פורסם 2015 במרץ 1810 שנים תכלס , ממשלה גרועה ...נקווה שכחלון לפחות ישנה קצת את הכיוון שלה ..בטח יתקעו אותו באיזה משרד לא קשור ויבקשו ממנו לא להפריע יותר מדי.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים יכול להיות שיש כאן קצת משאלת לב. אני צריך לחשב את המספרים.כבר חישבתי. על דרך החיוב, יחד צריכה עוד כ12,000 קולות, אבל על דרך השלילה, כלומר פסילה של קולות למפלגות אחרות, צריך כ330,000.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים בטח יתקעו אותו באיזה משרד לא קשור ויבקשו ממנו לא להפריע יותר מדי.הוא יכול להפיל את הממשלה .
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים השאלה כמה הוא חזק כפוליטיקאי\קומבינטור.- - - תגובה אוחדה: - - -אני עדיין לא מאמין שהערבים גייסו 14 מנדטים...זה חתיכת הישג.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים כרגיל ..הכי מעניין מה יקרה עם הפלסטינאים ומועצת הבטחון .נראה לאן ביבי מנווט את ישראל .
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים עליי שמישהו מהתמונה הזאת יעוף מהליכוד בשנתיים הקרובות ..עכשיו הוא יכנס בכל מי שחשב לרשת אותו . יהרוס את הליכוד עוד קצת וימשיך לא לעשות כלום .
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים בליכוד יש לסילבן סיכוי (תיאורטי) להיות מתישהו ראש ממשלה.למה אתה חושב שנוני תוקף את ביבי? כי אחותו שנשואה לסילבן ביקשה ממנו...:-x
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים איזה סיכוי? נתניהו ימלוך פה לפחות עוד עשור ובינתיים סילבן לא נמנה עם הלקקנים הרציניים באמת בליכוד.
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים אני עדיין לא מאמין שהערבים גייסו 14 מנדטים...זה חתיכת הישג.יש להם 11 מנדטים ביוצאת. וכנראה ירד להן מנדט כאשר יגיעו קולות החיילים. אז זה לא בדיוק חתיכת הישג אלא שיפור קל
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים סילבן היווה תחרות לביבי לפני כמה שנים .אני לא זוכר מה קרה מאז ..ביבי פשוט מרסק כל תחרות בתוך הליכוד .יום יבוא וזה יתפוצץ לליכוד בפנים ..
פורסם 2015 במרץ 1810 שנים יש להם 11 מנדטים ביוצאת. וכנראה ירד להן מנדט כאשר יגיעו קולות החיילים. אז זה לא בדיוק חתיכת הישג אלא שיפור קלבאיחוד גם הרוויחו חצאי מנדטים שהלכו לאיבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.