פורסם 2014 באפריל 1711 שנים אגב, בנוגע לתיירות יש הרבה באילת ושם הן באמת זורמות. אז לא רק שהוא יחסוך כסף, יגור בדירה גדולה אלא שם הוא סביר להניח גם יאבד את הבתולים!אני בעד אילת!
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים מחבר לא חבל על הכסף ?תחסוך ללימודים/טיול וכדומה ..לימודים כבר עברתי, וחסכתי מספיק להרבה טיולים.. אני היום הולך לראות דירה 25 מטר בפלורנטין (שזה ממה שאני מבין שכונה שאפשר למצוא בה חניה ושהיא קרובה להכל), 2350 שקל עם ריהוט
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים למה להתרחק מלפורנטין? פלורנטין זה מקום מאוד מרכזי. לא ידעתי שיש שם דירות כל כך זולות
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים מחבר אם זה לא החלק הכי צפוני של פלורנטין...להתרחק.(וגם שם מאוד גבולי)עכשיו מצאתי עוד אחת שהיא באמת ממש בצפון של השכונה קרוב מאוד לאלנבי 40 מטר ב2300.. אני אלך לראות את שתיהם.זאת נשמעת יותר טוב ולפי google street view נראה בניין הרבה יותר נורמלי. אבל אין ריהוט אז זה יעלה לי קצת בהתחלה
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים למה להתרחק מלפורנטין? פלורנטין זה מקום מאוד מרכזי. לא ידעתי שיש שם דירות כל כך זולותלי יש טראומה ממה שראיתי שם.יש שם איזורים ממש מזוויעים.
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים מה אונס של סודנים? אין מה לעשות.. זה משתלט על תל אביב. בקרוב הם ידרשו עצמאות
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים לא עשו משהו רע, אבל לראות דירות דחוסות בהם או לבקר בדירות מוזנחות באופן קיצוני שגרים בהן אנשים "רגילים" (יהודים-חילונים) - זה לא נעים.כן, המצב שם לא טוב, אבל אני מניח שזה נושא לדיון אחר.
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים מה גזעני בלהגיד שסודנים לא מקומם בישראל ושלפורנטין זו קרקע פוריה לאונס שלהם? זה מה שקורה בשטח
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים אם למדינה הזאת באמת היה מעט מהדמות , שהיא מתיימרת להציג לעולם כמדינה מפותחת ומשכילה , היא הייתה מנצלת את כוח העבודה הזול שנפל לחיקה .הרי הם אנשים . הם צריכים לאכול , צריכים מקום לישון בו וצריכים תעסוקה . המדינה הייתה צריכה לנצל אותם ולא לדחוף אותם לת"א .אופטופיק : יש חוק/תקנה שאסור להסב משרד למקום מגורים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.