עבור לתוכן

האם יהיה לי צוואר בקבוק I7-875K

Featured Replies

פורסם

למה אתה חושב שזה בולשיט? לרוב כרטיסי GTX750TI אין בכלל חיבור 6PIN

הם טכנית לא יכולים לצרוך יותר מ-75 וואט. בעת משחק, צורך GTX760TI כ-55 וואט בלבד.

אני לא מבין כל כך דמיוני\חללי בעובדה שטכנולוגיה ממשיכה להתקדם עם הזמן

GTX750TI ו-GTX750 הם היחידים מליבת מקסוול ב-28 ננומטרים. הבאים של מקסוול ייוצרו ב-20 ננומטרים (משמע, ירידה של עוד 45% בצריכה פר אותו כח) ויושקו איפשהו לקראת סוף השנה

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

אחי איך זה יכול לצרוך פחות ממעבד רגיל של INTEL כאשר יש בגרפיקה גם ליבה גרפית וגם ליבת עיבוד של קודה איך זה צורך כל כך קצת אני לא חושב שזה אמין אם יש כאן מישהו שקנה אשמח שיגיב

פורסם

מעבד וכרטיס מסך הם שני רכיבים שונים, גם טכנולוגית. אין לנו שום סיבה לשקר לך. לא רוצה להאמין, אל תאמין.

פורסם
  • מחבר

מאמין עכשיו משהו אחרון הגעתי למסקנה שהכי משתלם לי לקנות כרגע זה 270X MSI עולה 950 שקל נגיד אלף קירור מעולה ביצועיים ב 1080P הכל מעל 30FPS אני מאמין שאני יחזיק אותו שנתיים ואז כבר יצאו טכנולוגיות חדשות ונשדרג צריכת חשמל 200 W לא שומעים בכלל את הקירור שזה פלוס ענק ועוד מקבלים מתנה BT4 אז אני חושב זה הכי מתשלם אז רגע לפני שאני מזמין אותו היום יש לכם הערות על הבחירה ואני אשמח אם תגיבו על הבחירה שלי

פורסם

הייתי מחכה לראות קודם בכמה תמכור את הכרטיסים, תקבל בערך אותו כח גרפי עם יותר זכרון ופחות צריכת חשמל לדעתי בשביל לשדרג צריך לשפר את הכרטיס פי 2 לפחות 1.5, כמובן שזו דעתי לא איזה משהו מתמטי

פורסם
  • מחבר

גבר כשאתה מקבל חשבון חשמל 1100 שקל כל חודש אתה תחליף גם אם הביצועים טיפה פחות ובינינו ה SLI של היום זה לא מה שאצלי הכל עובד לי חלק אבל יש דרופים בגלל שהדריבירם החדשים בכלל על הפנים בשביל הכרטיס שלי

ואני בכוונה לקחתי 270 כדי שבעוד שנה אפשר יהיה לעשדות CF אם אני אצטרך חבל ישר לקנות כרטיס ב 2000 שקל אפשר באלף לא יספיק נקנה עוד אחד

פורסם

ההבדל בין המערכות יהיה בהגזמה כולל קירור 300W נגיד אתה משחק 6 שעות 6*0.3*30*0.6 32 ש"ח בחודש

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

אחי על מה אתה מדבר??? יש לי ספק 850 וואט שעובד על מקסימום כל כרטיס של 470 זולל 320 וואט ביחד 640 פלוז מעבד עם אוברלוק וזה ממש לא 32 שקל מניסיון של שנים

היום 770 אחד שיותר טוב משני הכרטיסים שלי זולל 220 זה הבדל משמעותי ופחות חם

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחי על מה אתה מדבר??? יש לי ספק 850 וואט שעובד על מקסימום כל כרטיס של 470 זולל 320 וואט ביחד 640 פלוז מעבד עם אוברלוק וזה ממש לא 32 שקל מניסיון של שנים

היום 770 אחד שיותר טוב משני הכרטיסים שלי זולל 220 זה הבדל משמעותי ופחות חם

פורסם

470 לוקח 215 מערכת עם כרטיס בודד תקח 320 המטמטיקות שלך לא בכיוון, 800W שעובד חודש שלם ב800 זה 345 ש"ח

נערך על-ידי none77

פורסם

אני גם לא הבנתי מאיפה הגיעו 1100 שקל חשמל רק בשביל המחשב.

פורסם
  • מחבר

לא רק בשביל המשחב אבל זה הרבה כסף חברה כשגרתי במעונות הייתי חזור פעם בשבועיים הבית והחשבון היה 700-800 וכשאני עברתי לגור בבית המחשב פועל די הרבה זה קפץ ל 1000-1100

פורסם

הפכת את המחשב למפלצת חשמל. כן, הוא לוקח הרבה, אבל ביחס למחשבים אחרים. בפועל אתה משלם כמה עשרות שקלים עליו - כרטיס בודד חדש לא ישפר החשבון בצורה משמעותית. כמו שאמרתי - אם זו הסיבה העיקרית להחלפה - חכה לכרטיסי מקסוול. אם אתה רוצה לקנות עכשיו - יש לך מספיק כרטיסים במגוון תקציבים ויש לך בנצ'מרקים שמראים לך את הביצועים שלהם - קח מה שנראה שיתאים עבור דרישותיך.

פורסם
  • מחבר

יאיר קיבלתי והולך על מה שאתה אומר

- - - תגובה אוחדה: - - -

נשאר עם SLI מחכה למקסוול :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים