עבור לתוכן

צפו: טכנולוגיית ה-MFAA של NVIDIA בהופעת בכורה

Featured Replies

פורסם

גירסת מנהל ההתקן העדכנית של NVIDIA, בגירסה 344.75, מאפשרת, סוף סוף, שימוש בטכנולוגיית ה-MFAA בכרטיסים מבוססי ליבת ה-GM204 החדשה של החברה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-mfaa-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%94/

פורסם

יש לציין שזה רלוונטי אך ורק לכרטיסי 970/980 (גם גרסת M לניידים)

פורסם

הפעלתי את זה על ה970 לפני מספר ימים. בתוך המשחק אני חייב לציין שMFAAx2 נראה כמעט זהה לחלוטין לMSAAx4. בסקרינשוטים כשעושים זום המצב שונה - אבל זה לחלוטין nitpicking, בתוך המשחק אף אחד לא יכול לשים לב להבדל.

מומלץ בחום לכל מי שיש Maxwell

פורסם

אכן. ב BF4 אני משתמש ב MSAA X2 בשילוב עם MFAA ו Post על low - תענוג לעיניים.

פורסם
הפעלתי את זה על ה970 לפני מספר ימים. בתוך המשחק אני חייב לציין שMFAAx2 נראה כמעט זהה לחלוטין לMSAAx4. בסקרינשוטים כשעושים זום המצב שונה - אבל זה לחלוטין nitpicking, בתוך המשחק אף אחד לא יכול לשים לב להבדל.

מומלץ בחום לכל מי שיש Maxwell

4xMSAA לוקח 4 דגימות לפיקסל בתמונה אחת. לעומת זאת 4xMFAA לוקח 2 דגימות לפיקסל מתמונה אחת ועוד 2 דגימות בתבנית משלימה מהתמונה הקודמת, וממזג ביניהם, לקבלת איכות השואפת ל-4xMSAA.

מטבע הדברים לא ניתן לאמוד את איכות ה-MFAA ע"י סקרינטוש אשר נלקח ממנוע המשחק מלפני תהליך המיזוג. הדרך היחידה להציג תוצאה סופית בתמונה היא ע"י לכידת הפלט הסופי מכרטיס המסך -

בעזרת כרטיס לכידת וידאו, בדומה למה ש-PCPer עושים.

פורסם

MSAAX4 נראה קצת יותר טוב מMFAAX4

פורסם

איזה תגובות מענגות... ממש כיף לקרוא. _ (אפילו שאני לא מבינה אני נהנת!)

פורסם

מזדהה איתך לגמרי, אני מרגיש שאני גולש בפורום ביפנית :)

פורסם

הקונספט די פשוט למעשה, אם אתם מבינים את הבעיה ש- AA בא לפתור, וכיצד הוא עושה זאת.

Tom Petersen סוגר לכם את הפינה בכמה דקות. אם המארחת הבינה, אין סיבה שאתם לא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים