עבור לתוכן

ארבעת המינים ? לא הגזמנו ?

Featured Replies

פורסם

וכמובן כי התגובות של קול האמת משעשעות מאוד. מראה מה קורה שאנשים מעולם לא הבינו מהו היגיון או הוכחה

• תגובות 262
  • צפיות 40.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
איפה למדת את ההבלים הללו, על "המגילות של השליחים" שכביכול משתנות כל הזמן? בכולל? הזמן שעבר בין הארועים לכאורה שיצרו את הנצרות עד שהברית החדשה קיבלה את הצורה המוכרת כיום הוא כ400 שנה. הזמן שעבר בין תקופת חייו של משה רבינו עד לעריכה של התנ"ך המוכר לנו הוא כ1200 שנה לפחות (וזה אם לוקחים את ההערכה המאוחרת ביותר של תקופת חייו של משה וההערכה המוקדמת ביותר לזמן חתימת התנ"ך; ספר מקבים ב' מתאר, בין השאר, כיצד נחמיה עסק בליקוט הספרים שנהיו בסופו של דבר לספרי המלכים והנביאים). גם התורה עצמה הועלתה לראשונה על הכתב בתקופת גלות בבל וקיבלה את צורתה הסופית כ200 שנה מאוחר יותר - כ1000 שנים אחרי ימי משה. אין אף אזכור של של התורה כספר שלם בתקופת בית ראשון, שלא לדבר על לפני כן. יתרה מכך, בתורה עצמה, שלפי הטענה המקובלת עליך נמסרה בשלמותה למשה, כלולים הרי תאורים של פועלו של משה לאחר נתינתה כביכול, ואף חטאו ומותו.

אין טיפת הגיון באמונה היהודית ב"אלוהיותו" של הספר הזה פרט להמון שכנוע עצמי עקב הצורך של חלק מהאנשים להאמין במשהו אלוהי. אתה, ואלפים כמוך, הם הראיה לכך שזה לא כ"כ מסובך. היי, הנצרות והאסלאם, שלפי טענתך שלך (והיחידה מבין אלו שהעלית בדיון הזה שעמה אני מסכים בלב שלם) הן דתות שקר, הצליחו לסחוף עד עתה מיליארדי מאמינים, שאיכשהו השתכנעו... ולפני שתטען שהיהודים פשוט היו חכמים יותר, כדאי לזכור שראשוני הנוצרים היו יהודים.

אה, ועוד דבר קטן: גם אם נתעלם מהאירוניה בכך שניבאת שה"כופרים" כאן יקללו אותך ועם זאת רוב הקללות בדיון הזה באו דווקא ממך (לרבות המילה "כופרים", שאף שאינה מפריעה לי הרי שמבחינתך זו קללה, בה השתמשת הרבה לפני שמישהו כאן החליט לענות לך באותה מטבע), הרי שאני שמח שאתה קורא לי "טיפש". אחרי הכל, כינוי זה בד"כ ניתן לאנשים שאינם מסוגלים להבין את ההגיון של הדובר, ובמקרה שלך, אני שמח שאת ה"הגיון" שלך אינני מסוגל להבין, ממש כשם שאינני מסוגל להבין איך זה להיות ג'ירפה. זה מראה, לפחות, ששטיפת המוח שעבדה עליך לעולם לא תעבוד עלי.

המגילות של השליחים נכתבו עשרות ומאות שנים לאחר מותו של יש"ו....

האפיפיורים הכניסו והוציאו מהנצרות מגילות על פי שגעונם הזמני,

וחלקן אף הושמדו בשריפה כי לא תאמו לשקר החדש של הכנסיה.

מלכים וכנסיות נוצריות הכניסו בריתות משלהם עם שליחים על פי בחירתם.

מה שלא תבחר ומה שלא תקשקש, כל ספרי הנוצרים נכתבו בידי בני אדם,

והם שונו והוחלפו על ידם במשך מאות שנים לאחר מותו של יש"ו.

כלומר, יש לנו סיפורי ילדים ואגדות עם הנערכים על פי גחמותיו של התסריטאי.

לעומת זאת, ביהדות יש ספר אחד המועבר במדויק במשך אלפי שנים,

נודד בכל רחבי העולם, וחוזר לארץ ישראל עם אותו הטקסט בדיוק.

רק אידיוט מוחלט, חסר השכלה בעליל, ואנטישמי, יעיז להשוות בין ההבל הנוצרי לספר הקדוש היהודי.

עריכת התנ"ך המוכרת לך היא של אנטישמים קטנים כמוך.

חבורת אידיוטים המנסה לפסול את התורה בעזרת תיאוריות הזויות שנהזו בעזרת סמים ופטריות.

לעריכה המאוחרת אין שום הוכחה, יש רק מטורפים הממציאים אותה.

קללות באות רק ממך ומדומיך.

אמירת אמת על אדם איננה קללה, היא רק אמירת אמת.

אם אתה טיפש, ואני מציין שאתה טיפש, אין כאן קללה. יש ציון עובדה.

היגיון אין לך כלל. אם אינך מסוגל להוכיח את טענותיך הרי שמוחך נמצא בגיל שנתיים בערך.

בגיל בו לא צריך להוכיח שום דבר, אלא רק לצעוק ולבעוט באויר.

אגלה לך סוד: אתה שמאלני קיצוני.

אל תצחק על השמאלנים כי אתה חלק מהם, ותגלה את זה רק בעתיד עקב מגבלות ברורות.

.

פורסם

לרגע לא טענתי שהברית החדשה לא עברה עריכה במשך מאות שנים (למעשה, כתבתי במפורש שעברו כ400), אני פשוט אומר שבדיוק אותו הדבר קרה עם התורה ושאר התנ"ך, ואף הבאתי את ההסבר לכך ואף את מקורו. חוץ מלכנותי בכינויי גנאי ולחזור על המנטרות הידועות שלך, לא נראה שיש לך מה לומר על זה.

ושוב אתה חוזר גם על המנטרה האחרת, של "תאוריות הזויות שנהזו באמצעות סמים ופטריות", ושוב נראה שאין לך שום בעיה עם מחקר מכל סוג אחר, כל עוד הוא יוצר משהו שמועיל לך כמו רכב, מחשב או תרופה, אבל מתחרפן ברגע שדורכים לך על בסיס אמונתך הדתית באמצעות אותן שיטות מחקר של פסילה של מה שאין לו ראיות ואימוץ של מה שיש לו.

אני מצטרף לדבריו של אנימור ממקודם - לו היית נולד למשפחה מוסלמית במדינה מוסלמית, היית עכשיו חבר בדע"ש, ששוחט "כופרים" על שאינם מקבלים את הקוראן כספר הקודש העיקרי. אני זוכר שטענת שאם היית נולד מוסלמי היית "חוזר למקור" ומתגייר, אבל הפלא ופלא, לא רואים מוסלמים שעושים זאת (פרט אולי לאיזה צד"לניק אחד, שקראתי עליו פעם). שכנועם של אותם מוסלמים בצדקת דרכם אינו פחות משכנועך בצדקת דרכך, ומבוסס על אותן ה"מסקנות".

באשר להיותי "שמאלני", הרי שהצבעת בזאת בעצמך על אחת הבעיות הפוליטיות של ימינו: הדתיים בישראל, אלו הדתיים באמת ולא רק "מסורתיים" (אני בטוח שמבחינתך גם אלו "כופרים"), מהווים כרבע מהאוכלוסיה - וזה אם סופרים את החרדים, שמבחינתם גם אתה כופר כי אתה משתמש באינטרנט וגולש גם לאתרים "לא כשרים" כמו הפורום הזה בשעות הפנאי, ואשר מבחינה פוליטית-מדינית אינם "ימנים" כלל ברובם, לפחות האשכנזים שבהם. אנשים כמוך רואים רק בעצמם את הימין האמיתי, ובאמירות מסוג אלו שלך אתם דוחים מעליכם את שאר העם. לבדכם, לעולם לא תוכלו להוות מסה קריטית בישראל, ואני לא רואה עצמי מצטרף לאנשים כמוך. בסוף או שהשמאל ינצח סופית, ושנינו יודעים באותה מידה לאן זה יוביל, או שכל ה"כופרים" יברחו מכאן (במקרה שלי, בצער רב) וישאירו אתכם להתמודד לבד מול הערבים, עם מספרים נמוכים בהרבה וללא העליונות הטכנולוגית שמבוססת, מה לעשות, על שיטות מחקר "חילוניות" ולא על לימוד ספרי הקודש.

אם האמונה הדתית עושה לך טוב על הנשמה, יהי כן - אבל כדאי שבשלב כלשהו תבין איך העולם עובד.

פורסם
ושוב אתה חוזר גם על המנטרה האחרת, של "תאוריות הזויות שנהזו באמצעות סמים ופטריות", ושוב נראה שאין לך שום בעיה עם מחקר מכל סוג אחר, כל עוד הוא יוצר משהו שמועיל לך כמו רכב, מחשב או תרופה, אבל מתחרפן ברגע שדורכים לך על בסיס אמונתך הדתית באמצעות אותן שיטות מחקר של פסילה של מה שאין לו ראיות ואימוץ של מה שיש לו.

זה כנראה החור הכי גדול בתיאוריה של "קול ההבל". כל כך גדול עד שהוא בולע לתוכו את כל שאר הלהג וחצאי האמיתות המעוותות שהוא מקיא עלינו.

פורסם
לרגע לא טענתי שהברית החדשה לא עברה עריכה במשך מאות שנים (למעשה, כתבתי במפורש שעברו כ400), אני פשוט אומר שבדיוק אותו הדבר קרה עם התורה ושאר התנ"ך, ואף הבאתי את ההסבר לכך ואף את מקורו. חוץ מלכנותי בכינויי גנאי ולחזור על המנטרות הידועות שלך, לא נראה שיש לך מה לומר על זה.

אני מצטרף לדבריו של אנימור ממקודם - לו היית נולד למשפחה מוסלמית במדינה מוסלמית, היית עכשיו חבר בדע"ש, ששוחט "כופרים" על שאינם מקבלים את הקוראן כספר הקודש העיקרי. אני זוכר שטענת שאם היית נולד מוסלמי היית "חוזר למקור" ומתגייר, אבל הפלא ופלא, לא רואים מוסלמים שעושים זאת (פרט אולי לאיזה צד"לניק אחד, שקראתי עליו פעם). שכנועם של אותם מוסלמים בצדקת דרכם אינו פחות משכנועך בצדקת דרכך, ומבוסס על אותן ה"מסקנות".

באשר להיותי "שמאלני", הרי שהצבעת בזאת בעצמך על אחת הבעיות הפוליטיות של ימינו: הדתיים בישראל, אלו הדתיים באמת ולא רק "מסורתיים" (אני בטוח שמבחינתך גם אלו "כופרים"), מהווים כרבע מהאוכלוסיה - וזה אם סופרים את החרדים, שמבחינתם גם אתה כופר כי אתה משתמש באינטרנט וגולש גם לאתרים "לא כשרים" כמו הפורום הזה בשעות הפנאי, ואשר מבחינה פוליטית-מדינית אינם "ימנים" כלל ברובם, לפחות האשכנזים שבהם. אנשים כמוך רואים רק בעצמם את הימין האמיתי, ובאמירות מסוג אלו שלך אתם דוחים מעליכם את שאר העם. לבדכם, לעולם לא תוכלו להוות מסה קריטית בישראל, ואני לא רואה עצמי מצטרף לאנשים כמוך. בסוף או שהשמאל ינצח סופית, ושנינו יודעים באותה מידה לאן זה יוביל, או שכל ה"כופרים" יברחו מכאן (במקרה שלי, בצער רב) וישאירו אתכם להתמודד לבד מול הערבים, עם מספרים נמוכים בהרבה וללא העליונות הטכנולוגית שמבוססת, מה לעשות, על שיטות מחקר "חילוניות" ולא על לימוד ספרי הקודש.

אם האמונה הדתית עושה לך טוב על הנשמה, יהי כן - אבל כדאי שבשלב כלשהו תבין איך העולם עובד.

אם אתה מסכים עם דברי על הברית החדשה, אז איך אתה מעיז להשוות את ההבל הזה לספר התורה?

תיאוריות הזויות של אנטישמים, זה בדיוק מקור הטענה על עריכות מאוחרות של התורה....

חבורת כופרים עלובים שקודם סימנו את המטרה, ואחר כך המציאו את התירוצים האידיוטיים שלהם.

יש לזבלים הללו ולך איזושהי הוכחה לטענת ההבל והזבל הזו?

אני ממתין ומקווה שהיא תגיע לפני בואו של המשיח.

רוב בני האדם הם טיפשים ועצלנים, לכן לא תראה מוסלמים רבים המחפשים את האמת.

היהודים חכמים יותר, וכמה מהם מעוניינים באמת?

אם יש אחוז אחד כזה, דיינו.

מבחינתו ומבחינתי לא מעניין אותי. מי שמתעניין באמת מחפש את האמת לא אמירות סרק ולא "דעות".

השמאלני אומר שהוא בעד זכויות אדם, אז מה...

מי שתומך ברוצחים ערבים הוא נגד זכויות אדם ובעד זכויות רוצחים.

מסתכלים בעובדות ובמעשים, לא במסכי עשן ולא בתדמיות!

למה אתה שמאלני....אתה שמאלני כי אתה כופר!

שמאלנים הם רשעים, והמשותף לרשעים כאן ובעולם כולו הוא דבר אחד ויחיד:

אנטישמיות ואנטי יהדות!

הרשע והרשעים יודעים שהדבר היחיד העומד בינם לבין עולם מופקר היא היהדות, היא התורה.

היהודי הוא זה העומד לפניהם ומכריז: "יש בורא לעולם", "יש מוסר אלוקי שצריך לקיים".

והרשע מתחלחל. והרשע הגדול היטלר הצהיר זאת בגלוי ודרש לרצוח את המצפון היהודי המחליש.

(למה הוא לא רצה לרצוח את המצפון המוסלמי או הנוצרי? כי אין דבר כזה!)

עליונות טכנולוגית לא תעזור לך כשאתה חסר נשמה וחסר רוח.

הטכנולוגיה שלנו הולכת ומשתפרת, העליונות שלנו גוברת ומתרחבת,

אך משום מה כנופיית טרור קטנה מעזה סוגרת את שדה התעופה בן גוריון,

ומיליון יהודים רצים כמו עכברים למקלטים.

כשהחיזבאללה יפעל נגדנו כל תושבי ישראל ממטולה עד אילת, ירוצו למקלטים כמו עכברים.

ובתוך ישראל הערבים מתפרעים ומשתוללים בכל רחבי הארץ, ומבצעים אלפי נסיונות רצח בחודש,

אונסים ומטרידים מינית בכל אתר אפשרי, שודדים קרקעות, מחבלים ברכוש ציבורי,

מתנכלים ליהודים בכל מקום אפשרי, גובים דמי חסות מפרטיים וגם מגופים ציבוריים,

פורעי חוק סידרתיים בכל תחום ותחום, לא משלמים מיסים...

אז מה בדיוק שווה כל הטכנולוגיה שלך?

אומר לך, כל מה שהטכנולוגיה נותנת לך הוא רק הרחקה זמנית של תאריך הפטירה.

ככה זה כשאין נשמה ואין רוח המסייעים לטכנולוגיה.

ברזלים וקרשים לא מנצחים, בני אדם מנצחים.

.

פורסם

אתה מוזמן ללכת לעזה/לבנון/סוריה/איראן/רמאללה/חברון ולתקן את הבעיות של היהודים בעולם

שאלוהים ישמור עלייך ואל תחזור

אגב

אונסים ומטרידים מינית בכל אתר אפשרי, שודדים קרקעות, מחבלים ברכוש ציבורי,

מתנכלים ליהודים בכל מקום אפשרי, גובים דמי חסות מפרטיים וגם מגופים ציבוריים,

פורעי חוק סידרתיים בכל תחום ותחום, לא משלמים מיסים...

תיאור מדוייק של היהודי החרדי החלאה. עלוקה מקוללת

פורסם
אם אתה מסכים עם דברי על הברית החדשה, אז איך אתה מעיז להשוות את ההבל הזה לספר התורה?.

בוודאי שאני מסכים עם הדברים המסויימים הללו. אני חושב שהברית החדשה היא בדיה, לפחות כמסמך דתי, בדיוק כמוך - ואפילו מאותה הסיבה: בהיות שנינו מחוץ לדת הנוצרית, אנו רואים את האמת לגביה בבירור, ללא צורך להתגבר על איזשהו מנגנון הגנה פנימי שמפריע לרוב האנשים לשנות השקפות כ"כ עמוקות כמו אמונה דתית מקצה לקצה. הסיבה לכך שדעתי לגבי הדת היהודית זהה לדעתי לגבי הדת הנוצרית היא שגם על היהדות, כדת, יצא לי בהבדל ממך להסתכל מבחוץ, ואותה צורת החשיבה שגרמה לי (ולך!) להבין כמה בולשיט יש בנצרות, גרמה לי גם להבין כמה בולשיט יש ביהדות.

אתה לא מסתכל מבחוץ. אתה לא יכול. מבחינתך, עצם הדיון בכך (הכוונה לדיון אמיתי, שאינו רק הפרחת ססמאות כפי שאתה אוהב אלא שקילה של דברי הצד השני) הוא כפירה, שהרי לאדם הדתי אסור אף להרהר באפשרות שהדת היא שקר אחד גדול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ברזלים וקרשים לא מנצחים, בני אדם מנצחים..

תיקון קטן: ברזלים וקרשים בלבד לא מנצחים. אין ספק שצריך רוח לחימה, ואין ספק שהיא מועטה מדי כיום (אגב, האם גם החרדים שלא מוכנים להלחם, מתנגדים לקיומה של המדינה ומוכנים לחיות תחת שלטון זר הם "כופרים"?), אבל הייתי רוצה לראות מה יעזרו לך הרוח והנשמה אם יום אחד תקבל את מבוקשך ותוקם כאן מדינת הלכה, ממנה כל החילונים יברחו בהזדמנות הראשונה, שתתוקף ע"י ערבים בסגנון דע"ש. או-אז היינו רואים כמה עוזרות התפילות וכמה באמת שווה "ההשגחה האלוהית" שלך, מבלי אותם ברזלים וקרשים. אל תשכח לברח "שהחיינו" בזמן שהערבים שוחטים אותך ואונסים את בנותיך.

פורסם

TheReaper למה החרדי הוא חלאה? למה החילונים יותר טובים? אוליי אתה אנס ורוצח שמאלני אתאיסט וחלאתי?

השמאלנים גם אם הם לא רוצחים, גובנים ואונסים במו ידייהם הרי שהם גורמים לכך ולעוד הרבה סבל לעם היהודי בPROXY בזה שהם מגינים על כל האנשים שבהם לכלות את ישראל.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ויש הרבה ערבים שמתנקלים ליהודים על רקע לאומני ומבצעים פשעי שינאה רק שזה לא נקרא ככה למרות שרוב הפשעים שהערבים מבצעים ביהודים זה פשעי שינאה כי ביום יום לרוב היהודים אין כל כך קשר עם ערבים.

פורסם

כן אבל שמאלנים משלמים מיסים

שמאלנים אפילו עושים צבא (שיואו!)

ובעיקר לשמאלנים חסרה מנטליות העדר המקוללת ששנואה עלי בחרדים יותר מכל

ואולי לא כל החרדים הם חלאות ועלוקות אבל המעמד החוקי שלהם הוא כן

פורסם

מי אמר שלחרדים יש מנטליות עדר? ולשמאלנים אין את מרץ המפלגה הנאו נאצית היהודית?

ושופט שמאלן אחד בבג"ץ עושה יותר נזק למדינה ממליוני חרדים.

מי בכלל שם אותו שמה.

השמאלנים מסתמכים על חונטה כי אף אחד מהעם היהודי לא ישים אותם בתפקיד חשוב מתוך בחירה.

