עבור לתוכן

sli 970 או 980ti ברזולוציית fhd לרמת fps שמתאימה ל 144hz

Featured Replies

פורסם

יש לי 970 g1 ומעוניין להריץ את wicher 3 ובאטמן החדש על אולטרה על fps מה שיותר גבוה, יש לי מסך 144hz.1080p מתלבט אם להוסיף עוד 970 או להמתין לכרטיס דור הבא. השאלה היא אם יצא כרטיס בודד במחיר עד 3k שיהיה חזק מsli 970? במידה ויצא כזה כרטיס כמב זמן אצטרך להמתין? ראיתי כמה סרטונים על בעיות עם sli, שהצל קופץ וכאלה.. לא זוכר את השם באנגלית.. זה בעיה נפוצה במשחקים החדשים? ובפחות חדשים כמו קרייסיס 3, ובאטמן הקודם, וcompany of heroes 2 אין מגבלה כספית, אבל רוצה להתנהל בחכמה, כדי לקבל את מקסימום הביצועים על החומרה שלי.תודה רבה

• תגובות 80
  • צפיות 13.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוד לא סביר.

כרטיס היי אנד מהדור הבא יהיה אולי מהיר יותר מקצב הפריימים המינימלי, אך לא מהממוצע.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר בעצם שsli זה הפתרון הכי טוב כרגע?

פורסם

בשביל הקצב הממוצע הטוב ביותר במשחקים נתמכים?

כן

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הטווח בין 60 ל 120 fps

פורסם

כדי להימנע מ SLI הכי נכון עכשיו זה למכור את ה 970 עכשיו לפני שהסדרה החדשה יוצאת

ובעוד כחודש לקנות 980TI.

בזמן הקרוב לא צפוי לצאת כרטיס יחיד שיתעלה או יתקרב ל 970SLI

פורסם
  • מחבר

למה להימנע מsli? משחקים שלא תומכים sli פפשוט לא יעבדו? או שיעבדו כמו כרטיס אחד?

פורסם

הנה התשובה: אי אפשר לדעת. בטח לא לפני זינוק הליטוגרפיה הכי גדול ב-20 השנים האחרונות בשוק כרטיסי המסך

פורסם

גם Titan X חלש יותר משני 970, 980TI לא יהיה הפיתרון.

פורסם
  • מחבר

בא נשאל הפוך.. למה לא sli אם כבר יש לי אחד? ממה אני צריך להיזהר, ומה לקחת בחשבון אם קניתי

פורסם

אני משתמש במערכי SLI/CF כבר שנים. הMicro stuttering היה מורגש בAMD ולא ממש בnVidia, לא כל המשחקים / מנועים תומכים בריבוי כרטיסי מסך כגון Wolfenstein the new order \ old blood או כל משחק המבוסס על מנוע ID5 ובגלל זה לקחתי שני 980:).

יש מעט מאוד מגרעות לדעתי ותוספת הביצועים מתעלה גבוה מעל המגרעות הללו.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ולפינסטיין לא תומך בsli? אנע ממש רוצה לשחק אותו(אחרי שאצליח להתגבר על הצנזורה של סטים) איך הוא התנהג לך? אתה עם שני 980 מרגיש שיפור משמעותי מאוד ביחס ל 980 בודד? פעם בכמה זמן מחליפים מערך כזה?

פורסם

לא היה לי 980 בודד, קניתי שניים כשהייתי בארה"ב לא מזמן. לפני זה היו שני 280X. וולפנשטיין רץ לי סבבה עם 989 בודד ( אין sli) ב2560x1440 אבל לא כשהכל על המקסימום. זה לא המנוע המוצלח ביותר שיש.

Witcher 3 Runs perfectly with 60-80 fps with 2x980, all settings at max (including hairworks) on 2560x1440 with DSR @ 1.33

פורסם
  • מחבר

אני משחק על 1080p ושואף לא לרדת מ100Fps על אולטרה. בלי גמגומים בלי כלום. לוקח בחשבון מעכשיו שאולי אצטרך לוותר על txaa אבל זה הכיוון

פורסם

באיזה משחק בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים