עבור לתוכן

GTX 660 Ti vs. GTX 960

Featured Replies

פורסם

היי

יש ברשותי את ה-Asus 660Ti ואני שוקל לשדרג ל-960. אני תוהה א' אם השדרוג כדאי וב' איך זה שה-960 זול משמעותית מה-660Ti (מחיר בארה"ב 210$ לעומת כ-330$ ששילמתי בזמנו על ה-660).

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

כן.. היו בנצ'ים שהראו תוצאות קצת שונות. מכאן נראה שהכרטיס אכן טוב יותר.. אך עדיין לא ברור לי איך הוא זול כל כך.

ובכמה לדעתך אוכל למכור בארץ את ה-660TI?

פורסם

זה לא נראה לי שיפור שמצדיק שדרוג, תמיד כדאי לראות בנצ'ים מכמה אתרים, לכל אחד מערכת בדיקה שלו.

פורסם

בעבור שדרוג כל כך מתון וצנוע לא משקיעים קרוב לאלף שקלים.

פורסם
  • מחבר

זה יותר ניצול הזדמנות ופחות צורך מהותי.. חבר נוסע לארה"ב וחשבתי לרכוש את ה-960 ובארץ למכור את ה-660TI ולקבל שדרוג (גם אם מינורי) בעלות אפסית.

מה דעתך?

פורסם

זה ממש לא יהיה אפסי כי יהיה לך ממש לא קל למכור את 660TI במחיר שאתה קונה את ה960.

לדעתי, אם כבר לשדרג אז לפחות למשהו שבאמת תרגיש הבדל כמו ה970 או 780/TI אם תמצא במחירים ממש זולים(בספק גדול).

פורסם
  • מחבר

וואו הכרטיסים שציינת הם WAY מעבר לתקציב..

ה-960 עולה כ-850 ש"ח. לא אוכל למכור את ה-660TI שלי באיזה 700-800 שקל?

פורסם

אין סיכוי. תגיד תודה אם תמצא "פראייר" שיקנה ממך ב-450-500

פורסם

אל תעשה צעד שכזה. . .

השדרוג מינורי ביחס להשקעה.

אם אתה לא לוקח 970 או 780\TI כמו שכבר אמרו, פשוט אל תשדרג.

פורסם
  • מחבר

הממ.. OK

אז אני צריך לחשוב על שדרוג אחר, כאמור חבר נוסע לארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות :rolleyes:

פורסם

אל תדאג, הייתי במצב שלך והבנתי שאנחנו הישראלים לא במצב כל כך גרוע.

ההפרש במחירים הוא לא באמת שמיים וארץ והתמורה לפרמיה הזו היא דיי גבוה

כשמתקלקל לך מה תעשה?? אין לך KSP שידאגו לך וזה . . .

אני באופן אישי לא ראיתי את עצמי זורק אלפי שקלים על 970,980TI והביצועים של 750 נראו לי לא מספיק טובים בייחס למחיר, בערך המצב שלך.

מצאתי כרטיס משומש בחיר הגיוני ואני מבסוט . . . כשיגיע משהו משתלם ואני אחליט שהוא לא מספיק טוב בשבילי אני פשוט אמכור אותו ואשתדרג ...

דרך אגב יש מחירי אילת שבהם אתה מרוויח מכל העולמות (!)

פורסם
  • מחבר

מצחיק, אבל את המערכת הנוכחית שלי הבאתי (כמעט) את כולה מארה"ב.. בהרבה מהחלקים דווקא היה הפרש גדול ובסה"כ חסכתי להערכתי מעל 1500 ש"ח.

מאז, בכל הזדמנות שיש לי אני מעדיף להביא דרך מישהו שנוסע לארה"ב ולא לקנות בארץ. יד שנייה זו אופציה לא רעה אבל לפעמים זה Too little to late..

הנה רק דוגמה - אולי ארכוש זיכרון באמזון וההפרש בין ארה"ב ל-KSP הוא בין 150-215 ש"ח.

פורסם

זה טוב מאוד להיות צרכן נבון ולנסות לחסוך במקומות שבהם זה אפשרי. רק צריך לדעת להעביר גבול בין זה לבין להיות "צרכן של מבצעים" שקונה דברים שהוא לא באמת צריך, רק כי יש הזדמנות לקנות בזול.

הרי מספיק שהתפתית פעם אחת לקנייה אימפולסיבית של משהו יקר שלא באמת צריך וכבר כל החסכון הקודם ירד לטמיון. :)

פורסם
  • מחבר

מחזק :xyxthumbs:

לכן ייתכן ואלך על הוספת זיכרון ותו לא (ועל כך בפוסט נפרד בפורום לוחות ומעבדים - האם לרכוש 2X4GB או 1X8GB).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים