עבור לתוכן

מעוניין לקנות 980 האם במחיר שאני מביא משתלם לקחת?

Featured Replies

פורסם

גם אני הייתי הולך על ה-980.

תתחדש!

ואל תשכח לפנק בבנצ'ים.

פורסם
  • מחבר
גם אני הייתי הולך על ה-980.

תתחדש!

ואל תשכח לפנק בבנצ'ים.

נפנק אל דאגה

פורסם

את ה970 של אסוס אפשר להביא מאמזון ב1520 שקל כולל משלוח ומיסים...

יש ביקוש גבוה והיצע נמוך והיבואנים בארץ מנצלים את זה. טבעי אבל מאוד מעצבן.

אני אגב הייתי לוקח 970. ההבדל לא מצדיק 1000 שקל וכמו שהציעו לפני, מוסיף כרטיס נוסף בעתיד. מניסיון רב עם מערכים מרובי כרטיסים, הSLI עובד נפלא למעט משחקים בעייתיים.

פורסם

האם גם במשחקים האחרונים יש בעיות בSLI?

עוד לא התגברו על זה?!, טכנולוגיה בשלה שקיימת כבר כמה שנים טובות.

פורסם

לי אין שום בעיה בשום משחק עם SLI עד כה.

פורסם

תתחדש! אני לא חושב שעשית טעות בבחירת ה-980. נראה שהוא אוברקלוקר רציני ביותר, משאיר אבק למתחרים.

HARDOCP הביאו את גרסאת ה-reference ל 1516mhz / 8ghz, וכך זה נראה מול 780ti ו-290x כאשר גם הם באוברקלוק, בעוד הוא צורך לפחות 100W פחות מהם:

1412746309oHQVINIuLi_5_2.gif

http://www.hardocp.com/article/2014/10/08/nvidia_geforce_gtx_980_overclocking_video_card_review/1#.VD6MsvmSz1E

פורסם

רק חבל שלא בדקו פה את 970 עם OC מקסימלי

פורסם

980 נראה מיותר לחלוטין עם התוצאות האלו. אם 970 לא מספיק לך 980 לא יתן הרבה יותר וספק אם ישנה משהו.

2*970 נשמע יותר הגיוני ושווה את הוספת הכספית מאשר 980. בהנחה ויש מערך מתאים וכוח להתעסק עם זה.

פורסם

האסוס STRIX GTX 970 נראה כמו כרטיס המסך האולטימטיבי נכון להיום. לא רק שהוא שקט בטירוף, הוא אוברקלוקר טוב, צריכת חשמל נמוכה ואין תוספת מחיר.

פורסם

הוא נמכר בארץ? נדמה לי שראיתי רק את הכרטיסים של MSI, EVGA ו-GB.

פורסם

ה-MSI GAMING שווה באותה מידה. לא יודע לגבי העיצוב הפשוט.

פורסם

הזוג הזה -980, 970 - נראה כמו סדרת הכרטיסים הראשונה שבאמת שווה לשקול לקנות את הרפרנס עם המפוח.

יעלות טרמית כ"כ גבוהה בכרטיסי קצה זה מצרך נדיר.

מאחר ויש מחסור בהם עקב ביקוש גבוהה לדעתי גם הרפרנס רלוונטי בהחלט. במיוחד אם מתכננים SLI.

פורסם

הבעיה היא שהמפוח מרעיש הרבה יותר מקירור מקוסטם, לא לכולם זה מתאים.

פורסם

GTX 970 הוא נטול מפוח מחוץ לדוגמיות סקירה. NVIDIA נתנה חופש מלא ליצרניות לעבוד ולתת את מה שהן חושבות שטוב.

חברות מסויימות כמו גיינוארד משתמשות בעיצוב שקיים מארז עיצוב הרפרנס של GTX 670. שימו לב שהלוח המודפס בפועל קצר משמעותית מאורך הכרטיס, דבר שטוב בעיקר למי שרוצה מערכת אקסטרים-גיימינג קטנטנה אם הוא חושב על קירור מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים