עבור לתוכן

מחפש המלצה לממיר מ220V ל110V

Featured Replies

• תגובות 78
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

600V. קיבלתי עכשיו תשובה בפורום של פולק "The PSW125 is not an auto-switching sub, you'll have to use it with a step down transformer." יש טעם להמשיך לבדוק?

פורסם

לפי מה שאני יכול לראות בתמונות מפה, הסאב תומך ב230V בלי שום שינויים. לקבל הסינון אין שום סיבה להיות במתח 400V ללא מכפל מתח, ואין מכפל מתח בכניסה. הרכיב הצהוב הוא וריסטור שמגן בפני מתח כניסה גבוה, והערך שלו הוא 600V, שזה בוודאות נועד למשהו הגבוה מ110V.

כמובן שכל מה שאתה עושה על אחריותך בלבד, ורק בדיקה של המכשיר עצמו ע"י טכנאי תוכל לאשר את זה בוודאות.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם

לא יודע מה הידע שלך, אבל בגדול מה שחשוב בספק ממותג מהסוג שיש שם, זה מעגל הכניסה בלבד. אם הוריסטור, המישר, הרכיב הממתג ובקר הPWM תומכים במתח של 350V לפחות (מה שנוצר אחרי שמיישרים 230V ) הרי שהסאב יכול לפעול ב230V. תפקיד הטכנאי זה לוודא את זה לפי הרכיבים עצמם, ואז לחבר ולמדוד מתחים פיזית, כדי לוודא שבאמת אין מכפל מתח לפני הקבל, מה שעלול להעלות אתהמתח הרבה מעבר ל400V המותרים.

לדעתי אין מכפל, כי בשיטה הזו משתמשים לרוב בשני קבלי סינון של 200V כ"א, מה שלא קיים פה.

מלבד זאת, רשום לך מתח הכניסה המותר על הסאב, הוא עד 230V. אם הוא לא היה תומך, הם היו חייבים להסתיר את זה. ולא משנה מדבקה שנמצאת במקום אחר.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם
  • מחבר

אנסה למצוא טכנאי אמין. כמה גובים על בדיקה כזו? אגב, לפי החלקים בצילום אפשר לדעת באופן ברור יותר באיזה STEP DOWN TRANSFORMER להשתמש אם יהיה צורך?

פורסם

בדיקה סטנדרטית במעבדה. 60~90₪.

לא ניתן לדעת לפי הרכיבים מה הספק הסאב, אבל לפי הערכה שלי, זה לא יותר מ100W עם פיקים. אתה יכול לוודא את זה גם אצל הטכנאי על הדרך.

הפיקים לא משפיעים כמו שנכתב פה קודם, מה שנכתב התייחס למגבר עם שנאי ברזל, לא ספק ממותג.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם
  • מחבר

מבחוץ כתוב 1.6A. אבל כתוב גם 240V... אי אפשר לדעת מה הולך שם.

פורסם

1.6A זה ערך הפיוז, ובד"כ הוא בגודל של שליש יותר מהספק הפיק האפשרי. 1.03*110=117W... בערך מה שכתבתי.

פורסם

מאיפה הנתון 600V ? רכיבי MOV בדרך כלל מיוצרים ב "מדרגות" של מתחים מסוימים פחות או יותר סטנדרטיים, וממה שאני מכיר אין שם 600V

http://s4.postimg.org/84u2ifm3x/mov.png

פורסם
  • מחבר

600V זה מה שכתוב על הכבל... לא שמתי לב שהוא התכוון למה שאחריו. אני אפתח שוב ואבדוק.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לראות מהתמונות אם יש מעגל המאפשר מעבר בין עוצמות וולט?

פורסם

לספק ממותג מהסוג הזה אין שום מעגל מעבר, מהסיבה הפשוטה שלא צריך אותו. הוא פשוט עובד בכל מתח שבין 100V ל240V בלי שינוי.

ואכן, קצת היה מוזר לי ה600V שכתבת, כי לרוב המתח על הוריסטור לא נכתב בוולטים, אלא במספר רכיב.

מהנסיון שלי (שכולל מאות, עד אלפי ספקים שונים) אני יכול לומר בוודאות של 90% שהמגבר שלך יעבוד ב230V בלי בעיה. אני משאיר 10% לטעות, כי תמיד יש משהו שאני לא מכיר. למרות כל מה שראיתי, אני יודע שיש עוד הרבה סוגים של ספקים שלא נתקלתי בהם.

(וכן, אני יודע שאני חייב לקוראים מדריך מצולם להסבת ספק XBOX ל230V)

פורסם
  • מחבר

אגב, אם אחבר אותו לחשמל והוא לא יתאים מה יקרה? האם רק ישרף הפיוז או שיגרם נזק למכשיר עצמו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים