עבור לתוכן

דירה עם שותפים בתל אביב

Featured Replies

פורסם

אגב, בנוגע לתיירות יש הרבה באילת ושם הן באמת זורמות. אז לא רק שהוא יחסוך כסף, יגור בדירה גדולה אלא שם הוא סביר להניח גם יאבד את הבתולים!

אני בעד אילת!

• תגובות 109
  • צפיות 29.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא חבל על הכסף ?

תחסוך ללימודים/טיול וכדומה ..

לימודים כבר עברתי, וחסכתי מספיק להרבה טיולים.. אני היום הולך לראות דירה 25 מטר בפלורנטין (שזה ממה שאני מבין שכונה שאפשר למצוא בה חניה ושהיא קרובה להכל), 2350 שקל עם ריהוט

פורסם

אם זה לא החלק הכי צפוני של פלורנטין...להתרחק.

(וגם שם מאוד גבולי)

פורסם

למה להתרחק מלפורנטין? פלורנטין זה מקום מאוד מרכזי. לא ידעתי שיש שם דירות כל כך זולות

פורסם
  • מחבר
אם זה לא החלק הכי צפוני של פלורנטין...להתרחק.

(וגם שם מאוד גבולי)

עכשיו מצאתי עוד אחת שהיא באמת ממש בצפון של השכונה קרוב מאוד לאלנבי 40 מטר ב2300.. אני אלך לראות את שתיהם.

זאת נשמעת יותר טוב ולפי google street view נראה בניין הרבה יותר נורמלי. אבל אין ריהוט אז זה יעלה לי קצת בהתחלה

פורסם
למה להתרחק מלפורנטין? פלורנטין זה מקום מאוד מרכזי. לא ידעתי שיש שם דירות כל כך זולות

לי יש טראומה ממה שראיתי שם.

יש שם איזורים ממש מזוויעים.

פורסם

מה אונס של סודנים? אין מה לעשות.. זה משתלט על תל אביב. בקרוב הם ידרשו עצמאות

פורסם

לא עשו משהו רע, אבל לראות דירות דחוסות בהם או לבקר בדירות מוזנחות באופן קיצוני שגרים בהן אנשים "רגילים" (יהודים-חילונים) - זה לא נעים.

כן, המצב שם לא טוב, אבל אני מניח שזה נושא לדיון אחר.

פורסם

אני רק אציין שעצם זה שהם נמצאים שם זה כבר דבר רע..

פורסם

הגזענות מתעוררת ?

פורסם

מה גזעני בלהגיד שסודנים לא מקומם בישראל ושלפורנטין זו קרקע פוריה לאונס שלהם? זה מה שקורה בשטח

פורסם

אם למדינה הזאת באמת היה מעט מהדמות , שהיא מתיימרת להציג לעולם כמדינה מפותחת ומשכילה , היא הייתה מנצלת את כוח העבודה הזול שנפל לחיקה .

הרי הם אנשים . הם צריכים לאכול , צריכים מקום לישון בו וצריכים תעסוקה . המדינה הייתה צריכה לנצל אותם ולא לדחוף אותם לת"א .

אופטופיק : יש חוק/תקנה שאסור להסב משרד למקום מגורים ?

פורסם

אתה קולט איזה שטויות אתה פולט?

פורסם

איזה ?

פורסם

הכל פחות או יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים