עבור לתוכן

Gigabyte מציגה: מותק, ה-GTX 970 התכווץ

Featured Replies

פורסם

לגבי טיבו של הלוח המודפס, ניתן להתווכח.

מצד אחד לוח קטן לא משאיר הרבה מקום להנדסה, מצד שני כמה הנדסה כבר באמת צריך. דוגמה טובה תהיה ה-GTX 760 של MSI ושל אסוס שיצאו בגרסאות גמדיות כאלה. מדובר בליבה בעלת צריכת חשמל דומה, אז החשבון פה פשוט.

פורסם

אז מה היתרון ב"לא לקנות" את הגרסא המוקטנת??

אם היא יותר טובה (או לפחות טובה בדיוק כמו) מהגרסה הארוכה....

פורסם

אם אין בעיות התחממות בגרסה הקטנה, אין שום הצדקה לקנות את הארוכה.

יש פשוט כרטיסים (החזקים יותר, עם יותר זיכרון, יותר ליבות), שלא משנה כמה תהנדס, לא תצליח לדחוס אותם בכזה גודל. אז אנשים התרגלו שזה בסדר שכרטיס המסך שלהם גדול יותר מרוב העצמים בחגורת האסטרואידים, ולא נותנים את הדעת על הנושא יותר מידי.

פורסם

ל9 יש גם יש... אני קוראת על כל המשתמשים הללו בפורום של הכרטיסים בNVIDIA. חופשי חופשי... MSI EVGA GIGABYTE ואפילו בעלי ASUS סובלים מזה (ויותר מכך, אפילו בעלי ASUS STRYX דיווחו על ה WHINE ב 970)

בקשר לכתבה, מעולם לא חבבתי כרטיסים של GA, הפלסטיק זול וברשת לא מתים על כרטיסי המסך של GA. הנה גם כאן הכרטיס נראה כמו משהו שהשארתי בבוקר באסלה.

ולמי שתוהה על טמפ.. אז אכן חם בתוך מארז מיני עם כרטיס כזה.

פורסם
ל9 יש גם יש... אני קוראת על כל המשתמשים הללו בפורום של הכרטיסים בNVIDIA. חופשי חופשי... MSI EVGA GIGABYTE ואפילו בעלי ASUS סובלים מזה (ויותר מכך, אפילו בעלי ASUS STRYX דיווחו על ה WHINE ב 970)

בקשר לכתבה, מעולם לא חבבתי כרטיסים של GA, הפלסטיק זול וברשת לא מתים על כרטיסי המסך של GA. הנה גם כאן הכרטיס נראה כמו משהו שהשארתי בבוקר באסלה.

ולמי שתוהה על טמפ.. אז אכן חם בתוך מארז מיני עם כרטיס כזה.

גם אני שונא גיגהבייט וMSI. בארץ עושים מהם חברות גדולות.

בכל מקרה לפי הכתבה הכרטיס הזה יותר קריר אבל צריך להביא נתונים.

יותר קריר יחסית לאיזה דגם? לאיזה קירור?

על סמך מה את אומרת שהוא יותר חם?

פורסם
גם אני שונא גיגהבייט וMSI. בארץ עושים מהם חברות גדולות.

אתה צוחק?

ג'יגהבייט היא חברה ענקית, נתח השוק שלה זהה לאסוס והן מובילות את השוק במכירות. זה לא בארץ עושים ממנה גדולה...

פורסם

אני חושב שהוא פשוט לא מודע. :)

אני אישית מעדיף לוחות של אסוס על פני אלה של גיגהבייט. מאלה שיצא לי להתעסק איתם - הם היו מסודרים יותר טוב והBIOS היה ידידותי יותר. אבל זה היה לפני כמה שנים, יכול להיות שהשתנה מאז.

לגבי פלסטיקה זולה או לא - ה6600GT AGP שלי שעדיין עובד הוא של גיגהבייט...

פורסם

ת'כלס, אין ממש הבדל

אני אישית עם ג'יגהבייט בלוחות האחרונים בגלל שהם יותר ידידותיים להאקינטוש :)

פורסם
אתה צוחק?

ג'יגהבייט היא חברה ענקית, נתח השוק שלה זהה לאסוס והן מובילות את השוק במכירות. זה לא בארץ עושים ממנה גדולה...

צודק, טעות שלי בניסוח. התכוונתי שבארץ עושים מהם חברות איכותיות.

הם חברה גדולה זה כן.

אבל המוצרים שלהם..... :undecided:

פורסם

גם לזה אני לא ממש מסכים, אם כי יש לי נסיון רק עם המוצרים שלהם ברמה mid/high, אולי זה נכון למוצרים שלהם שמכוונים לשוק הנמוך.

פורסם

איזה באסה שקניתי אחד גדול :party0043:

כשנגיע לSLI זה יהיה הכרטיס שאוסיף

פורסם
גם לזה אני לא ממש מסכים, אם כי יש לי נסיון רק עם המוצרים שלהם ברמה mid/high, אולי זה נכון למוצרים שלהם שמכוונים לשוק הנמוך.

לי יש נסיון עם מוצרים מהגאמות הנמוכות ובינוניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים