עבור לתוכן

שאלה כללית לגבי DNS

Featured Replies

פורסם

על מה לעזזל אתה מדבר? הISP שלך מספק לך DNS.

• תגובות 36
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מחפש DNS אחר לא של אורנג' , כתבו פה שאני יכול לגלוש עם כל DNS של כל חברה אחרת אני לא חייב אורנג

לנשל CCC וכו' אני כרגע עם DNS של NORTON

דרך אגב הוא באמת חוסם נכנסתי לאיזה אתר וה DNS של נורטון ישר חסם כנראה היה מפוקפק

פורסם
  • מחבר

שאני משתמש עם ה DNS של אורנג יש לי מלא תקיעות והאינטרנט זוחל אין לי מושג למה

עם ה DNS של נורטון זה קצת יותר מהיר אבל אני רוצה DNS מהארץ

פורסם

אין בזה שום הגיון.

ראית שיש בעיית ביצועי רשת בגלל זמן תגובה מול שרתי הDNS שלהם?

פורסם
  • מחבר

בטח , עם ה DNS שלהם כל השידורים לצפיה ישירה נתקעים , אתרים זוחלים

אני כרגע עם ה DNS של נורטון והשידורים לצפיה ישירה זורמים יותר

פורסם

אני לא רואה את הקשר בין הדברים.

ברגע שביצעת name resolve, יש cache מקומי אצלך שמתרוקן בהתאם לTTL. אין סיכוי שבעיה של תקשורת מול DNS תיצור בעיה מתמשכת בנקודה אחת ובטח לא המאפיינים שתיארת.

פורסם
נראה לי שיש באג בלינק ה 1

שמתי את הכתובת www.ccc.co.il והוא רשם שזה שרת בארה"ב

Location information : www.ccc.co.il

Country Code

US

Country Name

United States

Region

Delaware

City

Dover

- - - תגובה אוחדה: - - -

נראה לי שיש באג בלינק ה 1

שמתי את הכתובת www.ccc.co.il והוא רשם שזה שרת בארה"ב

Location information : www.ccc.co.il

Country Code

US

Country Name

United States

Region

Delaware

City

Dover

הכתובת של האתר אינה רלוונטית. מה שרלוונטי הוא כתובת שרתי ה-DNS של CCC. מכיוון ש-CCC היא חברה ישראלית שכפופה לחוק הישראלי, אם שרת ה-DNS שלה לא חוסם אתרים שבית המשפט בארץ הוציא לגביהם צו, הם מבצעים הפרה שיש לה סנקציות פליליות.

פורסם
  • מחבר

חייב להיות הסבר לזה , שאני רושם ידני את ה DNS של אורנג יש לי איטיות

איך זה קשור אין לי מושג

אבל שאני רושם את ה DNS של אורנג יש לי תקיעות בשידורים וגלישה באינטרנט

חייב להיות לזה הסבר , על הנייר ה DNS רק מתרגם כתובת ל IP אבל בפועל המשמעות גדולה יותר

אני לא מהנדס רשת אבל בתור מפעיל מחשב פשוט אני רואה הבדל אין ספק

מה שאני לא מבין איך זה שיש לי אורנג ואני יכול לשים איזה DNS שבא לי לא מבין את זה

חשבתי שאם יש לי ספק אורנג אני יכול להשתמש רק בשרתים שלהם

פורסם
אני לא רואה את הקשר בין הדברים.

ברגע שביצעת name resolve, יש cache מקומי אצלך שמתרוקן בהתאם לTTL. אין סיכוי שבעיה של תקשורת מול DNS תיצור בעיה מתמשכת בנקודה אחת ובטח לא המאפיינים שתיארת.

זה לא כל כך טריוויאלי כמו שאתה מתאר. אחד הפרמטרים החשובים בשרת ה-DNS הוא המהירות שהוא מבצע את ה-RESOLVE. אם השרת איטי ועמוס זמן ה-RESOLVE יהיה ארוך. יתר על כן, כמעט כל דף אינטרנט דורש היום סדרה ארוכה של RESOLVE-ים - עבור מודעות, עבור כפתור ה-LIKE, עבור TWITTER, עבור כל מיני תוספים וכד'. המשמעות היא שסדרה של RESOLVE-ים שנופלת על שרת איטי תגרום לאיטיות בעלית האתר.

עדיף במקרים כאלה ללכת על DNS של חברה גדולה שהשרתים שלה יכולים להתמודד עם הלחץ. הסטנדרט שלי הוא ה-DNS של גוגל בכתובת 8.8.8.8 ו-8.8.4.4.

פורסם
  • מחבר

נורטון לא נחשב חברה גדולה ? מה ההבדל בין DNS של נורטון ל DNS של גוגל ?

דרך אגב הייתי בטוח שההיפך DNS של חברה קטנה השרתים פחות עמוסים לא ? פחות לקוחות ?

פורסם

היכולת של חברה קטנה להעמיד שרת DNS רציני ומשמעותי, שיטפל בכל פניות ה-RESOLVE, היא קטנה יותר מזו של חברה גדולה. נסה את הכתובות של גוגל ותבדוק אם יש לך שיפור - אין לך מה להפסיד...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גוגל עבד הרבה יותר מהר מאורנג' הבעיה זה האבטחה מקריאה ברשת הבנתי שהשרתי DNS שלהם לא הכי מאובטחים כמו הנורטון

השרתי DNS של נורטון יותר מאובטחים ? אני אישית נכנסתי לאיזה אתר והוא חסם לי את הגלישה ורשם שיש סיכון מה שבגוגל לא היה לי

פורסם

DNS לא מבצע שום אבטחה בשום צורה.

אם יש לך נורטון על המחשב, הוא מבצע סריקה לאתר בלי קשר לאיזה DNS תשתמש כדי לבצע תרגום.

DNS זה שרת שאין אפשרות להקשיח שהשימוש בו יהיה רק מכתובות מסויימות, לכן כל אחד יכול לעבוד עם כל DNS.

פורסם
  • מחבר
DNS לא מבצע שום אבטחה בשום צורה.

אם יש לך נורטון על המחשב, הוא מבצע סריקה לאתר בלי קשר לאיזה DNS תשתמש כדי לבצע תרגום.

DNS זה שרת שאין אפשרות להקשיח שהשימוש בו יהיה רק מכתובות מסויימות, לכן כל אחד יכול לעבוד עם כל DNS.

אתה טועה ומטעה ...

יש לי במחשב רק קספרסקי ושמתי אך ורק DNS של נורטון וקפצה לי הודעה דף אינטרנט עם חסמה רשמית של נורטון : " אתר חשוד " שניסיתי להוריד איזה קובץ אל תגיד לי " DNS מבצע רק תירגום " לשרתי DNS יש גם אבטחה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים