עבור לתוכן

סוף סוף מסך GSYNC בארץ

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

אני רואה שהגיע מסך GSYNC סוף סוף לאחת החנויות בארץ

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500

מה אתם אומרים על הסך? שווה קנייה? האם מסך טוב סך הכל?

ומה בנוגע ל IVORY חנות אמינה?

תודה מראש

פורסם

החנות אמינה, לגבי המסך אני הייתי מחכה קצת שהמחירים ירדו.

מה גם שהייתי מעדיף מסך מחברה אחרת מאשר AOC.

פורסם

AOC... פאנל TN... גודל גבולי.... רזולוציה "נמוכה"... כמעט 3000 שקל.

אין סיכוי.

פורסם

אם גם ככה אתה הולך על מסך GSYNC למה לא לרכוש בחו"ל ? חסכון של כמעט שליש מחיר.

פורסם

עולה פי 2 ממסך 24" איכותי.

פאנל TN עם זוויות צפיה גרועות ושינויי צבעים בכל תזוזת ראש.

להוסיף 1500 שקל בשביל VSYNC?

השתגעתם?

אין בזה שום הגיון כלכלי.

עדיף להשקיע את הכסף בכרטיס גראפי חזק יותר, ו/או במסך גדול יותר, ו/או עם רזולוציה טובה יותר.

מי שכבר השקיע סכומים גדולים בכרטיסים גראפים, ממילא ירצה מסך גדול יותר עם רזולוציה איכותית יותר.

המסך הזה MAKE NO SENSE AT ALL במחירו המנופח.

טיפש מי שקונה אותו.

פורסם

gsync זה לא vsync

והוא 144Hz לא אומר שהוא שווה את המחיר אבל זה 2 דברים משמעותיים.

פורסם

^עדיף כבר להוסיף 400 ש"ח לFG2421.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם AOC?

אני מעדיף מסך 24 אינצ'..זה ה Sweet spot בשבילי

לא קיים מסך GSYNC עם IPS בגודל 24, רק 27/28

לגבי הקנייה בארץ, חשבתי להזמין מחו"ל כי לא הייתה לי ברירה עד לא מזמן כי לא היו מסכים כאלה בארץ

אבל עכשיו שיש, אני מעדיף לקנות פה, גם בגלל האחריות וגם בגלל שהתוספת תשלום על המשלוח כבר הופכת את זה ללא כזה משתלם..

פורסם

2000 שקל במקום 3000 שקל מחו"ל כולל משלוח זה לא משתלם ?

פורסם
  • מחבר

2850+יש לי אופציה לתשלומים+אחריות ששווה תוספת תשלום

אבל אני עכשיו אני רואה שאנשים לא ממליצים בכלל על המסך..יש לכם אפשרויות אחרות?

פורסם

ההמלצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא לרדת מהעניין לקנות מסך g-sync לעת עתה, טכנולוגיה חדשה=מחיר מופקע במאות אחוזים.. (לפחות בארץ)

פורסם

זה לא שהטכנולוגיה החדשה במחיר מופקע כמו שמחירי הבסיס בארץ במחיר מופקע. למשל הדגם הרגיל 144hz שלהם G2460PQU עולה באייבורי פי 2 ממה שעולה בחו"ל.

דווקא התוספת עבור הטכנולוגיה החדשה לדגם G2460PG (כולל G-Sync / ULMB / 3DVision) לא כל כך רחוקה מהפרשי המחירים בחו"ל בין הדגמים.

בקיצור כל מוצר שאתה יכול להזמין מחו"ל ועוד לחסוך אחרי מיסים+משלוח, הוא במחיר מופקע בארץ, וזה נכון עבור רוב רכיבי highend, בלי שום קשר ל-G-Sync.

פורסם

בגלל זה הוספתי בסוגריים לפחות בארץ, כי מה שאמרת לגבי חו"ל נכון.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את הבעיה עם AOC? אני משתמש במסכים שלהם בעבודה, ואני יודע שזה אמין. ויש להם מסכים טובים שגם מתאימים לגיימרים תחרותיים.

מה הקטע עם dell וsamsung שעכשיו מזלזלים בכל החברות האחרות?

אגב, גם לא צריך לזלזל בפאנל tn. בוחרים מסך לפי דרישות השימוש, ופאנלי tn מספקים את הסחורה. לא כך אחד צריך דיוק צבעים כשזה נוגע למשחקים תחרותיים. לא כך אחד "מזיז את הראש" או מסתכל על המסך בזוויות שונות, כשזה נוגע ל24 אינץ'. הכל פרונטלי.

אני לא אומר שכדאי לקנות את המסך הנ"ל.

פורסם

אני מעריך (שמעתי, לא בדקתי) שפאנלי TN במסכים ה"יוקרתיים" לא רק מהירים יותר אלא גם איכותיים יותר מאלו שיושבים במסכי TN פשוטים\זולים.

לא ידוע אם ומתי יהיו IPS עם VRR עבור FHD 24. כרגע מחיר הכניסה לזירת ה-VRR עומד בחו"ל על 400$ (עבור 24 אינץ' G-Sync דגמים AOC G2460PG ו- Acer XB240H Abpr).

את ה-Acer אמאזון שולחים לארץ ב-2380ש"ח כולל מיסים וזה עדיין 500ש"ח פחות ממה שאייבורי מציעים. פלונטר בכלל הגזימו עם 3200ש"ח עבור ה-AOC.

רשימת היצע+מחיר בחו"ל (G-Sync/FreeSync) עדכנית למאי 2015: http://www.pcgamer.com/the-g-sync-and-freesync-monitors-available-right-now/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים