עבור לתוכן

מה נסגר עם uTorrent? מה זה ה-"Bundles" האלה?

Featured Replies

פורסם

היום פתאום התחלתי לקבל נוטיפיקציות מה-utorrent עם איזה שטות על bundles, והדבר המטופש הזה השתלט לי לחלוטין על התוכנה - הוא מסתיר את רשימת הטורנטים ולא מצאתי שום דרך לסגור אותו (??!?!) מלבד פשוט לסגור לחלוטין את התוכנה ולפתוח מחדש. וגם אז, אחרי חצי שעה בערך זה קופץ מחדש.

מה זה החרא הזה, ואיך מבטלים אותו?

אם אי אפשר, אז מה תוכנת הטורנטים המומלצת היום שמאושרת בצורה רישמית ע"י TL ו-HDBITS?

עריכה/הבהרה: אני רואה שנוסף (?) באפשרויות כפתור "show bundles" - חשוב לציין שהוא לא עושה כלום. אין שום השפעה על האם הוא מופעל או מבוטל.

פורסם

בדיוק חשבתי אותו דבר היום...

עד עכשיו זה לא הפריע לי - רק שפתאום התחילו גם ה-NOTIFICATIONS האלה..

אני גם לא ראיתי שום כפתור

איפה ראית אותו?

בכל מקרה, בווינדוס עצמו יש אופציה לבטל NOTIFICATIONS של תוכנה שחיה ב-TRAY

(תלחץ על החץ הקטן שמצביע מעלה, ועל CUSTOMIZE)

החסרון הוא שזה יבטל את כל ה-NOTIFICATIONS, גם את אלה שמעידים על סיום של הורדה

פורסם
  • מחבר
בדיוק חשבתי אותו דבר היום...

עד עכשיו זה לא הפריע לי - רק שפתאום התחילו גם ה-NOTIFICATIONS האלה..

אני גם לא ראיתי שום כפתור

איפה ראית אותו?

בכל מקרה, בווינדוס עצמו יש אופציה לבטל NOTIFICATIONS של תוכנה שחיה ב-TRAY

(תלחץ על החץ הקטן שמצביע מעלה, ועל CUSTOMIZE)

החסרון הוא שזה יבטל את כל ה-NOTIFICATIONS, גם את אלה שמעידים על סיום של הורדה

הבעיה היא לא הנוטיפיקציה אלא העובדה שהחלון הזה משתלט לחלוטין על כל התוכנה, מעלים לחלוטין (!) את חלון ה"תוכן" עצמו עם רשימת הטורנטים הקיימים, ולמעשה הופך את התוכנה ללא-שמישה לחלוטין עד הפעלה מחדש.

פורסם

זה לא כל כך נורא.

אפשר לקרוא בזהירות את חוקי ההתקנה ולהבין שהפוך על הפוך על הפוך באישור השלילה וביטול ההתקנה בשלב ב' הלא היא ההטעיה שנועדה להסכמה על התקנת הרושעות המצורפות.

ולגבי שאר הדברים גם זה לא כל כך נורא.

אפשר להריץ קראק שמפעיל תוכנה חיצונית שנכנסת לתוכנה הפנימית ומחליפה וחוסמת ועוקפת ומנתחת ופותחת ומתקנת וסוגרת את כל הפירצות בלולאות שגורמות לתוכנה לדפוק אותך.

או...

שפשוט תעבור לתוכנה אחרת מתוך הבנה שUTORRENT היתה בעבר תוכנה מוצלחת ויעילה, ונמכרה לחברה מסחרית שאין לה שום בעיה מוסרית לעשות את כל התרגילים המגעילים שקיימים בספר הנבזות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אתה ממש חייב להישאר עם UTORRENT לפחות תחזור לגירסה ישנה(2XX), מלפני שהחברה נמכרה והתחילה להוסיף דברים מיותרים(3 ומעלה).

אני ממליץ על TIXATI כתחליף טוב לטראקרים פומביים.

משום מה TL לא אישרו אותה ברשימת התוכנות, אז לTL ושאר הטראקרים הפרטיים אני משתמש בDEULGE אבל לא ממש מרוצה ממנה למען האמת(כי חסרים לי פיצ'רים מתקדמים, ואין לה פיתוח עקבי ורציני).

אולי הגיע הזמן לבדוק עוד תוכנות.

פורסם

יש סיכון לא מבוטל להשתמש בתוכנות בגרסאות ישנות - במיוחד כאלה שכל התכלית שלהן היא תקשורת באינטרנט -

משום שכמעט בכל תוכנה כזו מובטח שעם הזמן מישהו יגלה חולשה או פרצה שניתן לנצל

רק עדכונים קבועים מגנים עליך - וגם זה לא ב-100%...

אגב,

אני לא יודע על מה אתה מדבר MILFORD

אני משתמש בתוכנה הזו כבר כמה זמן,

ועד עכשיו ה-BUNDLES לא השתלטו לי על כלום,

הדבר הכי מפריע שהם עשו זה פעם אחת לצייץ לי ב-NOTIFICATION ב-TRAY....

אולי בחרת משהו לא נכון בהתקנה, כמו ש-ART הציע?

פורסם
  • מחבר

ממש לא. מה עשיתם ממני?

חוץ מזה שבכלל לא התקנתי אותה, זה קרה מעצמו ולכל היותר התעדכן אחרי עדכון גרסה אוטומטי (כזה בלי וויזרד בכלל).

בכל אופן קראתי קצת והבנתי שרוב האנשים פשוט חוזרים לגרסה 2.x

פורסם

אין שום בעיה לחזור לגרסאות ישנות של utorent. גם אם תתגלה פרצה סופר בעייתית בתוכנה, אני לא רואה איך הדבר יעזור במשהו לפורץ. אני משתמש ב-3.2. הגרסא האחורנה לפני שהם נדפקו לגמרי.

פורסם
אין שום בעיה לחזור לגרסאות ישנות של utorent. גם אם תתגלה פרצה סופר בעייתית בתוכנה, אני לא רואה איך הדבר יעזור במשהו לפורץ. אני משתמש ב-3.2. הגרסא האחורנה לפני שהם נדפקו לגמרי.

מה זאת אומרת איך זה יעזור לפורץ?

תלוי מה הפרצה

אם זו פרצה שתאפשר להריץ קוד שרירותי על המחשב שלך,

אז זה יעזור לו לכמעט כל מטרה שהוא יכל להעלות על דעתו שכוללת את המחשב שלך באופן כלשהו

בין אם זה לנסות ולגנוב ממך כסף, להפוך את המחשב שלך ל-"זומבי" למתקפות DDOS ביום פקודה, וכו' וכו' וכו'...

http://en.wikipedia.org/wiki/Arbitrary_code_execution

It is the most powerful effect a bug can have because it allows an attacker to completely take over the vulnerable process. From there the attacker can potentially take complete control over the machine the process is running on.

Arbitrary code execution is commonly achieved through control over the instruction pointer of a running process. The instruction pointer points to the next instruction in the process that will be executed. Control over the value of the instruction pointer therefore gives control over which instruction is executed next. In order to execute arbitrary code, many exploits inject code into the process (for example by sending input to it which gets stored in an input buffer) and use a vulnerability to change the instruction pointer to have it point to the injected code.

פורסם

אולי בחרת משהו לא נכון בהתקנה, כמו ש-ART הציע?

לא הצעתי כלום חוץ מאולי חזרה לגרסה 2.

כל השאר היה סרקזם מהמעלה הראשונה.

תוכנה שצריך להיזהר ממנה היא תוכנה שאסור להתקין(או להמליץ עליה) בשום אופן.

וודאי כשיש אלטרנטיבות, אפילו יותר טובות.

אמרתי לא מזמן בדיון אחר שUTORRENT היא תוכנה מרושעת, ואמרו לי שאני מגזים.

אני מגזים?!!! הבעלים החדשים(לא כל כך חדשים) של UTORRENT מגזימים.

והעובדה שהם מרשים לעצמם להגזים יותר ויותר עם הזמן מוכיחה בדיוק את אותו הדבר שהבנתי מזמן לגביהם.

אני אפילו לא צריך להבין, את זה כבר עשו בשבילי המוני אנשים אחרים באינטרנט.

כל מה שאני צריך לעשות זה להרגיש ולהגיע להחלטה לגבי מה שהפך ברור לכולם.

images?q=tbn:ANd9GcQSyC9CXnF6U6f3FjYFc80BX4CrW-J4iJH1f3N_UV3ZuswuG81pmQ

533px-Singapore_Road_Signs_-_Restrictive_Sign_-_No_entry_vehicular.svg.png

- - - תגובה אוחדה: - - -

Qbittorrent נראה תחליף פשוט וטוב לUtorrent.

http://www.qbittorrent.org/

דלגו על הפתיחה כמה דקות כדי להגיע ישר לREVIEW.

פורסם

את הסרקזם לא הבנתי ככזה

לגבי QBITTORENT - אתה משתמש בה?

האם אתה לא נתקל בבעיות עם כמות TORRENTS גדולה?

פורסם

הרגע התקנתי את Qbittorrent.

שני דברים שתפסו את תשומת ליבי.

1) יש לה ALTERNATE SPEED LIMITS שאפשר להגדיר לדוגמה ביום ובלילה.

2) אפשר להגדיר לה עם איזה כרטיס רשת לעבוד(אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אופציה כזאת בתוכנות טורנטים).

לגבי בעיה עם כמות טורנטים גדולה, מכיוון שהגדרות ברירת המחדל שלה קצת מגבילות(50 HALF OPEN TCP CONNECTIONS), אני מניח שאולי זאת הסיבה(או משהו דומה, או שילוב של כמה) שאולי חווית איטיות מסויימת.

תוך רגע אפשר לפתוח את ההגבלות כדי להתאים לקנה מידה שאתה מעוניין לעבוד בו.

פורסם
מה זאת אומרת איך זה יעזור לפורץ?

תלוי מה הפרצה

אם זו פרצה שתאפשר להריץ קוד שרירותי על המחשב שלך,

אז זה יעזור לו לכמעט כל מטרה שהוא יכל להעלות על דעתו שכוללת את המחשב שלך באופן כלשהו

בין אם זה לנסות ולגנוב ממך כסף, להפוך את המחשב שלך ל-"זומבי" למתקפות DDOS ביום פקודה, וכו' וכו' וכו'...

http://en.wikipedia.org/wiki/Arbitrary_code_execution

blah, blah, blah FIREWALL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים