עבור לתוכן

חייב דחוף מסך מחשב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

IPS , FULL HD 1920X1080 , תקציב עד 1500 מעדיף של חברת DELL, אם לא אז LG ואני רוצה 27 אינץ', שיהיה

מסך LED ושיהיה מסך מחשב שמיועד לגיימינג זה חשוב.

כרטיס המסך שיש לי במחשב : MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5

פורסם

למה זה דחוף? תוריד בבקשה את ה"דחוף" מהכותרת.

כל המסכים עם המאפיינים שציינת מתאימים לגיימינג באותה מידה.

בכל מקרה זו האופציה היחידה בתקציב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877686

פורסם

1080P ייראה טוב בכלל על גודל של 27 אינץ'?

אני לא בטוח.

פורסם

הוא ביקש IPS.

פורסם

לא כדאי שכל מסך גיימינג יהיה גם בעל יכולת ל-"קצב ריענון משתנה" (G-sync) ? למה זה לא נדרש בצורה תדירה יותר ?

פורסם

כי למרבית האנשים זה לא באמת ישנה משהו.

פורסם

אופס, סליחה פספסתי את ה IPS...

פורסם

gsync יקר מדי. זה בערך עוד 1000 לתקציב.

וזה קיים במסכים שכבר יקרים מדי, 2000 ומעלה.

פורסם

למה לרוב האנשים gsync לא ישנה?

פורסם

כי אפשר לשחק בהנאה רבה גם בלעדיו. מי שמאוד רגיש לענייני הסנכרון, יכול לנעול VSync על 60HZ ושלום על ישראל. נדירים המקרים שבהם GSync יכול להיות קריטי. ללא ספק, במרבית המצבים הוא כן יכול להוסיף משהו, אך אותו משהו לא יהיה מהותי לרוב האנשים.

זה עניין של עלות/תועלת. כפי שאמר meir_l - נכון לעכשיו מדובר בטכנולוגיה שמייקרת משמעותית את המסכים ומגבילה את ההיצע. לכן אני לא מוצא לנכון להמליץ עליה אוטומטית לכל מי שביקש מחשב לגיימינג. מי שמראש מצהיר שזה חשוב לו ומייעד לכך תקציב בהתאם - זה משהו אחר.

זה כמו שלפני כמה שנים, כאשר מסכי IPS עוד היו יקרים ויחסית נדירים, לא היית רואה בפורום שממליצים על IPS בכל מצב. לרוב האנשים שביקשו מסך למשחקים הומלצו מסכי TN סבירים, כי זה מה שהיה בנמצא ובתקציב. לכל היותר, אם היה מדובר בפער קטן של כמה מאות שקלים, אפשר היה להמליץ למתוח במעט את התקציב. כאשר מדובר בהפרש של 1000 ומעלה, כבר קשה להצדיק את זה.

היום לעומת זאת, ההבדלים במחיר בין TN לIPS הם מינוריים, לכן אני לא רואה מניעה להמליץ על IPS כמעט בכל מצב, בלי קשר לשימושים, גם אם אני יודע שחלק מהאנשים זה לא ישנה. GSync עדיין לא שם. ייתכן שבעתיד הוא כן יהיה.

פורסם

ואם אני רוצה חווית משחק שלא יורדת מעל 60 fps, בלי קריעות מסך.. קצב ריענון 144hz יספיק לי גם בלי gsync? אני כיום באמת נועל vsync, בבדרך כלל על 60 fps קבוע וזהו.. אבל כן רוצה לשדרג, וכנראה מזמין מסך gsync 144hz מחו"ל

פורסם

שוב - אם אתה רוצה ומוכן לשלם על זה - זה משהו אחר. אין ספק שGSync מוסיף גמישות שלא קיימת בלעדיו. הרי עם VSync רגיל אתה יכול להיות "נעול" רק על מחלקים של קצב הרענון (כלומר - 144, 72, 36, או - 120, 60, 30...), או לסבול מקריעת תמונה. תשתף אותנו בחוויה שלך אם וכאשר תשדרג. :)

פורסם

אכן אשדרג.. יש לי התלבטות בין שני דגמים.. ומתלבט אם לפתוח דדיון או להעלות תמונה לדיון הזה

פורסם

עדיף שתפתח דיון חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים