פורסם 2015 באפריל 1710 שנים יש לי ספק של אורנג ויש לי מחשבים ברשת הכול מוגדר ידנימה ההבדל בין DNS של אורנג למשל לבין DNS של GOOGL:E ?מה התפקיד של DNS ?תודה נערך 2015 באפריל 1810 שנים על-ידי iveco
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים תקשורת בין מחשבים היא בכתובת IP.כשאתה רושם כתובת של אתר/שרת, ה-DNS מתרגם את השם שרשמת לכתובת IP.
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר מה שאני לא מבין אם הספק אינטרנט שלי זה אורנג איך אני שם DNS של גוגל וזה עובד ?זה לא אמור להיות אותו דבר כמו הספק ?אם אני אנסה לשים DNS של בזק בינלאומי זה לא יעבוד איך בגוגל זה עובד ?===================================================ועוד שאלה : איך הספק של אורנג ? נחשב טוב ? אפילו HOTNET היום זה אורנג , 012 זה אורנג הרבה ספקים רוכבים על אורנג
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר רגע אני יכול לשים ב DNS ראשי משני כל חברה שבא לי ? בזק בינלאומי , 012, 018 , וכו' ? גם אם יש לי אורנג ?אה לא ידעתי , והאינטרנט יעבוד ?
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר אז שאלת מיליון הדולר איך DNS הכי טוב לשים ? GOOGLE , SYMANTEC , בזק בינלאומי מה ?
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים תשובת מיליון הדולר: בגדול זה לא משנה בכלל. נקודתית יכול להיות יתרון לכל אחד מהם על פני כל אחד מהאחרים בגלל באגים / תקלות, אבל בממוצע לא צפוי להיות הבדל, ואין שום דרך לחזות מה יהיה עדיף ביום נתון, אם בכלל.כל זאת כל עוד אין חסימה מכוונת מצד ספק הDNS, וכרגע לא ידוע לי על שרתי DNS בישראל שחוסמים במכוון חלק מהאתרים.טיעון נוסף שיצא לי לשמוע ושנשמע הגיוני הוא שבאופן כללי עדיף לשים שרת DNS שקרוב אליך גאוגרפית (של אחד מהספקים בישראל) ולא משהו כללי / בינלאומי כמו זה של גוגל. זאת מהסיבה שלפעמים לאתרים רבים בעולם קיימים שרתים מקומיים שונים, וDNS שקרוב אליך עשוי להפנות אותך לשרתים המקומיים בצורה שתוכל להאיץ את התקשורת.
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים איך אפשר לדעת איפה גיאוגרפית נמצא כל ספק ?https://www.site24x7.com/find-website-location.htmlhttp://www.iplocation.net/תרשום שם את הIP או את הדומיין של הספק...
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים תשובת מיליון הדולר: בגדול זה לא משנה בכלל. נקודתית יכול להיות יתרון לכל אחד מהם על פני כל אחד מהאחרים בגלל באגים / תקלות, אבל בממוצע לא צפוי להיות הבדל, ואין שום דרך לחזות מה יהיה עדיף ביום נתון, אם בכלל.כל זאת כל עוד אין חסימה מכוונת מצד ספק הDNS, וכרגע לא ידוע לי על שרתי DNS בישראל שחוסמים במכוון חלק מהאתרים.טיעון נוסף שיצא לי לשמוע ושנשמע הגיוני הוא שבאופן כללי עדיף לשים שרת DNS שקרוב אליך גאוגרפית (של אחד מהספקים בישראל) ולא משהו כללי / בינלאומי כמו זה של גוגל. זאת מהסיבה שלפעמים לאתרים רבים בעולם קיימים שרתים מקומיים שונים, וDNS שקרוב אליך עשוי להפנות אותך לשרתים המקומיים בצורה שתוכל להאיץ את התקשורת.בניגוד למה שאתה כותב, ישנם מספר אתרים -בעיקר כאלה שמפרים זכויות יוצרים - שעל פי צווי בית מפשט חסומים ב-DNS של הספקיות הישראליות. מעבר ל-DNS של חברה בין לאומית "מסיר" את הסחימה הזו. תבדוק למשל את האתר http://gozlan.me
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר נראה לי שיש באג בלינק ה 1שמתי את הכתובת www.ccc.co.il והוא רשם שזה שרת בארה"ב Location information : www.ccc.co.ilCountry CodeUSCountry NameUnited StatesRegionDelawareCityDover- - - תגובה אוחדה: - - -נראה לי שיש באג בלינק ה 1שמתי את הכתובת www.ccc.co.il והוא רשם שזה שרת בארה"ב Location information : www.ccc.co.ilCountry CodeUSCountry NameUnited StatesRegionDelawareCityDover
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים זה לא באג. תבדוק פלט של whois על הכתובת.לא כל אתר ישראלי (או של חברה ישראלית) מאורח בישראל. נערך 2015 באפריל 1810 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר בלינק הוא מפנה אותי למיקום פ"ת / ראש העין שני מקומות השאלה איך אני מוצא DNS שמתאים לפ"ת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.