עבור לתוכן

העתקת תוכנה ממחשב XP למחשב 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי מחשב עם מערכת XP ועליו מותקנת תוכנה ברשיון וחוקית.

כדי לחסוך די הרבה כסף. אני מחפש דרך להעתיק את התוכנה בצורה מושלמת. לא רק את תיקיית פרוגרם, אלא גם את כל הקבצים והמפתחות ברגסטרי.

ולהעביר את הכל למחשב עם ויינדוס 7.

בתקווה שהקבצים יהיו מתאימים גם ל 7.

הם יש תוכנה שעושה דבר כזה. או שיש דרך אחרת לזהות את כל הקבצים הדרושים ולדוג אותם אחד אחד ?

תודה רבה

פורסם

אין ולא יכול להיות משהו כללי, כי כל תוכנה יכולה לעשות מה שבא לה. היא יכולה לשים מפתחות בכל מקום ברגיסטרי, וכנ"ל את הקבצים שלה. בלי לדעת מה בדיוק התוכנה עושה והיכן היא שומרת את ההגדרות, אי-אפשר לדעת איך לבצע מעבר שכזה.

למה לא פשוט להתקין אותה מחדש במחשב עם הWin7? אין לך קובץ התקנה / דיסק התקנה של התוכנה?

פורסם
  • מחבר

דיסק התקנה פרושו כסף. והרבה.

פורסם

לא הבנתי משהו. יש לך רישיון לתוכנה. כשקנית אותה - קיבלת דיסק? מה קרה - איבדת אותו? ואין לך כל הוכחה אחרת שבידך רישיון חוקי שאיתה תוכל לבקש מהיצרן לספק לך דיסק התקנה חילופי?

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה.

אני צריך להתקין את התוכנה על ויינדוס 7.

כרגע היא מותקנת על ויינדוס XP

ודיסק ההתקנה מתאים ל XP

דיסק חדש. פרושו רשיון חדש. בזמן שיש לי רשיון.

על מה ולמה ?!

פורסם

האם בזמן ההתקנה התוכנה מבצעת בדיקה של מערכת ההפעלה אם זה לא XP היא לא תאפשר לך להתקין?

במקרה כזה העתקה לא תעזור לך התוכנה במצע בדיקה כזאות בכל הפעלה

פורסם

מה זה אומר "דיסק ההתקנה מתאים ל-XP"? אם הגרסה עצמה של התוכנה נתמכת רק ב-XP ולא ב-7, אז לא יעזור לך להעביר את התוכנה כמו שהיא, כי היא לא תעבוד באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

התקנה נקייה מהדיסק של XP עובדת על ויינדוס 7.

הבעיה היא שאז אני מקבל תוכנה בלי כל השינויים שיש לי במערכת הישנה.

לכן אני זקוק להעביר את התוכנה בשלמות.

תודה רבה.

פורסם

כאמור:

אין ולא יכול להיות משהו כללי, כי כל תוכנה יכולה לעשות מה שבא לה. היא יכולה לשים מפתחות בכל מקום ברגיסטרי, וכנ"ל את הקבצים שלה. בלי לדעת מה בדיוק התוכנה עושה והיכן היא שומרת את ההגדרות, אי-אפשר לדעת איך לבצע מעבר שכזה.
פורסם

אז תבצע מיגרציה של כל המידע וההגדרות שלך. זה משהו שיכולים לעזור לך לעשות ללא תשלום בתמיכה.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תסביר לי איך התוכנה הזאת עובדת.

תודה רבה.

פורסם

^ לא צריך להיות גאון בשביל להשתמש בזה, סך הכל להפעיל את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים