עבור לתוכן

מחשב גיימינג חזק מאוד

Featured Replies

פורסם

אז המחשב שלך יריץ את זה טיפונת יותר טוב עכשיו ועוד שלוש שנים הכרטיס מסך שלך יהיה משקולת נייר יקרה במיוחד, אז במקום לקנות כרטיס ב3200(שזה לבד מספיק למחשב משחקים מצוין) קונים כרטיס בפחות מאלפיים ואחריי שנתיים מחליפים אותו וככה נשארים עם ביצועים ברמה מאד גבוהה לאורך כל התקופה, אבל אני מבין שאתה ילד קטן בלי שום יכולת לראות מעבר לעכשיו אז אתה מוזמן להתעלם מכל מה שאומרים לך פה ולחשוב שאתה הכי חכם.

• תגובות 42
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כל ה20 תרשימים האחרים שראיתי מראים הבדל של 15% וחלק גם יותר. עזוב את הגרסאות עם הOC. ופותח התראד כן אמר שהוא יעשה OC.

וה"לרוב" שלך לא תקף פה כי ה780 חיית OC.

והתרשים של BF3 כן אומר משהו, והבאתי עוד תרשים אם לא ראית שמראה הבדל של 11FPS. חוץ מזה תחשוב על העתיד!!

אז יופי הבאת ספק קצת יותר טוב (שלא ממש ישנה שום דבר), זה אומר שהמפרט שלי נחות יותר? והAntec 1100 יותר טוב בהרבה מהR4 מבחינת קירור.

שוב, זה לא 8%, זה 15% ויכול גם להיות 30+ עם OC.

וה770 לא יריץ כל מה שתזרוק עליו, הוא לא יריץ Crysis 3 או Metro LL/2033 או FC3 עם MSAA. ומשחקים נהיים רק יותר ויותר כבדים.

אויי ,דיי אז במקום 80FPS יהיה 75FPS .. כבר אמרתי לך מספיק עם השטויות.. אם אין לך בעיה לשלם 50 אחוז יותר בשביל 8% ,אולי פשוט תקנה TITAN שעולה 50 אחוז יותר מה780 .. מה הרי השיפור ביצועים יהיה כל כך משמעותי ..בחיי שאין לך שום הגיון ..

Moon-Mage , ועידן ,אין טעם להתווכח עם הגאון חסר הגיון הזה.. פשוט אין.. שיקנה לעצמו i7 9360X עם שלושה Titan's , עד הדרך שיקנה מסך 120HZ ,הרי למי אכפת מאיכות תמונה ,IPS זה זבל בכל אופן .. בכל אופן שיהנה מלבזבז כסף לעצמו ולאחרים .

פורסם
אויי ,דיי אז במקום 80FPS יהיה 75FPS .. כבר אמרתי לך מספיק עם השטויות.. אם אין לך בעיה לשלם 50 אחוז יותר בשביל 8% ,אולי פשוט תקנה TITAN שעולה 50 אחוז יותר מה780 .. מה הרי השיפור ביצועים יהיה כל כך משמעותי ..בחיי שאין לך שום הגיון ..

שוב אתה מתעקש על 8% כשאני אמרתי לך אלף פעם שזה 15%. כן, התרשים שהבאת מפגר לגמרי, HD 7990 חזק רק ב28% מ770? פחחחחח

ושוב אתה מגזים, זה לא הבדל של 5 FPS, אלא יותר כמו 20! (בBF3 יש הבדל של 20), ועם OC זה יכול להיות הרבה יותר מזה!

ולא אני לא אקנה Titan כי זה באמת כרטיס ממש לא משתלם כשיש את ה780.

כן יופי תגזים עוד קצת מר מגזימני. ויאללה לך תדחוף SSD לתחת אינלי כוח יותר לריב עם טמבלים קמצנים כמוך שחוסכים על כל דבר קטן.

פורסם

0i-see-stupid-people.jpg

God .. תעשה לעצמך טובה ותקרא את הביקורת , 8% זה בין GTX780 רפרנס לבין הGTX 770 OC של Gigabyte ,אז לשחק אותה תמים ,TPU אחד האתרים האמינים ביותר בקהילה , הבדיקות האלו לא מבוצעת פעם אחת וגמרנו ,הם מריצים אותם לא מעט פעמים ואז מביאים לך את הממוצע של כל הבדיקות .. פשוט תחזור לחור שממנו הגעת .. בבקשה .. אתה ויכולת ההתבטאות המדהימה ביופיה שלך ..

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_770_WindForce_OC/27.html

bf3_1920_1200.gif

8FPS הפרש ..ממש יעשה הבדל משמעותי.. במיוחד כשהוא גם ככה יצתרך להפעיל Vsync שיגביל את הFPS ל60 ... כשה770 יפסיק להריץ משחקים כמו שצריך ,גם הTitan וגם ה780 יפסיקו להריץ משחקים , העניין הוא שאצלך הראש תקוע עמוק עמוק בחור מסויים שאני לא אציין כדי לא לרדת לשפה שלך ..

Crysis 3

crysis3_1920_1200.gif

אם אדוני לא אוהב את TPU , אז הנה לך באנצ' של hardwarecanucks ,עוד אתר אמין עם ביקורות מצויינות ..

GTX-770-GB-31.jpg

GTX-770-GB-33.jpg

אז הנה לך , אתה משלם 1000 שקל בשביל עוד 4FPS עד 8FPS , עכשיו באמת כשאני מסתכל על אז אני מבין עד כמה ההבדל בין 44 ל48 משמעותי , ברור שזה שווה 1000 שקל ..

אבל אתה ..תמשיך ללכת ראש בקיר ,תהנה .. מקווה שתקבל באן .

פורסם

ממש הוגן שאתה עושה השוואה בין גרסת הOC של 770 לגרסה הרגילה של 780. תעשה השוואה בין שני הכרטיסים ללא OC ותראה שזה 15%+

ויופי שאתה מביא לי בנצ'מרקים של 1440P (שההבדל בהם זה 7FPS ולא 4). עם רזולוציות כאלה גבוהות ההפרש מצטמצם משמעותית.

ב1080P ב-BF3 ההבדל בין 780 ל770 הוא 20 FPS. ולדעתי 20 FPS זה שווה 1000 שקל. הרבה אנשים משלמים הרבה יותר מזה בשביל הרבה פחות.

ודבר נוסף, ככל שיש יותר FPS, ככה גם יש פחות ירידות FPS, ככה שכרטיס מסך שהוא על הגבול של ה60 FPS, יחווה ירידות FPS תכופות, מה שאומר חווית משחק כללית פחות חלקה וכיפית.

פורסם

מה זה משנה שזאת גרסת OC , זה הכרטיס שנמכר בחנות במחיר של 2000 שקל .. והוא מספק ביצועים קרובים מאוד ל780 ,אם אתה רואה הגיון בלבזבז 1000 שקל ,על הפרש הביצועים הזה ,תבורך ..

תכלס ,עם ההגיון הבריא שלך ,כדי שפשוט תלך ותמליץ מפרטים בFXP , שם יעריכו אותם הרבה יותר ,הם הרי ילדים קטנים שאוהבים לבזבז כסף על 0 תמורה.

פורסם
עזוב, מפרט מהאנשים פה אתה לא תקבל. הקטע שלהם פה זה לחסוך ולחסוך עד השקל האחרון, הם לא מבינים שיש אנשים שרוצים מקסימום ביצועים, בלי להתפשר על הגדרות ולקבל חווית משחק חלקה לגמרי.

הנה מפרט שאני מאמין שירצה אותך:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1

זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 1

מארזים: מארז גיימרים Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority ללא ספק כוח 1

מאווררים וגופי קירור: מאורר למארז Scythe GlideStream 12cm Fan 1200RPM 2

מחיר החבילה: 8320 שקל

עמוד מוצר

במחיר הזה אפשר לבנות מערכת עם 4670K וקירור עדיף, לוח Z87X עמוס בכל טוב שגם מאפשר רוחב פס

של X8X8 לשני כרטיסי GTX770. בתוספת באנדל איכותי יותר של מארז FULL TOWER וספק איכותי וחזק יותר, מודולרי

עם נצילות גולד. יחד עם שאר הדברים שבמפרט.

ככה שאין לך ממש הזכות לזרוק כסף של אנשים לפח עם תמורה נוראית בבניית מפרטים כאלו.

עם כל הכבוד לא ממזמן אתה זה שביקשת עזרה וקיבלת בדיוק את התשובות שהייתה צריך לקבל, זה

שבחרת להתעלם בצורה מטופשת ולרכוש מעבד מיותר בשידוך עם קירור מיותר, וכל שאר הרכיבים

שהיה ניתן לחסוך בהם זה עניין שלך. אין ממש טעם להתעקש בצורה עיוורת וממש אידיוטית יש לומר

על אותם הדברים בשביל שאחרים יחזרו על הטעויות שאתה עשית.

זה שלא שמעת את מה שרצית לשמוע בפוסטים שלך, ממש לא נותן לך את הלגיטימציה לזלזל באחרים

עם משפטים כמו המשפט הראשון של הציטוט הזה כי זאת ממש חוצפה מצידך.

ולפני שאתה מתווכח עם חברים בפורום שכנראה שהידע שלהם נרחב משלך בלא מעט, ועוד בצורת

התנסחות כזו מגעילה, ולפני שאתה זורק מפרטים בנוסח הזה, כדאי שתעשה מעט שיעורי בית, כי

ההתעקשות על מעבד I7 לגיימינג וכרטיסי מסך לא משתלמים בין היתר לדברים האחרים לא עושה הרבה

מלבד להראות את הבורות הנוצצת שלך בכל העסק.

פורסם

עזוב ..שהוא בעצמו יקנה את הGTX 780 "OC" , הוא משלם 1000 שקל כדי שבעוד שנתיים כשיצא מנוע חדש שרוצח כרטיסי מסך והGTX770 יריץ את המשחק על 20FPS בהגדרות המקס' הGTX780 יריץ אותו על 22FPS , הרי אתה יודע .. 8% (סליחה 15% כי מסתבר שTPU זה זבל של אתר ...וגם שלהשוות דגם עם OC מהמפעל לכרטיס רפרנס) יעשו את כל ההבדל , אין כמו לשחק על 22FPS , תענוג .

מעניין למה לו אישית יש GTX670 , הרי היה יכול לקנות GTX680 ,כרטיס מסך חזק משמעותית ,סך הכל ב700 שקל יותר .. הרי זה משתלם וקנייה חכמה בשביל העתיד .

מצחיק אגב איך דקה אחת הוא מוציא מהחור שלו את המשפט הזה, משפט שמאוד מאפיין את היותו אדם מתורבת BTW.

כן יופי תגזים עוד קצת מר מגזימני.
ויאללה לך תדחוף SSD לתחת
אינלי כוח יותר לריב עם טמבלים קמצנים כמוך שחוסכים על כל דבר קטן.

אבל בכל זאת ממשיך בנסיון להוכיח צדקתו בכל הסיפור .. הוא מתנהג כמו ילד FXP קטן שעדייין לא למד להתנהג. . ואם זה המצב ,אז כדי שיחזור לחור שממנו הוא בא .. בעצם שכל ילדי הFXP שלא למדו עדיין להתנהג בחברה מתורבת יחזרו לחור שממנו הם באו ,רק שיקחו אותו איתם ,בבקשה .

פורסם

AcidPhase, בפעם הבאה שתעבור על חוקי הפורום תקבל אזהרה.

פורסם

ההודעה מעלי היא סוג של אוקסימורון משעשע... :)

פורסם

כי הוא מזהיר אותו שהוא יקבל אזהרה?

פורסם

אני גם לא הצלחתי להבין כל כך מה סוג של ניגוד פה?

פורסם

טוב, לקחה לי חצי שעה טובה לקרוא את הדיון, וזה מה שיצא לי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1165

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪203

לוח אם:

Gigabyte GA-Z87-D3HP for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪732

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

קירור למארז:

Fractal Design 140MM

כמות: 2 - מחיר: ₪65

זיכרון:

Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪555

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1949

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪857

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

סה"כ: ₪6976

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6837 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/e9l8gq62

זו ההצעה שלי עם OC. בניתי לחבר מפרט מאוד דומה, רק עם 3570K, לוח UD3H וכרטיס 680 (כמו 770, טיפונת חלש יותר) והוא בשמיים. לקח לי זמן לשכנע אותו לעבור ל-i5 כי גם הוא היה מסוג האנשים שנעול על I7 בלי סיבה מוצדקת והגיונית, אלא כי זה הכי יקר ו- 5<7 (מתמטיקה, רבותיי).

אין לי הרבה מה להוסיף לגבי הדיון עצמו, באמת שעזרו לך (פותח האשכול) אנשים מהמובחרים שבפורום, וכל מה שאמרו נכון.

הערה אחת, SSD לפחות 250 גיגה, היות והתקציב יותר ממאפשר. אני כרגע עם 120GB ובא לי לתקוע אותו...

עזבו, מספיק תקיעות לדיון אחד. נסכם ש-120 לא מספיק לשימוש נורמלי אלא רק למערכת הפעלה ותוכנות קטנות, לדעתי כל הכיף זה להתקין משחקים שמשוחקים תדיר על ה-SSD וליהנות מזמני טעינה מופלאים (ב-BF3 עברתי מדקה וחצי ל-15 שניות בטעינת מפה במולטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים