי לא מזמן מטען רגיל של בלקין (2.1 אמפר) וגיליתי שהוא מטעין את האייפוד קלאסיק שלי (שרשמית מיועד ל500 מילי אמפר) בקצב מהיר מאוד. אני מקווה שזה לא גורם נזק משמעותי בטווח הקרוב.
פורסם 2015 ביולי 210 שנים המכשיר קובע כמה זרם יכול להיכנס ולא המטען לכן כל עוד המהנדסים של אפל עשו את הבדיקות שלהם כראוי הכל בסדר
פורסם 2015 ביולי 210 שנים אייפונים 4S ומעלה יכולים לקבל 2 אמפר בלי בעיות ולהרוויח מזה טעינה מהירה מאוד (לאייפון סוללה קטנטנה)
פורסם 2015 ביולי 210 שנים המכשיר קובע כמה זרם יכול להיכנס ולא המטען לכן כל עוד המהנדסים של אפל עשו את הבדיקות שלהם כראוי הכל בסדרזה נכון רק בתנאי שמתח המוצא של המטען הוא המתח שהמכשיר מצפה לו. לרוב זה יהיה 5V, אבל כבר ראיתי מטענים עם יותר מזה.- - - תגובה אוחדה: - - -שמע, העובדה שהם חסמו את זה תוכנתית (איך לעזאזל? זה חומרתי לחלוטין) זה קצת תמוה. זה דיי לא שווה את ההשקעת זמןאני מניח שזה פיצ'ר של הקרנל. בגלקסי S3 זצ"ל שלי, למשל, יכולתי לשלוט בזרם הטעינה עם קרנל מקוסטם. נערך 2015 ביולי 210 שנים על-ידי Animor
פורסם 2015 ביולי 210 שנים כל הקטע של הפיצ'רים של הטעינה המהירה, זה לא זרם גדול יותר, אלא מתח.5-12 וולט ועד 3 אמפר (יש מגבלה של זרם על החיבורים הנוכחיים, הפתרון הוא העלאת מתח העבודה)ככה אפשר לקבל 36W באותם 3 אמפר ולא לשרוף את החיבורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.