עבור לתוכן

פינוי דירה שכורה - תוך כמה זמן יכול המשכיר לחייב את השוכר להתפנות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בשום מקום לא נאמר שההודעה חייבת להיות בכתב, ויש לי הקלטה שמוכיחה שבעל הבית קיבל הודעה שכזו ממני והסכים לה.

• תגובות 88
  • צפיות 26.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך הקלטה, אז תשכח ממה שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת, דעתך לגבי שאר הפרטים?

פורסם

אמרתי גם קודם, אתה במצב קצת בעייתי. אתה צריך לצאת מוקדם ככל הניתן. אל תתעכב. לגבי הצ'ק בטחון, אם אתה משוכנע שאתה יכול להוכיח כי הדירה מוחזרת באותו מצב בו קיבלת אותה, אתה יכול לבטל אותו. אז הוא יכול להגיש להוצאה לפועל, ואתה יכול להגיש התנגדות. זה ילך לבית משפט. אם לא מתאים לך בית משפט אתה יכול להגיע איתו להסכמה.

פורסם
  • מחבר

אבל מה בדיוק מחייב אותי לצאת מוקדם ככל הניתן?

פורסם

אין בחוזה סעיף שמחייב אותך בסכום כלשהו על כל יום מעבר לתקופת החוזה שאתה נשאר בדירה?

פורסם

כי אתם שניכם חתומים על חוזה אחד שאתם מחויבים לו ביחד. אמנם בהתנהגות המסקנה עלולה להצטייר כשונה, אבל אתה באמת רוצה להסתכן בפרשנות של השופט? ככל שאתה נשאר יותר יש לו יותר מוטיבציה לדרוש ממך את ההפרש כיוון שהסכום גדול יותר, אתה חשוף יותר לסכום גדול יותר של הפרשים במידה והשופט יחליט לטובתו.

פורסם
  • מחבר

עמרי, אם החוזה נגמר מבלי שבעל הבית הודיע נכונות להמשיכו, בוודאי שיש - אבל לא רק שהוא הודיע (במועד בו הדבר היה צריך להעשות, חודשיים לפני תום החוזה), אלא שבינתיים הוא עדיין לא דרש ממני בכלל להתפנות.

נערך על-ידי vic07

פורסם

כן, אבל אתה עלול למצוא את עצמך אחראי לשלם את כל זכר הדירה כל עוד לא מצאת שותף.

פורסם

החוזה הוא "ביחד ולחוד" והשכ"ד בו הוא המלא של הדירה (של שני השותפים ככל שישנם)?

אם כן, אז גם אם מימשת את האופציה, הוא לא באמת חייב להכניס עוד שוכר ואתה כנראה תצטרך לשלם על כל הדירה במידה ותישאר בה.

פורסם
  • מחבר

רק שבחוזה נאמר בפירוש שבמקרה מימוש האופציה להמשכו אני ממשיך לגור בדירה באותם התנאים.

פורסם

אבל זה חוזה על X ש"ח לחודש

לא על X/2 ש"ח לחודש

פורסם
  • מחבר

נכון, מול שני דיירים, ובשום מקום לא נאמר שכל אחד מהם אחראי בנפרד על כל הסכום.

פורסם

רשום בחוזה ביחד ולחוד או לא?

פורסם

נו באמת, כשבני זוג חותמים על משכנתא בבנק, אתה חושב שאחד מהם יכול להגיד שהוא משלם רק חצי?

שיהיה לך בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים