עבור לתוכן

שוקל ברצינות לרכוש SSD

Featured Replies

פורסם

Art Tatum פשוט לא אוהב הארד דיסקים, ולא מפסיד שום הזדמנות לחפור עד כמה שהם התגלמות הרוע בעולם, ועד כמה שSSD הם הדבר הכי טוב שקרא לאנושות מאז המפץ הגדול.

saarxee הוא פשוט מיני-טרול שאוהב לפתוח דיונים על כל נושא ולעשות רושם שהוא מתחבט בסוגיות רציניות, בזמן שהוא פשוט חוזר על אותם הדברים המובנים מאליהם שוב ושוב.

כל שאר המשתמשים (כולל עבדכם) הם פשוט גיקים טכנופילים שינצלו כל במה להתקשקש קצת על שטויות טכנולוגיות.

לא ברור?

• תגובות 144
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ כל כך נכון...

פורסם
  • מחבר

QTTP ו-OR2OOO הם פשוט 2 ספאמרים שמנצלים כל הזדמנות לכתוב תגובה מיותרת באשכולות על מנת להעלות את מונה ההודעות שלהם.

ממורקס, אתה לא חייב לעזור.

פורסם
Art Tatum פשוט לא אוהב הארד דיסקים, ולא מפסיד שום הזדמנות לחפור עד כמה שהם התגלמות הרוע בעולם, ועד כמה שSSD הם הדבר הכי טוב שקרא לאנושות מאז המפץ הגדול.

saarxee הוא פשוט מיני-טרול שאוהב לפתוח דיונים על כל נושא ולעשות רושם שהוא מתחבט בסוגיות רציניות, בזמן שהוא פשוט חוזר על אותם הדברים המובנים מאליהם שוב ושוב.

כל שאר המשתמשים (כולל עבדכם) הם פשוט גיקים טכנופילים שינצלו כל במה להתקשקש קצת על שטויות טכנולוגיות.

לא ברור?

LOL

+1

רק אציין שבעקבות "שטיפת המח" המלומדת של Art ומומחים אחרים כאן, קניתי ממש לאחרונה את ה-EVO 250GB. לפני כמה ימים גם הגיע הדיסק עם Windows 8 והתקנתי אותו עליו.

מאז אני מחפש כל הזדמנות לבצע Restart למחשב, ונהנה מכל אחת מ-10 השניות עד שהוא עולה :)

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עולה עכשיו בדיוק באותו קצב של SSD... לוחץ על הכפתור ומחכה 8 שניות.

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שאני צוחק? להקליט לך וידאו?

ובאמת, תעשה לי טובה, אם אתה לא בא לעזור - אל תגיב. לא חסרים פה אחרים שיספימו לי באשכול ואתה עוד מוסיף להם.

פורסם

טוב, מעכשיו mmemorex הוא גם עוד ספאמר שרק עובד על מונה ההודעות שלו. :lol:

saarxee - למה שבאמת לא תקליט וידאו? זה יכול בכיף לסתום פה לרבים את הפה. :)

פורסם
המחשב שלי עולה עכשיו בדיוק באותו קצב של SSD... לוחץ על הכפתור ומחכה 8 שניות.

כנראה שאתה סופר "שניות" בלב...

אבל בוא תעלה באמת סרטון, יהיה מעניין.

פורסם

כולנו ספאמרים שהורסים את התראד של משתמש תמים.

כן אה.

פורסם

אין ספק שאתם חבורה של חסרי חיים...

מתווכחים על כמה זמן לוקח למחשב לעלות. וואו.

למי אכפת?

(מי בכלל עושה ריסטרט למחשב?)

פורסם
  • מחבר

כי יש פה כמה שלא יאמינו לזה שקשיח עולה בקצב מאוד מהיר בדומה ל-SSD, כנראה שצריך להוכיח את זה ומחר ייסתמו פה כמה פיות.

יש אולי עוד מישהו שמוכן לעזור לי לגבי האשכול או שכולם פה נדבקו במחלת הספאם?

פורסם
  • מחבר

רציתם סרטון? קיבלתם:

6-7 שניות לאחר הופעת הלוגו של הלוח

אני כבר מחכה לשמוע את התירוצים שלכם ל"איך זה הגיוני שהמחשב שלי נדלק כ"כ מהר? אולי רק עכשיו הוא התקין את הווינדוס מחדש?)

פורסם

קודם כל קצב מעולה.

עכשיו יגיעו התגובות של "אבל זמן עליית הלוגו גם נכלל"...:silly:

פורסם
  • מחבר

תודה על המחמאה^... אולי אתה הוא הצדיק מבין כולם כאן?

אבל אני עדיין מפנטז קצת על SSD, באמת שאני לא יודע למה ><

פורסם

אם יש לך כמה מאות שקלים, לך על זה. אם לא זה לא הכרחי.

יש SSD במחיר טוב באיביי תוכל למצוא את זה בקישור הזה, אני כנראה יזמין בהמשך. זה SSD תקציבי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים