עבור לתוכן

עזרה - אין לי זמן לשחק בכל המשחקים :|

Featured Replies

פורסם

כותרת קצת בידורית אבל תאחלס אני כבר לא מצליח לשחק כלום יוצאים מלא משחקים בזמן האחרון

והסגנון שלהם השתנה ממשחקים עם התחלה וסוף שאתה מסיים ב 8 שעות למשחקים שרובם עצומים כמו סקיירים או אפילו פחות עצומים אבל עדיין מסובבים סביב SANDBOX שיש המון דברים לעשות ומסתכמים בעשרות שעות

יושבים לי מלא משחקים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן פיזי :| ואני לא יודע איך אני מרגיש עם זה

באטמן האחרון לא התקנתי ויושב לי פה ההתקנה

The Wolf Among Us שחקתי שעתיים

קניתי FALLOUT 3 שיחקתי 3 שעות

שלא לדבר על סקיירים שאני משחק כבר שנה ומשהו ועדיין לא סיימתי או אפילו הגעתי להרחבות

SAINTS ROW האחרון התחלתי ויש לי איזה כמה שעות משחק

ספלינטר סל האחרון עשיתי איזה 5 שלבים

Rayman Legends שחקתי איזה 40 אחוז מהשלבים משחק ממש טוב אבל לך תמצא זמן שיבוא לך טוב

The Witcher Enhanced Edition Director's Cut משחק בזה כבר איזה שנה ולא סיימתי עדיין

Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition יש לי איזה 4-6 שעות משחק

COH החדש לא נגעתי לפחות רציתי את הקמפיין ולא יצא לי

TOTAL WAR ROME החדש שחקתי שלב אחד והבנתי שזה יאכל לי אין סוף שעות

XCOM אף פעם לא סיימתי הגעתי לשלב של הספינה הענקית ובסוף יש שם חייזרים קשים שקטלו אולי ומאז לא היה לי זמן לנסות שוב

וכבר יצאו איזה 2 משחק המשך

ועכשיו אני רואה משהו ממש טוב X REBIRTH שנראה לי שהולך להיות ימבה של שעות אם בכלל אני יצליח להכנס לזה מתכתחילה

וההמשך של ביושוק או ה DLC שיצא כרגע ואססין קריד החדש יאוו

פעם הייתי משחק ומסיים משחקים בנחת משהו קרה לאחרונה ואני נקברתי בשטף של משחקים וקשה להשתלט

זה רק אני בבעיה הזאת ? :|

ה

פורסם

תתפטר מהעבודה שלך וגם תסתגר בבית עם פיצות קפואות ובירה, וככה תראה שתסיים את כל המישחקים.

פורסם
  • מחבר
תתפטר מהעבודה שלך וגם תסתגר בבית עם פיצות קפואות ובירה, וככה תראה שתסיים את כל המישחקים.

חשבתי על זה! אני פוחד מהאפשרות שהחלטה כזאת תצא לפועל זה יהיה די עגום

פורסם

מסכים איתך אחי, זה פשוט נורא.

אני גם לא מצליח לקרוא את כל הספרים שיוצאים, או לראות את כל הסרטים/סדרות.

שלא לדבר על לאכול בכל המסעדות ולשתות בכל הפאבים שיש...

החיים בזבל. :(

פורסם
  • מחבר
מסכים איתך אחי, זה פשוט נורא.

אני גם לא מצליח לקרוא את כל הספרים שיוצאים, או לראות את כל הסרטים/סדרות.

שלא לדבר על לאכול בכל המסעדות ולשתות בכל הפאבים שיש...

החיים בזבל. :(

באמת חרפה שקיימת מציאות שאי אפשר להנות מכל היש

שיבוא המשיח יהיה זמן לשחק ולגמור את סקיירים

ונאמר אמן

פורסם

X REBIRTH אכזבה גדולה.

אין טעם לשחק בזה בחודשים הקרובים, ויש מצב שמשחק הזה נפילה מוחלטת בכל מקרה.

פורסם

trainers

פורסם

נראה לי שכולם (גם אני) במצב הזה. אין מה לעשות צריך להיות חזקים.

אני החלטתי לבחור משחק משחק ולא להפסיק לשחק עד שאני גומר אותו

פורסם

WOW Post

פורסם

גם אני באותו מצב אך אצלי זה בעיה של ניהול זמנים, מחר אני מתכוון לסדר לי את הזמן עם Google Calendar.

כבר אני לא עוקב אחרי הרבה סדרות שאני ממש אוהב, אין זמן לקרוא ספרים (מפסיק באמצע) וגם אין זמן למשחקים.

פורסם

אני קורא לזה תסמונת סטים סייל ;)

אני מנסה לשחק 2-3 משחקים במקביל בד"כ, יום משחק אחד, יום משחק אחר, או כמה שעות באחד ואז עובר לאחר.

לפעמים יש משחקים שאני רוצה לשחק יותר מאחרים, שעבורם אני אקדיש את מלוא הזמן ואחכה עם האחרים עד שאני אסיים אותו

אבל בכל זאת יש רשימה ארוכה של משחקים שצריך לסיים, וזה עוד רק ממשחקים שיצאו או יוצאים בזמן הקרוב, שלא לדבר על הרשימה של המשחקים הישנים יותר שיש לי לסיים

פורסם

זה נשמע לי כמו

*החלף הילד הבכיין באחד מהפוסטים פה.*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים