פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים למה יש צורך לשלם לשליח 20 שקלים על זה שאני משלם במזומן?עוד לא ענו לי, המשלוח כולל ביטוח עולה כסף ברכישה הזאת?
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים יש משלוח חינם.השאלה היא האם המשלוח עם הביטוח הוא חינם?מה הביטוח הזה אומר בכלל?!
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים אם אני קונה את הרמקולים היותר גדולים ובסוף הם גדולים מידי וחזקים מידי לחדר שלי אני יכול פשוט לעבוד איתם בווליום נמוך יותר נכון ואז הכל יהיה סבבה ככה שעדיף כבר לקנות את היקרים בשביל הבטחון הפרש של 200 שקל
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים מישהו יכול לפרט על ההבדלים בין ה-4\5\6?החדר שלי הוא חדר בגודל 12מ"ר בערך.. אבל חשוב לי סאונד נקי.. רוב המוזיקה היא באיכות FLAC או MP3 320KBPS (מיעוט ב-192KBPS), והמוזיקה היא רוק ומטאל לסוגיו..
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים אני בקושי מוצא עלייהם משהו באינטרנט ומה שאני כן מוצא זה אנשים שמנסים למכור אותםבזמן שמצורפת תמונה שאפשר לראות בבירור שהם גדולים מידי וקרובים מידי אחד לשני על שולחן מחשב קטן
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים מתלבט בין 6 ל 7 תעזרו לי אנשיםם..בעיקר בגלל המחיר אבל אם ההבדל משמעותי אני מעדיף את ה 7
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים מתעניין ב-SOLO7C אך מאוד חשוב לי לדעת האם ניתן לחבר למחשב נייד / נייח + לטלוויזיה בו זמנית ? הרצון שלי הוא לשמוע גם את המחשב הנייד שלי וגם לשמוע את הטלוויזיה שמחוברת ליס במערכת כאשר אני עובר תחנת AV אשמח לפרטים טכניים בנושא החיבורים
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים חיבור הרמקולים ל-2 מכשירים מתבצע דרך הממשקים האחוריים לכל צמד חיבורים אדום ולבן מחברים כבל למקור. אפשר אחד לטלויזיה ואחד למחשב. ואז, באמצעות כפתור INPUT בשלט אפשר לבחור מקור. אני משתמש בסולו 6סי בחדר ובסולו7סי במחשב הסלוני. פרטים טכניים אפשר למצוא בביקורת של אנטולי באתר: http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67 נערך 2013 בספטמבר 1012 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים ליאור מה גודל החדרים? האם לדעתך העוצמה של הרמקולים מספיקה לגודל של החדרים?
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים אחרי שימוש ארוך למדי ברמקולים אני יכול להעיד שאין חדר שסולו 6סי לא יודע למלא ולמלא יפה. אני לא חושב שאנשים מבינים באיזו עוצמה ואיכות שמע מדובר כי זה לא מה ששוק הרמקולים עד 1000 שקל בכלל מכיר. אין לי הרבה לספר מעבר ל-"כשיהיה לכם תדעו בדיוק על מה אני מדבר" ואני חושב שכל בעלים של סולו 6 או 7 יוכל לגבות אותי.החדר האישי שלי הוא סביב 25 מ"ר, הסלון סביב 45 מ"ר נערך 2013 בספטמבר 1012 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 בספטמבר 1012 שנים מי שם רמקולים כאלו על שולחן?אנטולי בביקורת, כמובן. ציטוטים:"הבדיקה התבצעה על גבי שולחן, ולא על גבי המעמדים, שכן זהו השימוש שאנו צופים שרוב המשתמשים ייעדו לו את הרמקולים.""לרוב המשתמשים אשר כנראה מחפשים מערכת טובה למקם על גבי השולחן שלהם, ה-SOLO6 תתאים כמו כפפה."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.