פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים gforce experince מציע לי תמיד הכל על ultra כולל txaa, וזה ממש לא שחיק ברוב המקרים.. אני עם 770, משדרג ל 970g1 ממש מקווה לשיפור ניכר, גם עם פילטרים...מישהו ניסה עם הכרטיס הזה? הבנתי שהביצועים שלו פחות טובים מה780ti.. גם במשחק הזה ספציפית וגם בכלליאני עם 970g1 עם תוספת oc מריץ על 50 לרוב לפעמים יותר וכמובן שגם לי יש נפילותואיך הגעת לזה ש 780ti טוב יותר??וגם אם כן זה במעט וגם זה ישתנה כשיוציאו עוד דרייברים נערך 2014 בנובמבר 1711 שנים על-ידי ithamar21
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אתמול החלפתי לg1, ראיתי ביצועים וממש נדהמתי! אחלה כרטיס.. בחלק מהביקורות 780ti עובר את g1 אז רציתי לדעת אם זה בטוח.. מה שכן זה שהכרטיס הזה נותן 100% תמורה ביחס לביצועים.. סוף סוף כרטיס הוגן בהקשר הזה.. יש לך את יוניטי? איך הוא בביצועים במשחק הזה?
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים חברים יובוסופט הוציאה כמה טלאים לתיקון הפאדיחות... הם שיפרו את העניין של המנוע הגרפי, נפילות fps? או שתיקנו רק את העניים של הטקסטורות והבעיות קואופ?מה משנה כל התיקונים שלהם אם עכשיו נכנסתי למשחק אחרי השקעה של 10 שעות משחק מתחיל משחק וקולט שכל ההתקדמות שלי הלכה לאיבוד משיטוט קצר בפורמים אני לא היחידבחיים לא נתקלתי במשחק כל כך לא מלוטש .
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים וואי אחי!! במיוחד אם השקעת הרבה זמן במשימות צדדיות.. למי יש כח להתחיל הכל מהתחלה... זה הבאג הכי גדול.. גם אני ראיתי בפורומים שלהם שזה קורה..בכח הפורומים כתבו שwach dogs הוא אחד המשחקים הגרועים שיצאו השנה, במיוחד ביחס לציפייה ממנו.. ולא הבנתי את כל הביקורות עליו, אצלי עובד חלק.. עד שמישהו שאל אותי מתי קניתי, שזה לפני חודש בערך... הוא יצא לפני חצי שנה, אולי יותר.. חושב שהם הספיקו לתקן הכל. נראה לי צריך פשוט להמתין להם לפחות חודשיים, עד שהם יתקנו הההככככלללל!!! עדיף להמתין מלשחק חצי כח.. אף אחד לא ישחק שוב את המשחק אחרי התיקונים
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים גם אני לאחר התנסות של המשחק של כמה שעות טובות פשוט מציע לכם לשכוח ממנו בחודשיים שלוש הקרובים, משחק כל כך לא מלוטש ושבור שזה פשוט לא כיף לשחק. ככול שאני משחק יותר אני מבין עד כמה המשחק הזה לא כיפי. נ.ב: בנוסף לכל הבעיות הגרפיות והבאגים יש גם החלקה מוזרה לעכבר שפשוט באלי לי להקיא.. נערך 2014 בנובמבר 1711 שנים על-ידי Sarm1x
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים אני כרגע עוזב את המשחק הזה לפחות לתקופה הקרובה השקעתי לא מעט במשימות צדדיות וההתחלה של המשחק הזה ממש מייגעת ... פתחתי בכל מקרה "פניה" באתר של Ubisoft ימח שמם ונראה כיצד יגיבו, ממה שאני קורא בפורמים הם צפויים להגיד לי "זה מה יש, תתחיל חדש "
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים לפחות תיקנו את הקצב של הfps? לא ממש.. אני מריץ על ממוצע של 45-50 אם נפילות לשלושים בכיף. מפרט בצד <<< ממליץ לך לעזוב ולשכוח מהמשחק הזה בחודשיים שלוש הקרובים
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מה משנה כל התיקונים שלהם אם עכשיו נכנסתי למשחק אחרי השקעה של 10 שעות משחק מתחיל משחק וקולט שכל ההתקדמות שלי הלכה לאיבוד משיטוט קצר בפורמים אני לא היחידבחיים לא נתקלתי במשחק כל כך לא מלוטש .ניסית להריץ אותו כRUN AS ADMINISTRATOR ? אצלי גם לא נשמרה ההתקדמות ואז שמתי לב שהוא לא שומר את ההתקדמות כלל אם אני לא מריץ אותו כADMINISTRATOR
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים כמעט מקס.AA FXAA כי השאר עם ביצועים נוראיים + גם נראים לא טוב.בלי בPCSS או SOFT SHADOWS של נוידיה גם גומר לגמרי את הביצועים השאר על ULTRA HIGHניסיתי את הטקסטורות על HIGH - פחות נפילות FPS.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים עם המפרט שלי (בצד) וכרטיס 970 g1 שקניתי אתמול.. איך זה ירוץ לי? יש מצב ל60 fps על ultra?
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים Assassin's Creed: Unity | GTX TITAN BLACK SLI | U…: http://youtu.be/YxGBi0PHiz8 - - - תגובה אוחדה: - - - Assassin's Creed: Unity | GTX TITAN BLACK SLI | U…:
פורסם 2014 בדצמבר 710 שנים למישהו יש בעיה מעצבנת עם העכבר במשחק? כאילו הוא לא מגיב או מגיב בדיליי אם אני רוצה להסתכל מסביב נערך 2014 בדצמבר 710 שנים על-ידי 3emi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.