אם כבר מדברים על "מעמד החוקי"

והמעמד החוקי של המסתננים המרושעים על פי בג"ץ לא מפריע לך?

מרוב שאתם מנסים להעיף את החרדים אתה בסוף תגלה שהעם מעדיף להקיא את השמאל מקירבו ולא את החרדים.

אגב אתם לא עושים טובה לאף אחד שאתם משרתים בצה"ל, אתם יכולים להשאר בגרמינה עם החברות הגויות שלכם.

נראה לי שאתם משרתים בצה"ל רק כדי שאחר כך תוכלו לרוץ לאל ג'זירה ולאמר להם כמה ישראל היא רעה.

פורסם

לחרדים יש מנטליות עדר כמו שיש לחסידי כל דת: הרועה (הרב, במקרה שלהם) אמר, הם עושים. זהו עדר בהגדרה. הטעות של ריפר היא שגם השמאלנים הם עדר, שעבורם הרועה הוא ההסתה התקשורתית, גם הישראלית וגם העולמית. הטעות שלך היא שרוב העם רוצה להקיא מקרבו גם את השמאל וגם את החרדים, בגלל שכל אחד מהם עושה נזק בדרכו שלו.

פורסם
בוודאי שאני מסכים עם הדברים המסויימים הללו. אני חושב שהברית החדשה היא בדיה, לפחות כמסמך דתי, בדיוק כמוך - ואפילו מאותה הסיבה: בהיות שנינו מחוץ לדת הנוצרית, אנו רואים את האמת לגביה בבירור, ללא צורך להתגבר על איזשהו מנגנון הגנה פנימי שמפריע לרוב האנשים לשנות השקפות כ"כ עמוקות כמו אמונה דתית מקצה לקצה. הסיבה לכך שדעתי לגבי הדת היהודית זהה לדעתי לגבי הדת הנוצרית היא שגם על היהדות, כדת, יצא לי בהבדל ממך להסתכל מבחוץ, ואותה צורת החשיבה שגרמה לי (ולך!) להבין כמה בולשיט יש בנצרות, גרמה לי גם להבין כמה בולשיט יש ביהדות.

אתה לא מסתכל מבחוץ. אתה לא יכול. מבחינתך, עצם הדיון בכך (הכוונה לדיון אמיתי, שאינו רק הפרחת ססמאות כפי שאתה אוהב אלא שקילה של דברי הצד השני) הוא כפירה, שהרי לאדם הדתי אסור אף להרהר באפשרות שהדת היא שקר אחד גדול.

תיקון קטן: ברזלים וקרשים בלבד לא מנצחים. אין ספק שצריך רוח לחימה, ואין ספק שהיא מועטה מדי כיום (אגב, האם גם החרדים שלא מוכנים להלחם, מתנגדים לקיומה של המדינה ומוכנים לחיות תחת שלטון זר הם "כופרים"?), אבל הייתי רוצה לראות מה יעזרו לך הרוח והנשמה אם יום אחד תקבל את מבוקשך ותוקם כאן מדינת הלכה, ממנה כל החילונים יברחו בהזדמנות הראשונה, שתתוקף ע"י ערבים בסגנון דע"ש. או-אז היינו רואים כמה עוזרות התפילות וכמה באמת שווה "ההשגחה האלוהית" שלך, מבלי אותם ברזלים וקרשים. אל תשכח לברח "שהחיינו" בזמן שהערבים שוחטים אותך ואונסים את בנותיך.

* אין שום קשר לבחוץ ובפנים. יש התייחסות לעובדות ידועות בלבד. טענות של הדתות עצמן.

הנצרות בעצמה מודה שהברית החדשה נכתבה בידי בני אדם,

כך שטענתך על מבפנים ומבחוץ היא הבל מוחלט!

וכל נסיון להשוות בין הנצרות ליהדות הוא מגוחך וילדותי.

לדתי מותר להרהר על הכל.

וכרגיל, טענתך מעידה על בורות מוחלטת ביהדות.

גם אם נלך לתורה בלבד, נמצא שאבותינו היו בני אדם רגילים עם חסרונות,

מה שלא תמצא באיסלם או בנצרות, שם כולם מלאכים לפחות.

בתורה תמצא שהאדם מתווכח עם האל כמו במקרה אברהם וסדום,

מה שלא תמצא לעולם בדתות השקריות.

* איזו רוח לחימה יכולה להיות לאדם ריק ומרוקן מכל תוכן.

אם אין לך מטען יהודי, אם אתה בועט במסורת ובהיסטוריה שלך,

הרי שאתה אדם חסר כל מטען אנושי, בור ריק.

אדם המופעל ע"י יצרים ותאוות בלבד, כמו חיית השדה.

כופר יכול להיות כל אדם, וליהודי הרבה יותר קל להיות כופר.

בעוד שגוי נחשב כופר רק אם הוא לא מכיר בבורא עולם,

הרי עבור יהודי עבירות רבות וגם אמירות רבות מהוות כפירה.

מדינת הלכה קיימת רק במוחם של הכופרים,

הממציאים עלילות והזיות ודוחפים אותם ליהודים.

ביהדות אין דבר כזה מדינת הלכה.

הגיע הזמן שהכופרים העלובים ירדו מהעלילה האנטישמית הזו.

===========================

כן אבל שמאלנים משלמים מיסים

שמאלנים אפילו עושים צבא (שיואו!)

ובעיקר לשמאלנים חסרה מנטליות העדר המקוללת ששנואה עלי בחרדים יותר מכל

ואולי לא כל החרדים הם חלאות ועלוקות אבל המעמד החוקי שלהם הוא כן

השמאלנים הם עלוקות המוצצות את הדם של כולנו.

השמאלנים לא עבדו יום אחד בחייהם.

השמאלנים משרתים בצבא המחבלים של אבו מאזן,

ועובדים עבור אנטישמים אירופים ואמריקאים בהפצת עלילות דם נגד המדינה והעם היהודי.

השמאלנים הם עדר בולשביקי מסומם, אלים, ושיכור.

.

פורסם

רגע, שנייה. נעצור רגע על נקודה מעניינת אחת: אתה לא מעוניין שבמדינת ישראל החוקים הרשמיים של המדינה יהיו מבוססים על ההלכה?

פורסם
רגע, שנייה. נעצור רגע על נקודה מעניינת אחת: אתה לא מעוניין שבמדינת ישראל החוקים הרשמיים של המדינה יהיו מבוססים על ההלכה?

תגיד לי, אתה משתמש במוח או שהוא רק משמש כמשקולת?

באיזה חוק מדינה תכניס את 4 המינים?

באיזה חוק תכניס מצוות ביקור חולים?

באיזה חוק תכניס לא תחמוד?

באיזה חוק תכניס כל ענין הדורש אמונה?

מדינה עוסקת בסדר חברתי, בניהול עניני המדינה, לא בקביעת נימוסים והלכות.

מה שמיוחד במדינה היהודית הוא שההתנהלות של מנהיגיה צריכה להיות על פי המוסר היהודי,

והציבוריות בישראל צריכה להיראות יהודית.

מי שיגיע לישראל ידע שהגיע למדינה יהודית ולא לעוד מדינה.

.

פורסם

ושוב - אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ההלכה היהודית והמשפט העברי הם שיטת משפט בפני עצמם, ממש לא נימוסים והלכות.

אלפי דפים נכתבו במשך מאות שנים על דילמות משפטיות בהם נתקלו הפוסקים השונים ועל ההכרעות הראויות בהן, כולל גם ענישה.

ישנם כללים ברורים לסדרי דין (למשל - למי מותר לתת עדות) ולכל דבר ועניין.

הדין הדתי תקף במדינת ישראל גם היום - בכל הנוגע לענייני המעמד האישי (נישואין, גירושין) - וזה ללא ספק החלק הכי רקוב, גרוע ועלוב במשפט הישראלי. אפלייה מתועבת בין נשים לגברים, כאשר בני זוג סוחטים ונסחטים, מעגנים ומעוגנות, נותרים בלא אפשרות להינשא לבחיר לבם שלא דרך הרבנות המושחתת, ועוד מרעין בישין וצרות צרורות פרי הכפייה הדתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים