עבור לתוכן

** גם נטוויז'ן מתחילה להציע חבילות משולבות

Featured Replies

פורסם

סלקום-נטוויז'ן (013) החלה הבוקר להציע חבילות משולבות של תשתית אינטרנט וספק, המתבססות על השוק הסיטונאי של בזק.

כרגע מציעה החברה שלוש חבילות - 15M ב-79 שקל, 40M ב-89 שקל ו-100M ב-99 שקל.

בכך מצטרפת נטוויז'ן ל-012, 018 ו-Triple C שהחלו להציע חבילות מסוג זה כבר לפני מספר שבועות.

בניגוד לשאר החברות, כרגע אין באתר של נטוויז'ן שום מידע על הנושא והמעוניינים בשירות נדרשים להשאיר את פרטיהם באתר החברה. לפיכך לא ברור האם המחירים הנ"ל קבועים או עולים אחרי שנה וכן לא ברור אם 013 מספקת מודם VDSL ללקוחותיה.

http://netvision.cellcom.co.il/internet/price_plan_deals/my_internet/Pages/default.aspx

פורסם

כרגיל במדינה הזו שום דבר לא מסודר ושום דבר לא מתנהל כמו שצריך.

פורסם

תודה על העדכון. פניתי אליהם.

פורסם

למה שתרצו לפנות אליהם? זאת ספקית האינטרנט הכי גרועה בישראל, והמחיר הוא בדיוק אותו מחיר כמו כל השאר..

פורסם

מי היום מהספקיות מספקת מודם בלבד ללא עלות (לשנה ראשונה)?

פורסם

זה עובד טוב מקבלים מודם ראוטר תקן N ללא תשלום יש תשלום חד פעמי של 99 שח לטכנאי וזהו חוסכים לפחות 30 או יותר שח לחודש.

פורסם

הראוטר נקרא VV2220 http://repo.cellcom.co.il/mediaserver/pdf/netvision_netbox_manual.pdf

- - - תגובה אוחדה: - - -

עובד יפה גם בטורנטים יש לי אותו שבוע הטכנאי הביא אותו פיזית ויש לו גם יציאת טלפון 35 שח לחודש ללא הגבלה לשיחות

ללא מגבלת זמן ללא התחייבות

פורסם
הראוטר נקרא VV2220 http://repo.cellcom.co.il/mediaserver/pdf/netvision_netbox_manual.pdf

עובד יפה גם בטורנטים יש לי אותו שבוע הטכנאי הביא אותו פיזית ויש לו גם יציאת טלפון 35 שח לחודש ללא הגבלה לשיחות

ללא מגבלת זמן ללא התחייבות

האם הפכת את הנטבוקס לברידג', וחיברת לראוטר פרטי?

פורסם
למה שתרצו לפנות אליהם? זאת ספקית האינטרנט הכי גרועה בישראל, והמחיר הוא בדיוק אותו מחיר כמו כל השאר..

צודק ב100%.

גם במחיר של שקל לחודש לא הייתי מוכן לגלוש איתם.

פורסם

אני עוקב אחרי החברה הזאת מאז העידן האנלוגי.

הם תמיד היו מעוניינים בלקוחות מטומטמים שכמעט ולא משתמשים באינטרנט מעבר לבדיקת EMAIL וקריאת YNET.

היו מעוניינים לקדם את שיטת הגביה פר MB.

תמיד היו נגד מורידים כבדים.

בתוכניות בנושאי תקשורת המנכ"ל שלהם היה מופיע ומתלונן שסוטים ופושעים חונקים את האינטרנט לאנשים הנורמטיבים.

ושצריך להגביל את השימוש באינטרנט לטובת הציבור.

פשוט איכסה של חברה, איכסה של מנכ"ל.

יש להם נטיה להדק חגורה ולגרום ללקוחות עוגמת נפש, רק כדי שיוכלו למצוץ את דמם ברווח מקסימלי על השקעה מינימלית.

אפילו ללקוחות שבקושי עושים שימוש באינטרנט הם לא מסוגלים לתת מהירות נורמלית.

אצל אימא שלי לא זז האינטרנט.

לקחו ממנה פי 2 מכולם, והאינטרנט היה סיוט שלא זז.

במקום זה ניסו לגנוב ממנה עוד ועוד על דברים שהיא לא צריכה.

מכל החברות הם הכי רמאים במכירות בטלפון.

כל הזמן מתקשרים ומנסים למכור ללקוחות קיימים/קודמים דברים שהם לא צריכים.

נראה כאילו מחלקת הרמאות שלהם שמה כמטרה אנשים מבוגרים/זקנים/חלשים/בורים.

לא רואה שום סיבה להתקרב לנטויז'ן.

הם לא עשו דבר אחד טוב כחברת אינטרנט.

הם המודל האופטימלי של חברת אינטרנט רעה.

בציפוי של כאילו חברה וותיקה ואמינה עם שירות טוב.

כשמסתכלים מיהם באמת מבינים עם מי יש עסק.

ומגיע להם שכל הלקוחות יברחו מהם.

הם עדיין מנסים לדפוק את הלקוחות שלהם בשיטת "מחיר המחירון" הגבוה, ו"הנחות ומבצעים" הדרגתיים לצורך משא ומתן.

ובמיוחד מתמקדים באלו שלא מבינים, אותם הם אוהבים!!! לדפוק חזק חזק!!! חזק!!!!

מתמחים!!! בכך.

הנה כתבה מ2014.

תקראו את החלק השני, תראו איך הם מנסים לשמר ניצול(לא לשמר לקוח חס וחלילה, אלה לשמר לקוח מנוצל במצב מנוצל).

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000922840

פשוט בושה וחרפה, שחברת אינטרנט בשנת 2015, אחרי מהפיכת הסלולר, אחרי שהציבור זועם!!! על הניצול השיטתי ועל הצורך במלחמה ומעקב צמוד אחרי חברות התקשורת כדי שלא ידפקו אותו,

אחרי שיש כבר לא מעט חברות שמציעות מחיר קבוע ורגיל של 20 שקל לכל החבילות עד 100 מגה,

נטוויז'ן עדיין!!! ממשיכה עם טירוף הניצול בסגנון: "המחיר הרשמי הוא 180 שקל, אבל בשבילך רק 160, לא? אז 140! לא? אז 120? לא? אז 70, לא? אז אני חייב לבדוק אם מנהל הרמאויות ולקבל ממנו הצעה חד פעמים משתלמת רק אצלנו שאנחנו מעולים יותר מכולם תקבל ב40!!! כולל חבילת אנטיוירוס ב5 שקלים בחודש בלבד ו3 חודשים EMAIL מורחב בחינם שאחר כך(למרות שאת זה לא נאמר לך) תשלם עליו אוטומטי! 10 שקלים בחודש".

שילכו לעזאזל החברה החוצפנית הזאת.

אין להם גבולות.

שהציבור יתן להם סטירה חזקה, ושמנהלים הרמאים של החברה ילכו לעבוד בנוכלויות טלפוניות של לוטו או משהו.

פורסם
אני עוקב אחרי החברה הזאת מאז העידן האנלוגי.

הם תמיד היו מעוניינים בלקוחות מטומטמים שכמעט ולא משתמשים באינטרנט מעבר לבדיקת EMAIL וקריאת YNET.

היו מעוניינים לקדם את שיטת הגביה פר MB.

תמיד היו נגד מורידים כבדים.

בתוכניות בנושאי תקשורת המנכ"ל שלהם היה מופיע ומתלונן שסוטים ופושעים חונקים את האינטרנט לאנשים הנורמטיבים.

ושצריך להגביל את השימוש באינטרנט לטובת הציבור.

פשוט איכסה של חברה, איכסה של מנכ"ל.

יש להם נטיה להדק חגורה ולגרום ללקוחות עוגמת נפש, רק כדי שיוכלו למצוץ את דמם ברווח מקסימלי על השקעה מינימלית.

אפילו ללקוחות שבקושי עושים שימוש באינטרנט הם לא מסוגלים לתת מהירות נורמלית.

אצל אימא שלי לא זז האינטרנט.

לקחו ממנה פי 2 מכולם, והאינטרנט היה סיוט שלא זז.

במקום זה ניסו לגנוב ממנה עוד ועוד על דברים שהיא לא צריכה.

מכל החברות הם הכי רמאים במכירות בטלפון.

כל הזמן מתקשרים ומנסים למכור ללקוחות קיימים/קודמים דברים שהם לא צריכים.

נראה כאילו מחלקת הרמאות שלהם שמה כמטרה אנשים מבוגרים/זקנים/חלשים/בורים.

לא רואה שום סיבה להתקרב לנטויז'ן.

הם לא עשו דבר אחד טוב כחברת אינטרנט.

הם המודל האופטימלי של חברת אינטרנט רעה.

בציפוי של כאילו חברה וותיקה ואמינה עם שירות טוב.

כשמסתכלים מיהם באמת מבינים עם מי יש עסק.

ומגיע להם שכל הלקוחות יברחו מהם.

הם עדיין מנסים לדפוק את הלקוחות שלהם בשיטת "מחיר המחירון" הגבוה, ו"הנחות ומבצעים" הדרגתיים לצורך משא ומתן.

ובמיוחד מתמקדים באלו שלא מבינים, אותם הם אוהבים!!! לדפוק חזק חזק!!! חזק!!!!

מתמחים!!! בכך.

הנה כתבה מ2014.

תקראו את החלק השני, תראו איך הם מנסים לשמר ניצול(לא לשמר לקוח חס וחלילה, אלה לשמר לקוח מנוצל במצב מנוצל).

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000922840

פשוט בושה וחרפה, שחברת אינטרנט בשנת 2015, אחרי מהפיכת הסלולר, אחרי שהציבור זועם!!! על הניצול השיטתי ועל הצורך במלחמה ומעקב צמוד אחרי חברות התקשורת כדי שלא ידפקו אותו,

אחרי שיש כבר לא מעט חברות שמציעות מחיר קבוע ורגיל של 20 שקל לכל החבילות עד 100 מגה,

נטוויז'ן עדיין!!! ממשיכה עם טירוף הניצול בסגנון: "המחיר הרשמי הוא 180 שקל, אבל בשבילך רק 160, לא? אז 140! לא? אז 120? לא? אז 70, לא? אז אני חייב לבדוק אם מנהל הרמאויות ולקבל ממנו הצעה חד פעמים משתלמת רק אצלנו שאנחנו מעולים יותר מכולם תקבל ב40!!! כולל חבילת אנטיוירוס ב5 שקלים בחודש בלבד ו3 חודשים EMAIL מורחב בחינם שאחר כך(למרות שאת זה לא נאמר לך) תשלם עליו אוטומטי! 10 שקלים בחודש".

שילכו לעזאזל החברה החוצפנית הזאת.

אין להם גבולות.

שהציבור יתן להם סטירה חזקה, ושמנהלים הרמאים של החברה ילכו לעבוד בנוכלויות טלפוניות של לוטו או משהו.

אתה נשמע קצת כועס :)

זה לא שונה בספקיות הגדולות האחרות. פשוט הניסיון שלך הוא איתם.

פורסם
אתה נשמע קצת כועס :)

זה לא שונה בספקיות הגדולות האחרות. פשוט הניסיון שלך הוא איתם.

זה ממש לא נכון.

הוטנט כבר הרבה שנים נותנים מחיר אחיד ללא טריקים ורמאויות ודחיפת שירותים מיותרים נוספים לאוכלוסיה חלשה.

גם טריפל סי הם כמה וכמה רמות של התנהלות בריאה מעל הרמאיות הגדולות.

בתור אדם שחי כבוגר את כל תקופת האינטרנט בארץ מאז הולדת האינטרנט, יצא לי להכיר את רוב אם לא את כל החברות באופן כזה או אחר.

012 (אינטרנט "זהב") מקבלים אצלי מקום שני בסולם הנוכלות והאיטיות.

ונכון יהיה לומר שיש בינם לנטויז'ן הרבה קוי דמיון.

אך מתוך פידבק של אנשים לאורך השנים, נטוויז'ן מקבלים מקום ראשון ברמאות לקוחות.

נמצאים בתת רמה משלהם.

לכן אני תמיד אומר לאנשים להתרחק מנטוויז'ן ו012.

אלו חברות שאפילו כשהמציאות בענף משתנה מול פניהם, מתעקשות להמשיך לפעול כנוכלים ונצלנים חסרי בושה, שנים על גבי שנים ועד היום.

לא מגיע להם לקוחות.

רק הפירסום הדבילי שלהם מחזיק אותם באוויר.

תוכי!!! גידי גוב!!! אינטרנט!!! סמיילי!!!

להשיג עכשיו בדוכני הרמאות.

גם בזק בינלאומי לא צדיקים גדולים מכמה וכמה בחינות, אבל הם ממוקמים לדעתי איפה שהוא באמצע מבחינת התנהלות.

לפחות האינטרנט שלהם די טוב(לא תמיד, אבל בתנאים מסויימים כן).

גם להם יש מקום לשיפור בשיטת התמחור.

הם עדיין תקועים במנטליות עסקית לא תואמת לסטנדרטים המצופים(וקיימים!) בענף זה שנים רבות.

לגבי האבחנה שאני כועס.

נכון.

אני כועס.

אני נגעל.

כולנו צריכים לכעוס ולהיגעל מחברות שמתנהלות כיום!! באותן שיטות שחברות הסלולר עשקו בנו שנים רבות.

אם לא נגיב בהתאם, לעולם לא יהיה שינוי.

אנחנו צריכים לקום ולצעוק ולבייש ולהשפיל את הרוע שמתרחש בחברות שבחרו להמשיך להתעמר בציבור.

זאת מידתיות בריאה ונכונה.

פורסם
לכן אני תמיד אומר לאנשים להתרחק מנטוויז'ן ו012.

אלו חברות שאפילו כשהמציאות בענף משתנה מול פניהם, מתעקשות להמשיך לפעול כנוכלים ונצלנים חסרי בושה, שנים על גבי שנים ועד היום.

לא מגיע להם לקוחות.

רק הפירסום הדבילי שלהם מחזיק אותם באוויר.

תוכי!!! גידי גוב!!! אינטרנט!!! סמיילי!!!

תוכי זה של בזב"ל וגידי גוב זה בכלל של בזק (התשתית).

פורסם

מה זה משנה, סתם דוגמה להגכחה כללית של הספקיות שבונות על פירסומים במקום על הוגנות ואיכות המוצר.

הוספתי גם סמיילי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים