עבור לתוכן

לוח אם לא מזהה את כרטיס מסך GTX 980

Featured Replies

פורסם

smalul,

X79 זה לוח ישן. דוד שלו לא קנה אותו היום. מן הסתם הוא עבד עם כרטיס מסך ישן יותר ושדרג. הוא יכול לעדכן כרגיל עם כרטיס המסך הישן.

• תגובות 41
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
smalul,

X79 זה לוח ישן. דוד שלו לא קנה אותו היום. מן הסתם הוא עבד עם כרטיס מסך ישן יותר ושדרג. הוא יכול לעדכן כרגיל עם כרטיס המסך הישן.

ישן אבל הוא אמור לתמוך בלי שום בעיות

פורסם
ישן אבל הוא אמור לתמוך בלי שום בעיות

ומה הקשר בין הציטוט לתגובה?

פורסם
  • מחבר
ומה הקשר בין הציטוט לתגובה?

בציטוט אמרת שx79 זה לוח ישן אז הגבתי לך שהוא "ישן" אבל אמור לתמוך

פורסם

כן, אבל המשפט הזה קשור לתגובה של smalul שטען שאין לו דרך לעשות עדכון ביוס ללא תצוגה. אני דאגתי להבהיר שכיוון שזה לוח לא חדש אז מן הסתם הוא פעל עד היום עם כרטיס אחר, ואין בעיה לעדכן ביוס עם כרטיס אחר. לא קשור לתמיכה כזו או אחרת בכרטיס.

פורסם

@ZiggyMan

נכון, אני מסכים שכרטיס מסך מסוג GTX 980 חדש יותר מאשר לוח אם המבוסס על ערכת השבבים X79 (תושבת 2011), אבל לא נכתב מפורשות שהלוח הזה אי פעם עבד עם כרטיס מסך כלשהו. מבחינתי יכול להיות שהוא קנה לוח כזה חדש מסיבה כלשהי (אולי זה יצא לו יותר זול, אולי הוא החליף לוח שהתקלקל, אולי הוא קיבל אותו במתנה וכד'), ולכן אי אפשר לומר "תשתמש בכרטיס המסך הקודם שכן עבד". שים לב ש bbking גם כתב בהודעה הזו שהוא לא יודע אם כרטיס המסך עצמו עבד אי פעם או שהלוח עבד ללא כרטיס המסך הזה.

פורסם

ההבדל בין אדם למכונה זו היכולת להסיק מסקנות מהסאבטקסט, ולא רק ממה שנכתב/ידוע. X79 הוחלף כבר מזמן ע"י X99, ומי שקונה חומרה יקרה, מן הסתם לא יקנה אותה ישנה. כך או כך, אנחנו סתם משחקים במשחקי ספקולציות, ואין טעם לדוש בדבר עוד, עד שיבוא הדוד של פותח האשכול ויבהיר את המצב.

פורסם
  • מחבר

smalul

בדקתי סוף סוף אם הכרטיס עובד במחשב אחר והוא עובד מה שכן אודה למישהו איך לעדכן את הביוס לגירסא הכי עדכנית

x79 sabertooth

win 7 64 bit

פורסם
  • מחבר
יש לך כרטיס מסך שכן עובד על המחשב?

בדקתי את הgtx 980 והוא ובד על מחשב אחר, אני צריך קובץ מעודכן של הביוס בבקשה

פורסם
בדקתי את הgtx 980 והוא ובד על מחשב אחר, אני צריך קובץ מעודכן של הביוס בבקשה

מה קשור לשאלה?

פורסם
  • מחבר
מה קשור לשאלה?

כן

פורסם

אפשר גם להתחבר זמנית לכרטיס מסך המובנה של לוח האם רק בשביל לעדכן את הביוס

פורסם

???? איך יעדכן ?

פוסט שלא נגמר אז אין מסך - ואין גם תפריטים בביוס כי אין ביוס !!

הוא מתעלם משאלותי על הביפים, אז שיהיה לו בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים