פורסם 2014 בדצמבר 710 שנים VSYNC מופעל במקרה? תנסה לכבות. תוודא גם שלא מופעל mouse smoothing/acceleration
פורסם 2014 בדצמבר 710 שנים VSYNC מכובה במשחק ואין אפשרויות של עכבר מה שעשיתי זה פשוט זנחתי את העכבר ומשחק עם קונטרולר שם אין את הבעיה הזאתהעכבר שלי תקיןכנראה עוד משהו שדרוש תיקון במשחק
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים סיימתי את TW3 והחלטתי לנסות את UNITY. עבד מצויין בשעות הראשונות ועכשיו כל כמה דקות המשחק קורס. מישהו נתקל בבעיה הזו?
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים חבל על הזמן עם המשחק הזה. אמרתי לחבר לא לקנות את המשחק, הוא קנה בכל זאת לפני שבועיים והביצועים על הפנים עם i5 וgtx 670 . אמנם לא קורס, אבל גם לא שחיק.
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים אני משחק אותו על 980ti. יש נפילת fps קבועה בתחילת המשחק.. אבל חוץ מיזה עובד בסדר גמור. פעם ראשונה שיחקתי אותו עם 970 ולא אהבתי
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים מדהים כמה המשחק רע. משעמם, דמויות שטוחות, שטח קטן, מיליון באגים וגרפיקה לא משהו. שיחקתי אח"כ בROGUE ונהניתי הרבה יותר.
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים גם אני שיחקתי בroge אחרכך ונהנתי יותר.. המשחק הכי יציב שיצא להם בשנים האחרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.