עבור לתוכן

צרות בגן עדן: נחשף באג הפוגע בביצועי הזכרון של כרטיס ה-GTX 970

Featured Replies

פורסם

אחד הדיונים המעניינים והמצחיקים מכניס פרופורציה לכל "האליטיסטים" והפנבויים משתי הצדדים של עולם החומרה, פעם הייתי הבחור שמתבכיין על כל אלפית הפריים לשנייה שלא הצלחתי להשיג בעזרת ה-OC, היום לאחר שהחסידה הביאה לי שלישיית תינוקות תאומות זהות אין לי זמן אפילו לעדכן את הדרייברים.

רק באמת חבל שהשלישיית Sli 970GTX שלי לא סוחבת גיימינג ב-4K כי חסר לה "רק" 500 מגה ראם !!!

מוות לירוקים !!!

ובקשר לבחור בשם Orong שמתלונן על הכוח של ה-GTX970 ככרטיס יחיד , תגיד השם שלך (אורנג) זה קיצור של קוף אורנגאוטן או שאתה בכלל בבון שמתחזה ליונק האינטלגנטי ההוא ?

• תגובות 108
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

QttP ^חחחחחחח..הרגת אותי עכשיו :-)

מה ניסגר אתכם אנשים?.. יש לכם בעיות בזמן משחק?..לא?...אז איפה הבעיה??

כולה חצי ג'יגה...כמה רעש חחחח את נכון שכחתי..אנחנו ישראלים ובדרך כלל אנחנו בצד שדופק :-)

פורסם

אני חושב שזאת פשוט המחשבה שמציקה. פשוט כי שילמת על מוצר וקיבלת משהו כביכול פגום.

כמובן שצריך לקחת הכל בפרופורציה ונחכה ונראה מה יעשו NVIDIA.

פורסם

^ נכון, זה חד משמעית לא הוגן ואפילו מקומם.

אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.

לדעתי כל מי שיש בבעלותו כרטיס כזה, צריך לפנות במייל זועם לנווידיה ולדרוש פיצוי כלשהו.

ניראה לי הוגן שיפצו במשהו כמו קופון לרכישה בעתיד, או אפילו חבילת משחקים...ניראה לי הוגן ובהחלט אפשר לסגור את הסיפור הזה.

פורסם
חברים יקרים אתם סתם בפניקה מיותרת, כמה חברים פה יש להם מסך מעל 1200P או 1080P ובאמת מרגישים איטיות במשחקים ?

מי שיש לו מסך ברזולוציות גבוהות צריך לקחת בחשבון את המחיר הגבוה גם לקניית כרטיס מסך עוצמתי בהתאם , אני לא ראיתי כל בעיה אפילו עם בטלפייד 4 בהגדרות גבוהות מאוד , תנו לי פה משחק שכן יש בעיה איתו ברזולוציות נורמליות של 1080 או אפילו 1200P שאתם רואים בעיה.................

אין לכם , נכון?

אז בבקשה תהיו רגועים ותהנו מהכרטיס הנפלא הזה בבקשה.

רוני

BF4 אכן רץ אצלי על הגדרות הכי גבוהות. ו.. זהו.

Dying Light? טקסטורות על Medium.

אפילו Black Flag אני לא יכול לשים את כל ההגדרות על הכי גבוהה, רזולוציה 1080p - בלי לסבול מנפילות FPS משמעותיות.

מה שכן, כל המהומה היא על כך שאנשים קנו כרטיס כדי לקבל תוצאות לא רק להיום, אלא לכמה שנים הקרובות.

ולכולנו ידוע מצב הגיימינג כיום, שפורטים רק דורשים וזוללים זיכרון משנה לשנה וזה רק יעלה.

פורסם

כן, ואני בטוח שזה בגלל נושא הדיון פה. :)

פורסם
כן, ואני בטוח שזה בגלל נושא הדיון פה. :)

Dying Light זולל 4 GB כשהטקסטורות על HIGH.

הנה, גם אני למדתי להשתמש בטאגים של BB Code.

פורסם

הגיף שליאור פרסם (אני לא יודע אם הוא הכין אותו, אני מניח שלא?) הגיע לHot Feed ב-9גאג

http://9gag.com/gag/a7yvqLe

איזה ת'רד קרוע xD

פורסם
כן, אחי, אל תשאל! איך נדפקת, וואו וואו. עבדו עליך בעיניים, הוציאו אותך קטן, אתה פשוט פראייר. מה זה פראייר? האמ-אמא של הפראיירים.

הכרטיס מסך שלך, פחחח, איזו גרוטאה. אפילו דיגר הוא בקושי יריץ לך עכשיו. כבר עדיף שתעבוד עם מובנה של אינטל.

אתה יכול רק לחלום לקבל את הכסף חזרה. למה מי אתה חושב שהם? פראיירים? אתה הפראייר!

אפשר בבקשה את הטלפון שלך? אני רוצה להתקשר ולצחוק עליך כמה שדפקו אותך עם הכרטיס הזה. סתם ככה שתהיה עוד יותר מבואס (נראה לי אתה עוד לא מספיק מבואס). ואם זה לא יספיק, אז שווה לבקש מאנשים ברחוב שיצביעו עליך ויצחקקו.

:P

Dude... seriously?

אתה יודע מה הידע הטכני שלי ביחס לידע הטכני שלך? אתה רואה שיצאתי בהצהרות של מה לעשות?

פשוט קניתי את הכרטיס מסך הזה והגעתי לדיון הזה מהפרסום על הידיעה מהדף הראשי של hwzone.

סה"כ שאלתי אם אני אמור להתבאס מזה או לא כי אתה קונה כרטיס מסך ואתה קורא ידיעה כזאת שהכרטיס מגמגם משלב מסויים וזה לא הכי מעודד. טבעי לא? נראה לי? אלא אם כן אתה סתם ילד מתנשא שמנסה להצחיק בפורום.

בקשר ל- vidoe:

כנ"ל. איפה אתה ראית אותי מתלונן? אני אשכרה שאלתי שאלה אם אני אמור לדאוג מזה. בהכי תמימות בעולם כי אין לי באמת מושג.

אולי כדאי שפאקינג תלמד לקרוא.

לא שבאמת העלבתם אותי, כן?

פשוט קצת פתאטי שבנאדם שואל שאלה ואתם ישר קופצים עליו כי יש לכם בעיות אישיות עם עצמכם. אולי הצחקתם את הילדים בני 12 שנמצאים כאן. אז כל הכבוד לשניכם.

מקווה שכיף לכם בחיים ואתם מגניבים כאלה תמיד :)

פורסם
Dude... seriously?

אתה יודע מה הידע הטכני שלי ביחס לידע הטכני שלך? אתה רואה שיצאתי בהצהרות של מה לעשות?

פשוט קניתי את הכרטיס מסך הזה והגעתי לדיון הזה מהפרסום על הידיעה מהדף הראשי של hwzone.

סה"כ שאלתי אם אני אמור להתבאס מזה או לא כי אתה קונה כרטיס מסך ואתה קורא ידיעה כזאת שהכרטיס מגמגם משלב מסויים וזה לא הכי מעודד. טבעי לא? נראה לי? אלא אם כן אתה סתם ילד מתנשא שמנסה להצחיק בפורום.

בקשר ל- vidoe:

כנ"ל. איפה אתה ראית אותי מתלונן? אני אשכרה שאלתי שאלה אם אני אמור לדאוג מזה. בהכי תמימות בעולם כי אין לי באמת מושג.

אולי כדאי שפאקינג תלמד לקרוא.

לא שבאמת העלבתם אותי, כן?

פשוט קצת פתאטי שבנאדם שואל שאלה ואתם ישר קופצים עליו כי יש לכם בעיות אישיות עם עצמכם. אולי הצחקתם את הילדים בני 12 שנמצאים כאן. אז כל הכבוד לשניכם.

מקווה שכיף לכם בחיים ואתם מגניבים כאלה תמיד :)

אני גולש בפורום הרבה מאוד שנים. פתחתי מלא דיונים, הגבתי המון במשך הזמן הזה.

אבל רק העזתי לדרוך על מקום כואב, אצל פאנבויס, ולראשונה גם אני קיבלתי מטח קללות וגידופים כי אצל כמה אנשים כאן הראש נמצא עמוק בתוך הישבן.

ומסתבר (לכל אורך השנים חשבתי אחרת) שפאנבויס בפורום זה לא שונים ממש מפורום כמו FXP, למרות שהגילאים של אנשים כאן טיפה שונים מהילדודס בפורום המקביל.

פורסם

בעיניי זה לגמרי פתאטי. ולא תגיד אמרתי איזה משהו חותך או הבעתי דעה לא מושכלת. סה"כ שאלה.

בשביל מה יש פורום אם לא בשביל לשאול ולהתייעץ?

פשוט קצת הציק לי בעין לראות אנשים חיים בסרט יוצאים עלייך ללא סיבה.

עלק הוא קרא לי אורנג גוטן... יענו באיזו זכות חחחח הוא אפילו לא קרא מה כתבתי באמת. לא יותר מעבריין מקלדת מFXP. רמה נמוכה

טוב נו... לא באמת אכפת לי.

סופש נעים :)

פורסם

בדקתי עכשיו את ניצול הזיכרון במשחק Dying Light שההגדרות על מקסימום ב1200P , צריכת הזיכרון היא 3266 בערך , בתוכנת MSI Afterburner מקסימום הזיכרון שמופיע לי הוא באמת 3500 ולא 4000 .

פורסם
בדקתי עכשיו את ניצול הזיכרון במשחק Dying Light שההגדרות על מקסימום ב1200P , צריכת הזיכרון היא 3266 בערך , בתוכנת MSI Afterburner מקסימום הזיכרון שמופיע לי הוא באמת 3500 ולא 4000 .

מעניין. תודה על המידע. הנה - אתם רואים. אפשר גם ככה להגיד. ולא להתנשא כמו ילד קטן, כפי שחלק מחברי הפורום בחרו לעשות בדיון זה ובדיון אחר.

פורסם

תיקון, לאחר זמן במשחק של כ15 דקות צריכת הזיכרון מראה לי 3523 , זאת אומרת שהמשחק מנצל את המקסימ<לא ראיתי כל ירידה בפרמים , המשחק זז חלק על הגדרות מקסימום.

http://jpg.co.il/view/54cccb8a8dc9a.jpg/

פורסם

יש מכניקה של שימוש בזיכרון שאנשים לא מכירים - אם יש לך יותר, המערכת תשמש ביותר לפי הצורך. אם יש שימוש ב-3500MB בכרטיס עם 4GB זה ממש לא אומר שהשימוש יהיה דומה בכרטיס עם 3GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים