עבור לתוכן

** גולן מציעה תחליף לחיבור קווי

Featured Replies

פורסם

או שגם אין פריסה דור 4 של סלקום בכפר שלך.

או למרות שאתה בטוח שהאייפון שלך תומך בגולן חומרתית ותוכנתית, הוא לא.

• תגובות 54
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך להירשם בשביל השירות? בסלקום ובאורנג'/012 צריך וגם אני לא הבנתי בהתחלה למה אין לי LTE

פורסם

לא, לא צריך להירשם. לפי מה שקראתי פה לכולם יש LTE, אבל אם אתה ב 99 ש"ח אז יש לך גם גלישה ב LTE.

פורסם

לא צריך

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא קשור ל LTE, בכל החבילות יש LTE. ב 99 שח יש בנוסף ל 6GB, פלוס 20GB ב LTE.

פורסם

לא נכון. יש 2 דגמי אייפון 5 שלא תומכים. (מתוך 4 דגמים עולמיים)

ובכל מקרה, אם אני זוכר נכון, בעלי אייפון תומכים קיבלו עדכון למכשיר לתמיכה בדור 4 כאשר סלקום ואורנג' השיקו את הרשתות שלהם. כנראה אותו דבר צריך להיות כעת.

פורסם

אני מפרסם רק כדי שאני לא יקשיבו לאף שטות שרשומה פה:

https://www.golantelecom.co.il/gui_lib/docs/Setup%20Guide%20LTE.pdf

לא צריך כלום (גם ככה לצערנו גולן לא רשומים כמפעילה רשמית אצל אפל, אז אין אף עדכון שצריך).

פורסם

מי שכותב בלי סוף שטויות זה אתה, וגם לא מסוגל להודות בטעות שלך.

כתבת או לא כתבת שכל מכשירי אייפון תומכים ב LTE? עובדה שבלינק שסיפקת של אייפון 5 ישנם 2 מכשירים אמריקאים שלא תומכים בתדר 1800, שהוא תדר 3.

דבר שני, הנה דוגמה למכשיר אייפון 5 שלכאורה תומך בתדרים הישראלים כולל של גולן, אך לא ניתן לבחור בו LTE.

פורסם
לא נכון. יש 2 דגמי אייפון 5 שלא תומכים. (מתוך 4 דגמים עולמיים)

ובכל מקרה, אם אני זוכר נכון, בעלי אייפון תומכים קיבלו עדכון למכשיר לתמיכה בדור 4 כאשר סלקום ואורנג' השיקו את הרשתות שלהם. כנראה אותו דבר צריך להיות כעת.

אם כך גם באייפון, בדיוק כמו באנדרואיד, יש איזשהו "קובץ פילטר" שמזהה את הרשת הפעילה ומחליט לפי זה האם לאפשר LTE או לא. את קובץ הפילטר הזה צריך לעדכן, כמובן שזה באחריות יצרנית הטלפון ולא אף אחד אחר. או למחוק אותו לגמרי, כפי שאפשר לעשות לפחות באנדרואיד.

פורסם

באפל משום מה יש להם הגדרות רק למפעילות סלקום / פלאפון / אורנג / מירס בארץ. אין להם הגדרות לגולן (את נתוני ה APN / MMS צריך להזין ידנית כשמכניסים סים של גולן) ככה שאני בספק שיצא איזה עדכון בנושא.

ניתן לראות את כל המפעילות בעולם + ההדרות שלהם פה:

http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/com.apple.jingle.appserver.client.MZITunesClientCheck/version?partnerId=30&partnerId=30&siteID=je6NUbpObpQ-0XRx55JsLQcuk947vdrRlw

(בהתייחס לטרול, שוב, גם באתר שלהם וגם המפעיל אמר שהמכשיר בסדר ולא אמורה להיות בעיה.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים