פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים ברגע שייצא העדכון יש אפשרות שתעדכנו לגבי זה ? איך לעשות את העדכון עצמו כמובן ואם זה סידר את הבעיה ?אני לפני התקנה חדשה של ה-EVO ומעדיף לחכות לאחר העדכון.תודה.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים סביר להניח שאפשר יהיה לראות שיש עדכון בתוכנה של סמסונג, ולעדכן בלחיצת כפתור ללא שום קושי.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים הערכה שלי - הבעיה נובעת מהטכנולוגיה של הצ'יפים, ולכן התיקון כנראה יהיה עקיפה של הבעיה ע"י קריאהוכתיבה מחדש של קבצים ישנים אוטומית. בכמה זה יקצר את חייו ? מי יודע.כאמור זאת הערכה שלי בלבד.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים התוכנה Samsung magician מזהה שיש עדכון ומעדכנים דרכה, צריך שהדיסק לא יהיה זה שמערכת ההפעלה עולה דרכו
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים עדכנתי את ה Samsung 840 שלי דרך התוכנה ומערכת ההפעלה יושבת עליו, אומנם הוא לא EVO אבל לא נראה לי שזה משנה.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים בכל מקרה יש להם גם כלי DOS לעדכון קושחה, שאפשר להפעיל בנפרד דרך bootable CD/USB.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אני עדכנתי והתוכנה דרשה שהדיסק לא יהיה דיסק מערכת אולי יש משתנים למשל gpt וכו' שמשפיעים
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים עדכנתי מזמן וזה הדיסק מערכת ולא היה שום בעיה, לא כתב משהו. ווינדוס 8 והפרטיציה היא מהסוג החדש (לא זוכר את השם של זה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.