עבור לתוכן

עזרה במעבר מתשתית

Featured Replies

פורסם

טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל.

בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים,

ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות.

דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה

אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות).

אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר,

ועם הוט זה בלתי אפשרי.

קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים.

רציתי קצת לשאול, האם שווה לעבור? האם להחליף גם ספקית לבזק בינלאומי?

אני מבקש מאוד חוות דעת ועזרה, באמת שכבר התייאשתי.

תודה רבה וסופ''ש נעים.

פורסם

אין תשובות חד משמעיות בדברים האלה. אני דיי בספק אם וכמה השפעה יש לכבל שלהם על הפינג.

אין היום התחייבויות וכשעוזבים אתה משלם חלק יחסי. אתה יכול לעשות יוזר ב-014 במקביל ל-012 ולבדוק ביצועים אחד נגד השני. אחר כך מבטלים את המנוי שרוצים דרך אתר נתק בלי שאלות.

פורסם

הכבל התת ימי זה אחת מהטעיות הפרסום הגדולות שראיתי מצד שני זה לא שקר תכף אסביר, כל החברות משתמשות בכבל תת ימי מהארץ לחו"ל, בהתחלה היתה חברה אחת איטלקית עם כבל לחו"ל שרוחב הפס שלה לא נסתם, אם החברות היו רוכשות ממנה יותר רוחב פס לא היו בעיות עם חו"ל, לבזק בנ"ל נמאס לשלם להם אז הם הקימו כבל שלהם שזה כמובן לגיטימי, אחר"כ עוד חברה (טמרס) הקימו כבל לחו"ל שניתן לקנות ממנה רוחב פס לחו"ל, כולם משתמשים בכבל תת ימי, הרוחב פס של כל חברה בהתאם לכמה היא תשלם לחברה עם הכבל, גם בזק בנ"ל לא משתמשת בכל הרוחב פס שלה, אין לבזב"ל יתרון טכנולוגי כפי שניתן לחשוב מהפרסומת שלהם, אם הכבל הזה כ"כ מרגש אותך אתה יכול להיות עם הוט ובזב"ל ובשביל ממש להתרגש ממנו להוסיף גיימר

פורסם

יש 3 חברות, מד נאוטוליס בזב"ל וטמרס אולי 4, טמרס אחרונה לא נראה לי שהשוות את הציוד קצה שלה עם בזב"ל, הייתי עם בזב"ל גיימר ובזק, ועכשיו חזרתי להוט ו012 עסקי בשניהם היו לי פינגים מעולים ב012 לפני שלבזב"ל היה כבל בכלל http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%91%D7%9C_%D7%AA%D7%AA-%D7%99%D7%9E%D7%99

http://www.tamarestelecom.com/he/network

http://www.ranproject.co.il/p_cios.html

http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1

פורסם
טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל

בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים

לא ברור על סמך מה ולמה החלטת שדווקא HOT אשמים פה וש012 הם בסדר.
קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים.

רציתי קצת לשאול, האם שווה לעבור? האם להחליף גם ספקית לבזק בינלאומי?

הבנת ממש לא נכון. הכבל התת-ימי הוא משהו שהספקים משתמשים בו (012, 014 ואחרים) - לא חברות התשתית (בזק/הוט). חברות התשתית בארצנו אחראיות רק לניתוב מהבית שלך למרכזיה. ניתוב לחו"ל הוא בשליטת הספקים.
פורסם
  • מחבר
לא ברור על סמך מה ולמה החלטת שדווקא HOT אשמים פה וש012 הם בסדר.

הבנת ממש לא נכון. הכבל התת-ימי הוא משהו שהספקים משתמשים בו (012, 014 ואחרים) - לא חברות התשתית (בזק/הוט). חברות התשתית בארצנו אחראיות רק לניתוב מהבית שלך למרכזיה. ניתוב לחו"ל הוא בשליטת הספקים.

אמרו לי שהבעיה אצלי היא אך ורק בתשתית וגם אם מתקשרים לתמיכה הטכנית של סמייל, נאמר לי שהכל תקין אצל סמייל ומעבירים אותי להוט - שהם בעצם התשתית.

מה לעשות עם הספק? במידה ועבור לבזק בילאומי אקבל שיפור בפינגים ובביצועים?

עריכה: בטוח שרובכם כבר הבנתם שאני לא מבין גדול בתחום, אבל אני מאוד מבקש עזרה למצב

הקיים, כיוון שאני גיימר מקצועי ומשחק בליגות של CS GO שרובן המוחלט נמצא על שרתים באירופה ובלתי אפשרי

לתפקד במשחק עם 140 פינג יציב.

פורסם

תוריד את התוכנה visual route חינמית ל15 יום

תבצע פינג לאן שעשיתי ותעלה תמונה אלו שרתים של cs:go באירופה,

אם עוד מישהו גולש בזמן שאתה משחק זה מוריד את הפינג

פורסם

סמייל אמרו שהבעיה לא אצלם, אלא בתשתית? אז אמרו.

בדרך-כלל כשהבעיה היא ספציפית בניתוב ופינגים לחו"ל הבעיה נעוצה בספק. אבל אין פה תשובה חד-משמעית ולמרבה הצער אין דרך קצרה לדעת מה הבעיה במדויק ומה יפתור אותה. צריך לבדוק.

פורסם

הכי טוב תעבור ל HOTNET ולא היו לך בעיות כי בדרך כלל רוב הספקים עושים בעיות עם הוט בכבנה רוצים שתישאר בתשתית בזק גם בשיחות זה יותר משתלם

להם כי הם מקבילם הטווות והנחות מבזק וגם לא רוצים להתעסק עם הכבלים זה יותר מדיי כאב ראש

פורסם
שוב, יש אך ורק 2 כבלים תת ימיים, אחד מהם מעביר על גבו חברה נוספת ( שזור ליד או עליו, לא יודע בדיוק ואף אחד לא יודע בעצם )

באופן כללי יש רק 2 כבלים פיזיים.

יכול מאוד להיות שיש עוד כבל תת ימי סודי של המדינה, מי יודע.

"המקורות" שלך טועים. יש 3 כבלים תת-ימיים:

1. MED נאוטילוס.

2. בזב"ל

3. טמרס

פורסם

למד יש 2, וכבל קיבולת נמוכה לב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים