עבור לתוכן

עדכון 30.12.13 - הקנייה יוצאת לדרך evo 840

באיזה נפח תהיו מעוניינים? 41 הצבעות

1. 1. באיזה נפח תהיו מעוניינים?

• 120gb
      35
    • 250gb
      43
    • 500gb
      16
    • 1tb
      9

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חוץ מ KSP ואייבורי, אין עוד חנות/רשת שמוכנה להרים את הכפפה?

סה"כ מדובר על כמות מאוד מכובדת שיקנו ממנה.

• תגובות 179
  • צפיות 94.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החנויות שהזכרת לא מרימות שום כפפה אלה מורידות אלה, ככה זה בכלכלה המערבית החזקים מורידים מחירים גם למחירי הפסד כדי שאחרים לא ירימו ראש בא נראה אותך מקים חברת מנופים לטעמי החברות הרעות ביותר בשוק הם שטראוס ותנובה שרומסות מתחרים על ימין ועל שמאל בדר"כ על ידי קניה ומיזוג או קניה והשמדה לא סתם נהיות פירמידות

פורסם
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? לפי תיאור המכירה המשלוח הוא Standard International Shipping שזה USPS ולא UPS.

בכל מקרה אנחנו סוטים מנושא השרשור (שכנראה לא יגיע לשום מקום...).

אכן טעות שלי USPS

ואכן סטינו מהנושא

פורסם

אבא שלי בודק לי עכשיו מחיר בסינגפור , יכול להיות שאביא משם , עוד מישהוא רוצה?

פורסם

טוב מסתבר שיקר שם בדיוק כמו בארץ

פורסם

כאן מוכרים SanDisk SDSSDP256GG25 ב 602 ש"ח. בתמונה אומנם מופיע 128GB אבל בשאר המקומות (דגם , נפח וכו' ) מופיע 256 GB

http://www.1pc.co.il/product-3780-_%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F_%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97_SanDisk_SDSSDP256GG25.aspx

אומנם כמובן מדובר בדיסק נחות משמעותית מבחינת הביצועים מול EVO של SAMSUNG אבל 600 ש"ח ?

והגירסה של 128GB עולה 318 ש"ח בלבד.

http://www.1pc.co.il/product-3415-_%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F_%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97_SanDisk_SDSSDP128GG25.aspx

טוב המחירים הטובים נעלמו כלא היו. מעניין אם משהו הספיק לקנות במחירים שהיו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שום הפחדה , תמלא טופס מראש אם בא לך לבזבז יום שלם וללכת למכס.(וזה גם כרוך בעמלת "העברת ניירת" - אין לי מושג כמה כסף זה).

דרך אגב , זה תקף רק למשלוחים שמגיעים לדואר ולא למשלוחים דרך חברה אחרת שלהם המחיר שונה.(ups , dhl וכולי).

אני רק אומר שאם זה יצא לך 580 + מע"מ 18 אחוז = 680 , אז עוד 130 שקל תוספת זה כבר לא ממש משתלם.

אני מקווה בשבילך שהכל יעבור חלק ולא יבקשו ממך כלום או רק מע"מ , ומה שלא יקרה תודיע לנו איך הסתדר.

עדכון כפי שהבטחתי,

קיבלתי כרגע בדואר את החבילה . לא התבקשתי אפילו משום מה לשלם מס וזאת למרות שעל החבילה הייתה הצהרת מכס של המוכר על סכום קנייה מדוייק 145$ + 20$ משלוח. כך שכל הסיפור עלה לי כ 580 ש"ח.

כל העמלות שהזכרת הן בחברות משלוח מהיר UPS , FED EX וכו' אבל לא קיימות בדואר רגיל USPS.

פורסם

זה לא שהן לא קיימות, חבילות שנשלחות בדואר רגיל נדגמות ולכן בהרבה מקרים לא תשלם. בפעם היחידה שדגמו חבילה שלי זה היה על מוצר כל כך זול שבכל מקרה לא הייתי צריך לשלם שום דבר.

בדרך כלל קצב הדגימה של USPS יחסית גבוהה אז היה לך מזל, תתחדש ותהנה מה- SSD החדש שלך :)

פורסם

תתחדש , ויצא לך מחיר מצוין.

זה שלא שילמת לא אומר שזה לא קיים , זה פשוט עניין של מזל.

פורסם
תתחדש , ויצא לך מחיר מצוין.

זה שלא שילמת לא אומר שזה לא קיים , זה פשוט עניין של מזל.

תודה!

פורסם

המחיר בזמן ש

klayton פירסם הודעה היה נמוך משמעותית כ 380 ש"ח מאז המחיר שוב עלה.

פורסם

אכן, זה היה "מבצע" ליום-יומיים. :cry:

פורסם

כן?

טעות באתר זה לא מבצע ליום יומיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים