עבור לתוכן

קניתי GTX 980 עזרה קטנה בבקשה

Featured Replies

פורסם

יש שם חמישים שניות שרוב הקטע לא במאמץ, בהתחלה רואים ש4 ליבות מגיעות פחות או יותר ל100% אם זה בזמן משחק זה מסתדר עם צוואר בקבוק במעבד.

• תגובות 148
  • צפיות 16k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד OP, על איזה תדר המעבד שלך?

אם אתה על סטוק אז תשקול oc, זה גם תורם לFPS.

בקשר לזכרונות, אם לא תגדיר להם לרוץ על 2400 הם ירוצו על 1333/1600.

פורסם
  • מחבר

עכשיו סיימתי להריץ 3DMARK 11 הנה התוצאות (לא נעשה שום שינוי פרט להחלפת הזיכרון):

לפני החלפת הזיכרון ל2400:

IMG_7993.jpg

אחרי ההחלפה:

testingscreen1.jpg

פורסם

משהו לא בסדר עם התוצאה של הלפני, אני עם מעבד חלש יותר i5 3470, וזיכרון 1333 מסוג פשוט בstock מקבל בphysics score בסביבות 6500.. התוצאה של הgraphics נראית הגיונית גם לפני וגם אחרי.

לא נראה לי הגיוני בעליל ששינוי סוג זיכרון יתן שיפור של 35% לביצועים של המעבד (physics score). :shocked:

אבל מה אני אגיד לך, אם יש שיפור אז אני שמח בשבילך.

פורסם

התוצאה השנייה שלך היא הגיונית עם או בלי זיכרון עם תדר כזה גבוה, התוצאה הראשונה לא .

וההפרש בין תוצאת הgraphics שלו לשלך צפויה.

בכל מקרה, עזוב סינתטיים מה קורה עם הbattlefield? יש שיפור?

פורסם
  • מחבר

עכשיו סיימתי להריץ לוג על השימוש במעבד אפשר לראות שהוא די גבוה(הלוג הראשוני ששמתי איננו נכון כי הוא לא הקליט את הזמן שבו המשחק היה פעיל): אני אנסה לראות את דרגת ה-FPS עכשיו.

screentest3.jpg

- - - תגובה אוחדה: - - -

השיפור נראה ללא צל של ספק אני יושב על מעל 100:

screentest6.jpg

פורסם

תבדוק עוד פעם עם פקודת הקונסולת ותעלה,

לפי הגרף האחרון הכרטיס מגיע לניצול מקסימלי שזה טוב למשחקים.

והמעבד פחות.

פורסם
  • מחבר
פורסם

כנראה שהזיכרון ראם שלך היה דפוק.

בכל מקרה 2 הסברים קטנים שיכולים להסביר פער כזה גדול בFPS: ה PhysX והזיכרון הוירטואלי (pagefile)

אז או שאחרי החלפת הזכרונות ההגדרות ישתנו (אם התקנת 16GB למשל יכול להיות שהוינדוס שלך ביטל את הזיכרון הוירטואלי) או שפשוט כמו שאני חושב הזיכרון שלך נדפק פיזית ולכן עם ההחלפה שלו הכל חזר להיות כמו שהיה צריך להיות.

PhysX למי שלא מכיר בדרך כלל נותן למעבד לעשות את רוב העבודה במקום הכרטיס מסך, אפשר לשנות את זה בלוח בקרה של nvidia. אני קיבלתי 20FPS בBF4 לפני ששיניתי את הPhysX הזה למה שהוא צריך להיות שזה הGTX970 ולא הi5 4590 שלי.

גם הi7 4790 וגם זיכרונות 2400MHZ של חבר שלך לא יכולים לתת לו יותר מ5FPS הבדל וזה אם הייתם משתמשים באותו כרטיס מסך. כשמדובר אצלך בכרטיס שחזק יותר ב12% הפער לא יכול להיות מוסבר אם אין אצלך במחשב בעיה כלשהי, או חומרתית כמו שהסברתי על הזיכרון או תוכנתית בהגדרות, הצעתי 2 אפשרויות להגדרות.

פורסם

יפה 1000/8=125 fps ממוצע בקטע.

בממוצע המעבד והכרטיס מרנדרים באותו קצב שזה טוב ,למשחקים עדיף אותו דבר או שהמעבד מהר יותר ככה הכרטיס מנוצל.

פה ושם יש דרופים קטנים בגלל המעבד, לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

לא היה קל אבל לפחות יש לי בערך אותה תוצאה כמו לידיד שלי. בשלב הבא אחליף את המעבד אבל עד אז יש זמן. מפריע לי שהוא משיג תוצאות דומות לשלי למרות שהכרטיס שלי יותר טוב אבל לא מפריע עד כדי כך כי קניתי את הכרטיס באותו מחיר שהוא קנה את שלו אז אני אחיה עם זה. תודה לכולם על התמיכה והעזרה :)

פורסם

הסר דאגה, ברוב המשחקים אתה תקבל תוצאות טובות משלו, רק במשחקים כמו battlefield שהמעבד עובד שם שעות נוספות אז הוא מצמצם את הפער.

ואם תעשה OC למעבד אז המצב רק ישתפר :)

פורסם

אם קנית 2 סטיקים, תוכל להסיר אחד ולראות את הביצועים ?

פורסם

אני חייב לציין שאני מאוד מופתע שהגדלת הזיכרון גרמה לשינוי דרמטי שכזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים