פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אז קיבלתי היום את הרמקולים (כל הכבוד למארגן הרכישה, באמת!)חיברתי אותם ומופיע לי על המסך LED 2 קווים כאלו, למישהו יש מושג למה הרמקולים לא עובדים?חשפתי את 2 השכבות והדלקתי את הרמקולים ...
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אז קיבלתי היום את הרמקולים (כל הכבוד למארגן הרכישה, באמת!)חיברתי אותם ומופיע לי על המסך LED 2 קווים כאלו, למישהו יש מושג למה הרמקולים לא עובדים?חשפתי את 2 השכבות והדלקתי את הרמקולים ...שתי פסים זה מיוטתלחץ על הכפתור מיוט, אם לא עוזר תנסה להחליף אינפוט דרך השלט3emi סבלנות... תן לרמקולים להפתחלא מומלץ להגיע ל 55-60 ווליום על ההתחלה
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים שתי פסים זה מיוטתלחץ על הכפתור מיוט, אם לא עוזר תנסה להחליף אינפוט דרך השלט3emi סבלנות... תן לרמקולים להפתחלא מומלץ להגיע ל 55-60 ווליום על ההתחלההInput לא עובד, ו2 הקווים הם לרוחב כזה, לא לאורךהם נראים ככה "- -"
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים גם לי קרה שלא שמעתי בהתחלה תחליף את הכניסות RCA מאחורה מצחיק אבל דווקא כניסת PC לא עבדה לי עם המחשב ועכשיו זה מחובר ל AUX ועובד אין לי מושג למה אולי נבדוק שוב אחר כך
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים סידרתי - פשוט הייתי צריך לסובב את העיגול של הווליום מאחור תודה לכל מי שניסה לעזור, מעריך את זה מאוד! תהינו עם הרמקולים ותתחדשו! נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי MShay
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים סידרתי - פשוט הייתי צריך לסובב את העיגול של הווליום מאחור היית על מיוט. לחיצה על הכפתור האמצעי/אחד מכפתורי הווליום היה עושה את אותה פעולה בדיוק השאלה המתבקשת היא.... האם הכנסת לשלט את הסוללות?
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים לאן הידרדרו השאלות... הזמנתי כרגע 7C. תודה רבה לקיריל ולמתן על ארגון המכירה והמחיר המעולה
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים היית על מיוט. לחיצה על הכפתור האמצעי/אחד מכפתורי הווליום היה עושה את אותה פעולה בדיוקהשאלה המתבקשת היא.... האם הכנסת לשלט את הסוללות? מיהרתי להכניס את הסוללה מההתרגשות והכנסתי אותה הפוך עכשיו הפכתי והכל עובד
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים שלום חבריםלמי שכבר רכש את הרמקוליםהאם ניתן לחבר אותם לטלויזיה או לממיר YES MAX TOTAL HD?
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים שלום חבריםלמי שכבר רכש את הרמקוליםהאם ניתן לחבר אותם לטלויזיה או לממיר YES MAX TOTAL HD?ברמקול ישנם 2 חיבורים נוספים לרמקול ימין לשמאל המשמשים לחיבור למערכת נוספת (פלאפון וכו'), אז אני מאמין שכן..מה שאתה צריך זה כאבל שמצד אחד שלו יוצאות 2 בננות ומהצד השני שלו יוצאת בננה אחתהצד עם 2 הבננות מתחבר ל2 הרמקולים (ימין ושמאל), ואילו הצד השני מתחבר למערכת אליה אתה רוצה לחבר את הרמקולים..
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים ^^אם אני לא טועה כבל כזה מקבלים עם הרמקולים... מ2RCA לחיבור 3.5 מ"מאתה לא טועה, יצאתי בנקודת הנחה שהוא מעוניין לחבר את המערכת לטלוויזיה כתוספת בנוסף למחשב/פלאפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.