עבור לתוכן

** טריפל C מצטרפת לשוק הסיטונאי

Featured Replies

פורסם
לא מצאתי מקום באתר, אני זוכר שהיה משהו של האם יש NGN אבל הם הורידו את זה נראה לי. גם בשיחות איתם קשה להוציא את המידע הזה בצורה מדוייקת, הם מוכנים להתחייב רק ל- 15Mb או 40Mb+ אבל לא ממהרים להגיד מה תהיה המהירות בפועל. זו אחת הסיבות שאני נשאר בהוט, לא נשמע לי סביר לשלם על 50Mb את אותו המחיר שמשלמים על 100Mb ולא נשמע לי סביר שב- 2015 עוד יש את החרא של מחירים שעולים אחרי שנה.

בזק משתדלים להסתיר את זה שהם לא באמת יכולים לספק אינטרנט מהיר...

אתה מדבר על מהירות בפועל? אף אחד לא מתחייב שתקבל 100 בשום מקרה. לא בזק ולא הוט. (למרות שבהוט זה שכיח מאוד, בבזק הסיכוי לזה הוא אפסי)

חשבתי שאתה מדבר על האם האופציה להסתנכרן במהירות 100 היא בכלל אפשרית.

יש מקומות שבהם אם תנסה להתחבר על מנוי של 100 מגה הוא פשוט לא יצליח להתחבר, או שיהיו המון ניתוקים.

פורסם

הוט לא מתחייבים אבל כל עוד אתם גרים בשכונה יחסית חדשה (בישנות מאוד הוט מידי פעם נעזרת בתשתיות של בזק) ואין בעיה עם התשתית/ציוד קצה המהירות שתקבלו היא 100Mb. אצל בזק מצד שני מפרסמים top100 ובדרך כלל מספקים 40-50Mb וזה במקומות שיש להם תחרות עם הוט, במקומות שהוט לא פרסו תשתיות (למשל גוש עציון) המהירות המירבית שבזק מספקים היא 15Mb. בגלל זה גם המחיר של ה- 15Mb לא יורד כל כך.

בעיות סנכרון לרוב קיימות במקומות מרוחקים (ואז בדרך כלל בזק אפילו מנסים להציע יותר מ 15) או בביניינים מאוד ישנים. במקומות ישנים סביר להניח שיש פגיעה בנחושת ושברחוב התשתיות כולן רקובות, בנוסף לזה הרישום של התשתיות לרוב לא נכון ולכן נמנעים מתיקונים כי לרוב פוגעים בדברים אחרים בדרך...

פורסם
מישהו יודע אם CCC חוסמים פורטים כלשהם או מתעסקים בתעבורה?

לא ישירות אבל כן בעקיפין.

CCC הם אחד מהספקים בארץ שמשתמשים בCarrier Grade NAT בשביל מתן שרות כתוצאה ממצוקת מחסור כתובות ה-IP. זה יכול להפריע לחלק מהדברים שאתה רוצה לעשות ברשת.

יש להם שני מסלולים ללקוחות רגילים, והם ישימו אותך מאחורי NAT אם לא תבקש אחרת.

נערך על-ידי m1ke

פורסם

דיברתי עם נציג שלהם עכשיו ולא הכל ורוד.

הם רוצים תוספת של כ-25-30 שקלים בנוסף למחיר החבילה המשולבת על מנת שיספקו "חבילה מתועדפת" שהיא כוללת IP ציבורי.

זה כבר יוצא לא משתלם, 15 מגה יוצא משהו כמו ~100 שקל, ו50 מגה ~120 שקל.

חבל, דווקא כמעט עברתי.

יש חלופות טובות בנתיים?

פורסם
יש להם שני מסלולים ללקוחות רגילים, והם ישימו אותך מאחורי NAT אם לא תבקש אחרת.
מבדיקה עדכנית, נראה שיש להם שלושה מסלולים (לכל מהירות) - פרטי רגיל, פרטי מקצועי, ועסקי מקצועי. ידוע לך באילו מהמסלולים יש שימוש בNAT הנ"ל, והאם זה משהו שגלובלי לכל המסלול, או שגם בתוך מסלול מסוים חלק מהלקוחות יכולים להיות עם NAT וחלק בלי?
פורסם

בזמנו כשדיווחתי על זה זה היה נדמה כאילו בברירת מחדל הם שמים לקוחות ב"פרטי רגיל" (מאחורי NAT) ומשנים ל"פרטי מקצועי" ע"פ בקשה.

פורסם

אני מחובר אצלהם ולמעט תקופה מאד קצרה אני לא נמצא מאחורי NAT. אז אולי המצוקה שלהם לא כזו גדולה.

פורסם

מה טווח הכתובות של הNAT לעומת החיצוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים