עבור לתוכן

מחפש מערכת הפעלה לנטבוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפני שאני ממשיך עם ההתקנה איך משיגים פונטים בעברית? וכן דפדפן אחר אם אפשר הדפדפן הזה הורג אותי, ניסיתי לשנות גם בו כמה סוגי קידוד וזה לא עזר עדין ראו במקום אותיות ריבוע עם מספרים (לא רק בעברית אלא גם בחלק מהאנגלית)

• תגובות 50
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול להיות שתסתדר טוב יותר אם מערכת אחרת ?

חוצמזה, עד גרסה 5 או 6 knoppix היו מבוססעם על KDE (דסקטופ מתקדם יותר, הם הפסיקו להשתתמש בו כשהגרסה החדשה של KDE התחילה להיות כבדה מידי בשביל להיכנס ל live). מכיוון שאתה לא מתקין את המערכת אלא רק מתמש בה כ live, יכול להיות שהיא תספיק לך

פורסם
  • מחבר

היא נראת אחלה הפצה, הבעיה היחידה היא העברית והדפדפן,אין אפשרות לסדר את זה?

נערך על-ידי eido300

פורסם

המערכת היא live לכן בכל פעם שאתה מעלה אותה תצתרך להתקין את הפונטים מחדש..... זה מתאים לך ?

יכול להיות שתרצה לחפש משהוא אחר. הגרסאות הישנות יותר של knoppix שבהן השתמתי (עד 5.x) היו טובות, אם דפדפנים טובים יותר (konqueror, שהוא דפדפן הרבה יותר קל ומהיר אבל לא תמיד מסתדר אם אתרים כבדים ומלאי באגים). מה שכן, הן גם יהיו בעייתיות בתמיכה בדברים חדשים (mount למחיצה של ext4 למשל - אז היה רק ext3)

ויש מערכות live אחרות ובגרסה עכשווית כמו chakra, הקטע הוא שלמה שהוא הרוב פחות מתמקדות בלהכניס את כל התוכנות האפשריות ל live כמו knoppix, אלא מגיעות אם דסקטופ מלא וכמות מצומצמת מאוד של תוכנות....

בכל מקרה :

http://dejavu-fonts.org/wiki/Main_Page

תיכנס לתיקיית הבית שלך, תציג קבצים נסתרים. אם אין תיקיה בשם .fonts (השם של התיקיה מתחיל בנקודה) תיצור אותה. תעתיק את קבצי ה ttf לתיקיה הזאת, תסגור (כולל ווידוא מה task manager) את התוכנות שפתוחות ותפתח מחדש. אם הפונט עדיין לא קיים תעשה log out ו log in

פורסם
  • מחבר

1, אני לא יכול לעבור להפצה פחות חדשה של זה כי אני משתמש בdok הזה בתור moltiboot דרך yumi וא"א להתקין איתה הפצה אם היא לא הכי חדשה שיצא...

2.עשיתי את זה ועדיין אין לי עברית.

[ATTACH=CONFIG]5133[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]5131[/ATTACH]

רק שאני יהיה בטוח, מחליפים פונטים כאן נכון?

[ATTACH=CONFIG]5132[/ATTACH]

אני מתנצל על הכתמים באמצע המסך, זה כנראה בגלל האפקט של knoppix...

נערך על-ידי eido300

פורסם

התיקיה היא .fonts לא .font

תנסה לעשות אחריי זה log out ו log in ולשנות את הפונט בהגדרות של הדפדפן ל Dejavu - במינימום זה אמור לסדר את העברית בדפדפן. עברית בקבצים בדיסק ניתן לקבל על ידיי פרמטרים כמו iocharset ו nls בפקודה של ה mount

ומה זה הכתמים האלה ? O_o זה משהוא ש knopix מראה לך על המסך בשימוש רגיל ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שיניתי את זה כמו שאמרת והגופנים הסתדרו, ואני לא צריך להתקין את זה מחדש כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני עדיין לא מצליח לצרוב את זה דרך הknoppix כל פעם הוא רושם לי משהו אחר ונמאס לי מהדפדפן שלו אז אני חושב שאני יעבור להפצה אחרת ניסיתי את אובנטו דרך הlive אבל הוא די איטי אני צריך משהו אחר, הכתמים שבתמונה זה תוצאה של האפקטים של הknoppix כל פעם שאני סוגר משהו הוא עושה אפקטים.

פורסם

אתה יכול לנסות chakra - אבל היא לוקחת דיי הרבה RAM. יש גם הרבה דברים אחרים שאתה יכול לנסות, תטייל קצת ב distrowatch ותבחר......

פורסם
  • מחבר

אני מחפש יותר איך הביצועים ולא תמונות של התצוגה...

אגב יש הבדל בין arch ל archOS?

פורסם

archos זה חברה של טאבלטים

פורסם
  • מחבר

זה עוד הפצה שמופיעה ב

distrowatch

פורסם

הכי קרוב שאני מוצא זה archeos, מערכת מבוססת דביאן

לפי התיאור המערכת "מיועדת לארכיאולוגיה", לא יודע מה זה אומר. אם זה קשור, archeos זה שם של פוקימון של העולם הקדום מ pokemon black and white

פורסם
  • מחבר

מממ, כנראה שלא מה שאני מחפש...

פורסם

אתן לך כיוו : אתה מחפש מערכת ל general purpose, לא לשימושים ספציפיים

ה archeos למשל יכולה להיות מערכת שמגיעה מוגדרת אם דברים שקשורים לארכיאולוגיה - כלי מפות או GPS וכו

אתה מחפש מערכת דסקטופ סטנדרטית, שתוכל להתקין בה לבד את מה שאתה רוצה. הדרישות הן למהירות / צריכת זיכרון / כלי ניהול של הדסקטופ

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע, אבל אני לא מבין בזה לכן אני שואל.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני עדיין לוקח את הarch בתור הפצה עיקרית, אני מחפש אחת משנית שאני יפעיל מdok , עברתי על

distrowatch וישם שם יותר מדי הפצות אני לא יודע על מה להתחיל להסתכל

:nixweiss:, כנראה שאני באמת יתחיל לעבור על הפצות עד שאני אמצא אחד שמתאים לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים