עבור לתוכן

** החל ממחר - בזק תשדרג חינם ל־100 מגה

Featured Replies

פורסם
לא ניתן לקנות דרך בזק. ראיתי כאן בפורומים שכן ניתן לרכוש ב EBAY וגם בארץ אך לדעתי זה לא כדאי. ייקח כשנתיים של השכרה עד שתחזיר את ההשקעה וברגע שאתה משאיל את הציוד בעת התקלה יחליפו לך אותו במכשיר תקין ללא עלות.

לגבי שדרוג אצל ספק אני ב 018 התקשרתי אליהם ותוך 5 דקות (תוך איזכור קצר של עזיבה להוטנט) קיבלתי שידרוג מ 15 ל 100 ללא תוספת מחיר לחצי שנה - מחיר 20 ש"ח. כמובן שהבטחתי להם שבעוד חצי שנה נדבר שוב.

הנתבים שלהם גרועים!

אני מחפש נתב איכותי שיחזיק אצלי הרבה זמן, יש המלצות לכאלו?

אני כרגע על 40 מגה בבזק

• תגובות 88
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הנתבים שלהם גרועים!

מסכים בהחלט. קיבלתי D-Link 6850U גם עוצמת השידור של WIFI חלשה מאד וגם ממשק ניהול גרוע מאד.

ועדיין אני מעדיף להסתדר עם דרק זה ולא לקנות נתב חדש שאולי בעוד שנה לא יהיה לי מה לעשות איתו. למשל מעבר למיזם של חברת החשמל.

פורסם

יש אפשרות לבדוק איכשהו אם באיזור שלי יש תשתית של 100 מגה?

פורסם

להתקשר לבזק, או לנסות להזמין/לשדרג באתר שלהם.

פורסם

יש יותר ברור מ - "לקוחות יקרים מבצע השדרוג הסתיים"? :rolleyes:

פורסם

כי באתר עדיין מופיע "שדרגו ל-100 מגה" אז זה קצת מבלבל...

מה קרה שהפסיקו? הרי זה היה אמור להימשך עד ה-28.

פורסם

לצערי אני אחד מרבים שהיה מאד רוצה להכפיל מהירות בחינם אבל תשתית בזק לא תומכת בזה (פניתי אליהם וזו התשובה שקיבלתי)

מישהו יודע:

א. איך מבררים מתי הם יסימו לשדרג.

ב. מה יהיה הדין עבורי ביום שהם יסימו שידרוג.

בכל מקרה מפרגן לכל המאושרים שהצליחו להכנס למבצע.

פורסם

אני עוד צריך לסדר פה קצת את החשבונות, אבל מי שמעוניין לרכוש מנוי בזק 100 ב-69 לעוד שנה + נתב VDSL נטגיר מושאל בלי התחייבות + עוד מודם רגיל, שיצור קשר בעוד שלוש שבועות בערך.

אני אנסה לבדוק עם בזק, אם יש אפשרות גם לעשות התקנה חינם בהעברת מנוי.

פורסם

קו טלפון ניתן להעביר בעלות ומקום, בעלות נמוכה יחסית.

לא יודע לגבי קו אינטרנט שאין לו קו טלפון.

nat אם אפשר, אני אשמח לקחת.

פורסם

נחמד שהיה כתוב שהמבצע עד ה 28 ועכשיו כתוב שהמבצע הסתיים....

פורסם

משרד התקשורת הכריח אותם להפסיק עם המבצע.

פורסם

אני לא מבין איך הציבור וגם הגולשים פה נפלו בפח השקר של בזק נזק ובזק בן לאומי אני בהוט יש לי 100MBS אימתי

כבר 3 שנים בלי טובות של בזק נזק והשקרים ובגלל שיש לי גם סלולרי של HOT MOBILE במחיר מאוד זול ומשתלם

והספק HOTNET נותנים לי חינם ויש לי כבר הורידו לי במחיר 30 שקל בלי שאני יבקש כך צריך להיות:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים