עבור לתוכן

דירה עם שותפים בתל אביב

Featured Replies

פורסם

ואני חושב שההעדפות שלך דפוקות, אבל זה אני. :)

• תגובות 109
  • צפיות 29.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מהמשך החפירות שלי במקורות אחרים, יותר מול חברים שמבינים את הראש שלי, הבנתי שתל אביב זה מה שאני באמת רוצה. בפורום הזה האוכלוסיה היא פחות השאיפה החברתית שלי.. ובכל מקרה אני חושב שלגור בתל אביב עם שותפים זה חוויה שאני ארצה לעבור מתישהו, אז למה לא עכשיו. יותר מאוחר יהיה לי כסף לדירה לבד ואני יהיה בדיעה מגובשת אם שותפים זה בשבילי או לא, כרגע אני חייב שותפים בכל מקרה.

בקיצור אני מחפש דירה עם שותפים בתל אביב וכרגע אני עוד מחפש בפלורנטין\לב תל אביב\צפון ישן, וזה קשה למצוא, אולי בהמשך אני אפזול לשכונות פחות נחשבות.

היום היתה לי שיחה עם חבר שגר בראשון בדיוק באיזור שאני חיפשתי בו והוא לגמריי בעד תל אביב, הוא אומר שלגור בראשון זה בדיוק כמו לגור בפתח תקווה מבחינתו, והתחיל להביא לי מלא רעיונות מה לעשות בתל אביב ואמר שהוא יבוא לישון אצלי ויהיה הwing man שלי :P בתל אביב הדברים האלה הרבה יותר זורמים וקלים, כל רחוב עם באר וכל האווירה מדהימה, באמת שאין מה להשוות לראשון. לגור בראשון זה מגורים בסיסיים כדי לברוח מההורים ולא יותר מזה.

פורסם

ואני גם מסכים עם QttP.

אני עובד כרגע בשתי ערים שונות, אף אחת מהן היא לא תל אביב.

מעולם לא היה חסר לי בילוי בצפון (לא שיש לי את הזמן ואת הכח לצאת)

וכאשר הייתי צריך להגיע לתל אביב אם זה לבילוי או לעסקים תמיד הסתדרתי מצוין עם אוטובסים ורכבות.

לגור בצינוק שלא מתאים לעכברוש, רעש 24 שעות ביממה ולשלם על התענוג בסביבות ה-4000 שח (שלא נדבר על הוצאות המחיה האחרות אשר למיטב הבנתי הרבה יותר יקרות במרכז) פשוט לא מצדיק זאת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ליאור, שאני אבין, בצורה המתחמקת שלך, אתה אומר שאתה בתול ואתה רוצה לעבור לתל אביב בשביל להתחיל לזיין?

אז

א) אין משהו בעיר שהופך אדם לזיין. צריך שילוב תכונות מסוים שנותן לגבר פור על גברים אחרים וזה עובד בכל עיר. לאו דווקא תל אביב.

ב) הבנות של תל אביב לא יותר זורמות מבערים אחרות (היה כבר על זה דיון פה)

ג) 60%-80% מהבנות שיוצאות לתל אביב בסופשים, *לא* גרות בתל אביב.

בנושא אחר, אמרת שאתה עם רכב אז אני מציע לך לראות את הסרט הישראלי המצוין:"2 בלילה". מקום ההתרחשות: תל אביב.

כך או כך שיהיה לך בהצלחה, הלוואי שאלו יהיו הצרות היחידות שלך בחיים

פורסם
התחיל להביא לי מלא רעיונות מה לעשות בתל אביב
תוכל לשתף? או שזה מסוג הדברים שהשתיקה יפה להם? :)
לגור בצינוק שלא מתאים לעכברוש, רעש 24 שעות ביממה ולשלם על התענוג בסביבות ה-4000 שח (שלא נדבר על הוצאות המחיה האחרות אשר למיטב הבנתי הרבה יותר יקרות במרכז) פשוט לא מצדיק זאת.

אלא אם כן זאת בדיוק האווירה שאתה מחפש. :)

פורסם

סימבור, בדיוק האסוציאציה שישר קפצה לי לראש חח.

ה-WING MAN, "זורמים", הסגיר אותו. :)

פורסם
ואני חושב שההעדפות שלך דפוקות, אבל זה אני. :)

אפשר לאהוב אותה או לשנוא אותה, אבל אין עיר בארץ מבחינת חוויה כמו תל אביב. כל מקום אחר הוא חיקוי חיוור.

פורסם

אתם סתם מגזימים.

זה שאתם כבר עברתם שלב מסויים בחיים, או פשוט מעולם לא הייתם בו, לא אומר שאין אחרים שנמצאים בו או רוצים להיות בו. זה לגיטימי ואני לא חושב שצריך לפסול את זה כי יש אנשים שזה פחות מתאים להם. לא כל החלטה בחיים צריכה להיות קשורה למקסום כמות הכסף העתידית שתהיה לבן אדם. זה שיקול חשוב, כן. בן אדם שמשמיד את עתידו הכלכלי בשביל גחמות ושטויות הוא אדיוט, כן. אבל אם זה צעד שקול, זה יכול להיות הגיוני.

לגור בת"א לא בדיר חזירים לא עולה 4,000. אני גרתי לבד בדירה סבירה מאוד ב 3,400 שקלים. זה עדיין המון כסף - זה כן.

אין ספק ש "Wingman" זוהי הגדרה קצת ילדותית. אבל יש שלבים בחיים שלהם זה כן מתאים. בשביל לעבור את זה, צריך להיות בזה.

א. אכן אין משהו בשום עיר שהיא שהופך בן אדם לזיין.

ב. כן יש בת"א יותר בנות ש"מחפשות הרפתקאות" (וגם בנים) מאשר במקומות אחרים. זה הקטע של ת"א. זו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה. גרים שם חד משמעית יותר צעירים והם לא עוברים לשם בגלל אוויר צח או נוף.

ג. נכון שמגיעים לת"א המון אנשים גם ממקומות אחרים אבל אנשים שגרים בת"א - לא ממש יוצאים למקומות אחרים. בסופו של דבר, לא כזה קל להכיר מישהי שגרה בת"א כשאתה גר בת"א. מספיק ללכת לקנות ארטיק ב AMPM.

פורסם
  • מחבר

תצחקו אבל אין משהו רע בלצאת יותר לזיין יותר וכו', אני לא רובוט אני רוצה את הדברים האלה ופחות חשוב לי מצב ואיכות הקירות או כמה מאות שקלים בחודש.

עכשיו דיברתי עם חבר אחר שגר בתל אביב והוא קצת הזוי לפעמים, אבל הוא מספר שהוא גר לבד בדירה של 14 מטר באיזור הכי מרכזי שיש ושגם חברה שלו בדירה דומה ושניהם משלמים בסביבות ה2000. והוא התחיל להגיד לי ששותפים זה בעייתי וכאלה ושהדירה הקטנה מספיקה לו.

אז אולי זה אופציה מעניינת

פורסם

14 מטר זה בגג חדר. "דירה" זה לא.

אל תשכח שבדירה צריך לדחוף מקלחת, מטבח, מיטה, קצת רהיטים...

גם אם בבית אתה תקוע רוב היום בחדר, עדיין יש לך את האפשרות לצאת החוצה למרחב. כשאתה בדירה של 14 מטר, אין לך אפשרות כזו. אתה תקוע בחור קטן וזה מה יש.

תצחקו אבל אין משהו רע בלצאת יותר לזיין יותר וכו', אני לא רובוט אני רוצה את הדברים האלה ופחות חשוב לי מצב ואיכות הקירות או כמה מאות שקלים בחודש.

אין בזה שום דבר רע, פשוט צריך להפנים טוב טוב שת"א לא גורמת לשום דבר. היא רק מגדילה סיכויים ופותחת קצת יותר אפשרויות. השאר תלוי בבן אדם.

לגבי מצב ואיכות הקירות, אני פשוט לא משוכנע שאתה מודע למה זה אומר לגור בדירה עם קירות עם רטיבות/עובש, כשזה הבית שלך.

פורסם

כמו שאמרו -14 מטר זה מלונה

אין שום אפשרות אירוח נורמלית בדבר כזה , חוץ ממיקרה שזה חדר בבית פרטי ,עם יציאה לגינה או משהו

עדיף באותו הסכום לגור עם שותף\שותפה ,בדירה נורמלית יותר

פורסם
אפשר לאהוב אותה או לשנוא אותה, אבל אין עיר בארץ מבחינת חוויה כמו תל אביב.

מותר גם להיות אדיש? :)

פורסם

יותר גרוע מלהביא בחורה לבית של ההורים זה להביא בחורה לצינוק...

הכי משעשע שהכי בונקריות שהכרתי היו מתל אביב.. הכי זורמות ההיו מאשקלון, כרמיאל והקיבוצים השונים

ותסבירו לי איזה חוייה יש בתל אביב?

בתקופת הצבא ובשנים הראשונות שלאחר השחורור הייתי מספר פעמים בשבוע שם, לפעמים גם מבלי לחזור לעיר שלי

חוץ מפיח, רעש וסודנים לא היה שום דבר חווייתי בער הזאת

זה סהכ"ל עיר מתפתחת שרצתה להיות עיר מודרנית וממש התפקשש לה בדרך.

פורסם
  • מחבר

14 מטר זה באמת ממש קטן אבל ראיתי תמונה וזה לא סופר צפוף, זה פשוט שאין לו סלון, זה רק מיטה וחצי, שולחן, מטבחון ושירותים

רוב הדירות שאני רואה ביד2 של חדר 1 גדולות יותר - 20-35 מטר במחירים האלה, ככה שאפשר כבר להכניס איזה ספה עם טלוויזיה, מה שיספק אותי

פורסם

לא חבל על הכסף ?

תחסוך ללימודים/טיול וכדומה ..

פורסם

מה שכן , בתל אביב יש יותר תיירות של בנות ממדינות אחרות שמחפשות להינות במדינה זרה , חוץ מזה הישראליות זה אותן ישראליות של בת ים , רמת גן , ראשון , חולון...

ומבחינה חברתית הפורום הזה הרבה יותר מגוון ממה שאתה חושב , כי אם תשים לב , הדבר היחיד שמשותף פה לאנשים זה החיבה שלהם למחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים