עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה הפתרון לבעיה שההורדות מפסיקות באמצע?

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע איך לתקן את הבעיה שה origin לא זוכר שם משתמש וסיסמה אפילו אם מסמנים שיזכור?

פורסם

^ להתרגל לכתוב את הססמא? היה איזה עדכון בטא שסידר את זה, אבל בעדכון הבא אחריו זה שוב נדפק והפסיק לזכור...

idanmal:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9667794.page

פורסם

השאלה היא למה זה כל כך קשה לעשות שמשהו כל כך בסיסי יעבוד...ואם הם הצליחו לסדר את זה למה הם הרסו את זה בעדכון הבא...

הדבר היחיד שטוב ב ORIGIN זה מהירות ההורדה, כל השאר פשוט תת רמה ובכל זאת זה הדבר הכי קרוב שיש לתחרות עם STEAM =/

פורסם

אפילו מהירות הורדה אצלי לא משהו... סטים מוריד לי על סביבות ה 3.8 M/S (מקסימום שלי) אוריגין בקושי עובר לי את ה 1.5. אז לא הייתי קורא לזה דבר טוב במיוחד...

פורסם

לא יודע שניהם מורידים לי על בין 6 ל 10 מגה בשניה, סטים הרבה פעמים נופל מתחת לזה, אוריגין יציב יותר. זה גם מושפע דיי הרבה מהספקית שלך, יכול להיות שהיא עושה את הבעיה.

פורסם

^ מחזק, כל הלילה הורדתי את המשחקים (לא היו לי בעיות של הפסקת הורדה), ORIGIN מוריד לי רצוף על 9MB, סטים מוריד על 5MB (עם נפילות ל-3.5).

קריסיס 2 מבקש את המפתח בכניסה ל-MP, זה הגיוני?

פורסם

Sims ממש לא מעניין אותי, מכירים דרך למסור אותו למישהו אחר במשפחה שכן רוצה?

פורסם
  • מחבר

לכל משחק יש קוד אחר, משהו מונע ממך למסור את הקוד למישהו אחר (בהנחה שלא התקנת את המשחק אצלך)?

פורסם

לא יודע, יכול להיות שכולם קשורים לאותו חשבון ב- Origin. זה ששילמתי לא אומר שהתקנתי (לעזאזל, יש משחקים שקניתי לפני שמנה בבאנדל ועוד לא התקנתי, אין זמן לשחק...).

פורסם

התווספו עוד 2 משחקים לחבילה:

Red alert 3

Populous

פורסם

מדובר בRED ALERT UPRISING, ההרחבה של RA3.

פורסם

עכשיו יש לי גם את ההרחבה!

פורסם

הרחבה >> זה אומר שאפשר או אי אפשר להשתמש בזה אם אין לך את המשחק המקורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים