עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם
^^^

או שלא לקחת את התרופות שלך הבוקר, או שלקחת יותר מידי...

תרופות כבר לא יעזרו במקרה הנל

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תרופות כבר לא יעזרו במקרה הנל

מה כן יעזור? איך אני יכול להיות יותר כמוכם ופחות כמוני?

פורסם

מצחיק שQttp מדבר על תרופות שבדיוק אחריו רועיירדן הקיא את השטויות שלו

פורסם

בטכנולוגיה כיום, נראה לי שלא נותר לך אלא להמתין לגלגול הבא

פורסם

בכל מקרה, לשמאלנים אין מה להגיב. עוד ניצחון של ההגיון על פני ההזיות של השמאל.

מי שמצביע לשמאל מצביע לשלוחה של אובמה שרוצה להנחיל סדר עולמי חדש. ראיתם את הקמפיין האגרסיבי של השמאל? הם עוברים מדלת לדלת.

נראה צריך לעשות דוגמא מפעיל כזה ולשבור לו את העצמות.

פורסם
בטכנולוגיה כיום, נראה לי שלא נותר לך אלא להמתין לגלגול הבא

אוקיי, תודה רבה על העזרה דוקטור.

פורסם
מצחיק שQttp מדבר על תרופות שבדיוק אחריו רועיירדן הקיא את השטויות שלו

כן, זה היה ממש מטומטם מצדי להגיב דקה לפני הבחור הזה. :P

פורסם

לא מוצא הרבה הבדלים בינך לבינו.

שניכם אוהבים להשתלח באנשים זרים.

פורסם

מצאת משהוא אחד דומה ומזה אתה מסיק שהם דומים בכל השאר? הגיון שמאלני...

פורסם

שטויות.

בוא ותזכיר לי את מה שאתם יודעים על כל הערבים שוב.

פורסם

מה שאני יודע לכתוב על המוסלמים זה ש 20% מהמוסלמים הם קיצוניים ואלימים. וחלק גדול מהשאר עוזר להם בזה שהוא מתנגד להודות בקיומם של 20% הראדיקלים האלה.

בלי קשר למוסלמי אינדיווידאול, כקבוצה המוסלמים מסכנים את המשך קיומה של תרבות המערב בכלל ובפרט את המשך קיומה של מדינת ישראל והעם היהודי.

אגב שמאלנים יותר גרועים מהמולסמים הקיצוניים מבחינתי, וצריך להתייחס אליהם כאילו היו דעאש או חמאסניקים. חמאס ודעאש פחות מסוכנים מהשמאל.

בגלל זה אני חושב שצריך פה התרחשות אלימה עם הרבה הרוגים כדי לאחד את כל מי שעדיין רואה כעצמו שייך לעם היהודי אל מול האיום השמאלני(שהוא שלוחה של האיחוד האירופאי, אובמה והליברלים שמאמינים בסדר עולמי חדש).

פורסם

"כל"? אף אחד מעולם לא דיבר על "כל". דיברו על "מספיק". הנה, למשל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4629305,00.html

86% מהערבים בישראל "סבורים שדעאש פוגע בתדמית האסלאם". גם אם נתעלם מהניסוח העקלקל (מה זה "פוגעים בתדמית"? אתם נגד מעשי דעאש או רק נגד הרושם שהם יוצרים?), זה אומר ש14% תומכים בדעאש. 240,000 מאזרחי מדינת ישראל תומכים בדעאש. לשם השוואה, זה כשליש יותר מסך הכוחות הסדירים של צה"ל. תנו לזה לשקוע רגע.

פורסם

לא שאני מכחיש את תוצאות הסקר, אבל הוא מאוד בעייתי.

התוצאות של היהודים מופרדות לפי רמה דתית שזה טוב אבל הסקר הערסי לא מופרד ע"י כלום (לפחות לא בנתונים שפורסמו בכתבה) בכל העניין של סקרים ביטחוניים שכאלה חייבים להראות את הפילוג לפי אזור מחיה. כידוע התוצאות בין אזורים בישראל שונות משמעותית בנושאים האלב

פורסם

מה בעייתי בזה בדיוק? מדובר על מאות אלפים במדינה קטנה מאוד מבחינה גיאוגרפית. האם זה באמת משנה אם הם מתרכזים בגליל העליון או בגליל התחתון או אולי בכלל בדרום הארץ? פילוג גיאוגרפי לא ישנה את משמעותם של הנתונים האלה.

יושב בתוכנו גיס חמישי שבבסיסו מיליון וחצי ערבים בעלי אזרחות. רבים מתוכם מייחלים לחורבננו, אפילו תוך כדי שהם נהנים ממה שיש למדינה המערבית שלנו להציע להם. הם מצדדים באויבינו, הם עולצים (בין אם בסתר ובין אם בגלוי) כאשר הורגים בנו. בבוא העת, אם וכאשר כוחם יעלה, הם יחלו בהתקוממות אלימה נגד המדינה ואזרחיה היהודים. הם כבר ניסו זאת בעבר והם ינסו גם בעתיד. מתישהו הלהבות יתפסו ואז נתמודד עם אינתיפאדה בתחומי הקו הירוק.

נערך על-ידי Animor

פורסם

האם אתה חושב שהדעה לגבי דאעש של ערבים בצפון זהה לדעה של הערבים ביו"ש (בממוצע)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים