עבור לתוכן

תוכנה למחיקת קבצים מדיסק צרוב

Featured Replies

פורסם

יש חיה כזאת?

שמעתי על זה כמה פעמים אבל אף פעם לא ניסיתי

פורסם

רק מדיסק רב פעמי.

חוץ מזה:

1. מי משתמש היום בדיסקים?

2. זה עולה שקל...

פורסם

אני דיי בטוח שדיסקים רב פעמיים מתו זמן קצר לאחר שהם יצאו...

זה היה בעידן צורבי הדיסקים הרגילים (CDR).. אלה שמכילים 650MB.

ואז יצאו צורבים "משכתבים" (CDRW) - עם דיסקים רב פעמיים שאפשר גם למחוק. אבל הדיסקים הרב פעמיים האלה היו מאוד יקרים...

ואז... הגיע הדיסק און קי.

במקביל אליו גם הגיעו לעולם צורבי ה-DVD עם איזה 3.5GB לכל דיסק.

ה-DVD וה-DOK הרגו את ה-CDRW, כי אפילו אם המחיר שלו ירד לרמת הדיסקים הרגילים - למי היה אכפת? אף אחד כבר לא העביר מידע דרך דיסקים, ואם כן - אז רק במדיות חד פעמיות ולא כאמצעי אכסון רב פעמי נייד - כי בשביל זה היו DOKים.

בקיצור - ביי ביי CDRW.

היה נחמד להתלהב ממך אי שם בשנות האלפיים המוקדמות, אבל אף פעם לא באמת נכנסת לשוק... באסה לך.

פורסם

נסחפת, הדיסקים רב הפעמים לא בדיוק מתו זמן קצר לאחר שיצאו, ושיצא הדיסק או קי הראשון היה כמדומני 128 מ"ב ועלה הון.

אני זוכר בתקופה ההיא הייתי חייב דיסק און קי כדי להגיש עבודות בפוטושופ בקורס שלמדתי, ורכשתי אחד בקיבולת 256 מ"ב (יש לי אותו גם היום) במחיר שלאחר הנחה בסך של 800 ש"ח. תעשה חשבון כמה דיסקים רב פעמים של 650 מ"ב היית רוכש במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

יש לי ברכב רדיו דיסק קורא צרובים, והוא קצת ישן אז אין לו אפשרות לחבר מכשירים חיצוניים ב-USB. מהסיבה הזאת כנראה שאני אקנה דיסקים שמאפשרים מחיקה וכתיבה חוזרת.

פורסם

אין טעם. אלא אם אתה מתכנן כל יומיים לצרוב מחדש עם שירים חדשים, עדיף לך פשוט לקנות דיסקים רגילים לצריבה. הם עולים שקל לדיסק. רוצה להחליף שירים? צרוב דיסק חדש וזרוק את הישן.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לקנות יחידות ולא חבילות שניצל?

אני לא מחפש משהו יקר.

וכמה עולה יחידה של דיסק שאפשר למחוק ואז לצרוב שוב?

פורסם

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=cdrw

יש שם יחידה ב-10 או עשירייה ב-58.

אבל ב-14 ש"ח אתה יכול לקנות חבילה של 25 דיסקים רגילים לצריבה מאייבורי, או ב-25 ש"ח מ-KSP. כמו שאמרתי, CD-RW פשוט לא שווה את זה.

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6281

http://ksp.co.il/?select=.37..294..947.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם
נסחפת, הדיסקים רב הפעמים לא בדיוק מתו זמן קצר לאחר שיצאו, ושיצא הדיסק או קי הראשון היה כמדומני 128 מ"ב ועלה הון.

אני זוכר בתקופה ההיא הייתי חייב דיסק און קי כדי להגיש עבודות בפוטושופ בקורס שלמדתי, ורכשתי אחד בקיבולת 256 מ"ב (יש לי אותו גם היום) במחיר שלאחר הנחה בסך של 800 ש"ח. תעשה חשבון כמה דיסקים רב פעמים של 650 מ"ב היית רוכש במחיר הזה.

מין הסתם כל דבר חדש הוא יקר ביום שהוא יוצא.

אבל העובדה היא שהטכנולוגיה כטכנולוגיה פשוט השתלטה על השוק והזניחה את ה-CDRW. כראיה, המחירים ההזויים ששניצל נתן פה ^^^^.

10 שקל לדיסק CDRW בודד? חחחחחחחחח

עדיף לקנות 10 דיסקים רגילים CDR באותו מחיר, ופשוט לזרוק את הישן כל פעם שרוצים להחליף אותו.

אפילו אם זה היה עולה אותו דבר ולא פי-10 (!) לא בטוח שזה היה שווה את הטרחה.

פורסם
יש לי ברכב רדיו דיסק קורא צרובים, והוא קצת ישן אז אין לו אפשרות לחבר מכשירים חיצוניים ב-USB. מהסיבה הזאת כנראה שאני אקנה דיסקים שמאפשרים מחיקה וכתיבה חוזרת.

זו בדיוק הסיבה שאני מחזיק חבילה כזו.

פורסם

השימוש היחיד בCD-RW זה רק למקרים כמו שNAND ציין - רדיו-דיסק ישן ברכב שלא מקבל USB.

מי שעדיין משתמש במדיה אופטית לגיבוי, ובכל זאת רוצה רב פעמי - יש DVD-RW, יש BD-RE ויש DVD-RAM.

פורסם

עדיף להשקיע קצת יותר ולקנות רדיו דיסק עם תמיכה ב-aux, usb.

ב-50$ קניתי מתאם שמתחבר ליציאת ה-changer בקורולה ונותן אופציות לכניסות כאלה.

חבל על המאמץ והדיכאון כשאין לך את המוזיקה שאתה רוצה.

פורסם

הבעיה היא ברכב עם מערכת שמע מקורית שלא מתאימה לחיבור מערכות חיצוניות.

פורסם

לרוב הדגמים יש אפשרות כלשהי.

במקרים האחרים אפשר לקנות מודולטור FM

פורסם

אני משתמש במודולטור כזה, האיכות לא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים